بازی های دامپ شده برای ps4 فریمور 4.05

آخرین آپدیت فیفا روی فریمور 5.05جواب نمی ده چون نیازمند فریمور 5.55 هست.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام پس چه آپدیتی میخوره به این فریمور اگه میشه آخرین آپدیتی که به فریمور 5.05 میخوره کسی اینجا لینک بزاره ممنون میشم

درود
پچ اپدیت infamous second son اگر دارید لطف کنید لینک بدید
بازی کاملشم با پچ اپدیت باشه مشکلی نیست از نو دانلود میکنم! فقط اون پچ 4k hdr داشته باشه

FF XV Royal edition دامپ نشده؟ فیرمور بالاتر میخاد!؟

درود
پچ اپدیت infamous second son اگر دارید لطف کنید لینک بدید
بازی کاملشم با پچ اپدیت باشه مشکلی نیست از نو دانلود میکنم! فقط اون پچ 4k hdr داشته باشه

FF XV Royal edition دامپ نشده؟ فیرمور بالاتر میخاد!؟
سلام
من یه آپدیت دارم خودم دامپ گرفتم منتها نمی دونم 4k ساپورت هست یا نه. از چه ورژن به بعد 4K ساپورت شده؟

• Like
Reactions: nihilnigritude
سلام
من یه آپدیت دارم خودم دامپ گرفتم منتها نمی دونم 4k ساپورت هست یا نه. از چه ورژن به بعد 4K ساپورت شده؟

HDR با 1.05 اضافه شده اخریش هم فکر میکنم 1.07 باشه که باگهای گرافیکیشو فیکس کردن

• Like
Reactions: erfanPS4
ببخشید دوست عزیز شما آپدیتش رو دارید؟ سایت top2download فکر کنم نسخه 1.0 رو برای دانلود گذاشته بود. ممنون.
همه سایت ها ورژن یک رو گذاشتند. من اگه بخوام آپدیتش رو بذارم باید بازی فیک شده رو هم بذارم چون خودم دامپ گرفتم و ریجن اروپاست. اگر آپلودسنتر مناسبی پیدا کردم، آپلودش می کنم.

• Like
Reactions: 1987msb
همه سایت ها ورژن یک رو گذاشتند. من اگه بخوام آپدیتش رو بذارم باید بازی فیک شده رو هم بذارم چون خودم دامپ گرفتم و ریجن اروپاست. اگر آپلودسنتر مناسبی پیدا کردم، آپلودش می کنم.

خیلی ممنون، ببخشید شما آپدیت V1.04 رو هم برای بازی inFAMOUS First Light دارید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or