Parham
کاربر سایت
درود،اینارو چه جوری باید دانلود کنیم؟من اصلا از تورنت سر در نمیارم ! لینک مستقیم نیست ازشون؟
سایت ها و سرویس های ایرانی و خارجی هستند که مستقیم سازی تورنت را انجام می دهند. از گوگل کمک بگیرید
درود،اینارو چه جوری باید دانلود کنیم؟من اصلا از تورنت سر در نمیارم ! لینک مستقیم نیست ازشون؟
چرا داداش من دانلودش کردمبازی Journey Collectors Edition دامپ نشده؟
سایت top2download گذاشته ،منتهی من اصلا از این سایت نمیتونم چیزی دانلود کنمچرا داداش من دانلودش کردم
اگه مایل بودید پیام بدید براتون لینک شاتل لند بدم فکر میکنم با سرورای شاتل لند کسی مشکلی نداشته باشه.سایت top2download گذاشته ،منتهی من اصلا از این سایت نمیتونم چیزی دانلود کنم
آرشیو بازیهاش خوبه ولی سروراش داغونه!!
دوستان این DLC که سایت top2dl به پستش اضافه کرده چطور میشه نصب کرد؟ به همون شکل بریزیم تو هارد و بزنیم به کنسول؟ خودش روی بازیمون نصب میشه؟
https://top2download.com/دانلود-بازی-god-of-war-برای-ps4.html
الان مجدد تست کردم با چیزشکن اوکیه.دوستان سایت zippyshare واسه همه خرابه یا تنها من؟
تو psxhax اکثر بازی ها هم اونجا اپلود میشن![]()
Ip آدرسی که تو برنامه تورنت اندروید باید بزاریم چیه هر چی میزارم قبول نمیکنهدرود،
یکی از نرم افزارهای معتبر تورنت مثل qBittorrent را دانلود و نصب کنید.
در پنجره برنامه لینک مگنت بالا را قرار داده و شروع به دانلود کنید
شما باید جست و جو کنی تو نت لینک تورنت فایل مورد نظرتو پیدا کنی بعد بدی به برنامه تورنت تا دانلود کنه.Ip آدرسی که تو برنامه تورنت اندروید باید بزاریم چیه هر چی میزارم قبول نمیکنه
آره میدونم ولی بهم اجازه نمیده میگه تنظیمات سرور رو درست کن ، بعدشم تو تنظیمات ازم host name یا ip میخواد منم هرچی ای پی میزنم قبول نمیکنهشما باید جست و جو کنی تو نت لینک تورنت فایل مورد نظرتو پیدا کنی بعد بدی به برنامه تورنت تا دانلود کنه.