nihilnigritude
کاربر سایت
سلام دوستان یه سوال داشتم من نسخه هکی 1.09 بلاد بورن رو نصب کردم ولی dlc اجرا نمیشه دلیلش چیه ؟ممنون میشم اگه کمکم کنید........
سلام باید نسخه goty نصب کنی
سلام دوستان یه سوال داشتم من نسخه هکی 1.09 بلاد بورن رو نصب کردم ولی dlc اجرا نمیشه دلیلش چیه ؟ممنون میشم اگه کمکم کنید........
سلامسلام
کسی میتونه دمو pes 2019 رو بزاره ؟ دو روزه اومده ولی هر جا رو گشتم ورژن ps4 رو پیدا نکردم
نکنه اونم رو 5.55 اجرا میشه ؟!
مرسی ولی منظورم برای دستگاهای هکی بود
یک دنیا ممنونم
بعید می دونم برای دستگاه های هکشده وجود داشته باشه چون این دمو حداقل فریمور 5.55 احتیاج دارهمرسی ولی منظورم برای دستگاهای هکی بود
دی ال سیش داخل خود بازی هست، همونی که دانلود کردی اگر Game of the Year Edition بوده پس یعنی DLC رو هم دارهسلام دوستان یه سوال داشتم من نسخه هکی 1.09 بلاد بورن رو نصب کردم ولی dlc اجرا نمیشه دلیلش چیه ؟ممنون میشم اگه کمکم کنید........
اخرین اپدیتش 1.9 هست اگر از دانلود ها بازیت رو دانلود کردی اونجا اپدیتش رو هم گذاشته، در غیر این صورت اول ای دی بازیت رو چک کن ببین بهش میخوره یا بعدش دانلود کندوستان اخرین ورژن last of us remastered چیه؟
اپدیتش هست؟
اونو نمیدونم دیگه، ولی خودم هر جا دیدم همین یک فایل هست فکر نکنم باهاش اپدیتی باشه!God of war 3 remastered هم هستش اپدیتی ؟
تشکر از پاسخگوییتون
از قسمت information بازی بفهمیم بازی آپدیت شده یا نه؟ چون برا من الان زده 1.00 بعد میشه 1.9؟
سایت ایرانیو نمی دونم دارن یا نه داخل darksoftware هستدوستان بازی های The Inpatient و Let it Die نسخه هکی ندارن؟ من پیدا نکردم جایی