بازی هایی که این ماه میاد

عجب بحرانی شده اوضا:((
اصلا گیم مناسبی یافت نمیشه بدفرم دوچار بدن درد ناشی از خماری بازی شدم:biggrin1:
همیشه تو این فصل همینطوریه:(اینها برای تعطیلات خودشون برنامه ریزی میکنن مارو میزارن تو خماری:biggrin1:
چقدراتظاربکشم؟اتظار فیفا09/فال اوت /فیبل2/دارم میترکم:evil1:

اقا این NFS Undercover 27 آگوست ریلیز میشه؟:eek:
نه آقا نه ! 27 آگوست پس فرداست ! اگه توی سایتی ( حتی Gamespot , IGN ) هم همچین چیزایی مینویسن اشتباهه ( بالاخره اونا هم اشتباه میکنن و روبات که نیستن :دی )
Undercover هنوز یدونه گیم پلی هم ازش نشون ندادن و قراره پاییز بیاد.

نه آقا نه ! 27 آگوست پس فرداست ! اگه توی سایتی ( حتی Gamespot , IGN ) هم همچین چیزایی مینویسن اشتباهه ( بالاخره اونا هم اشتباه میکنن و روبات که نیستن :دی )
Undercover هنوز یدونه گیم پلی هم ازش نشون ندادن و قراره پاییز بیاد.
خدا رو شکر داشتم نا امیدتر میشدم:)
اخه از این EA هیچی بعید نیست گفتم شاید این دفعه میخواد surpriseمون کنه:laughing::shrewd:

خدا رو شکر داشتم نا امیدتر میشدم:)
اخه از این EA هیچی بعید نیست گفتم شاید این دفعه میخواد surpriseمون کنه:laughing::shrewd:
نه اتفاقا اگه فرداهم بیاد مطمئن باش ی شاهکار تاریخی میشه .همین خوبه که گیم پلی نشون ندادن .به تریلر این بازی میشه اعتماد کرد(حس شیشم):cheesygri:cheesygri

ببخشید که تاپیک رو منحرف می کنم ولی من از پرتو بازی می خرم و الان ازش خبری نیست...یعنی هیچ کدوم از این بازی های جدید رو نمی تونم حالا حالا ها بزنم؟؟؟

کسی خبری از پرتو نداره؟؟؟؟

ببخشید که تاپیک رو منحرف می کنم ولی من از پرتو بازی می خرم و الان ازش خبری نیست...یعنی هیچ کدوم از این بازی های جدید رو نمی تونم حالا حالا ها بزنم؟؟؟

کسی خبری از پرتو نداره؟؟؟؟

ببخشید که منم آف تاپیک جوابتون رو میدم
اولا درست نفهمیدم چی گفتی
ثانیا اینهمه دارن بازی میفروشن مگه فروشنده قحطی اومده؟

ببخشید که منم آف تاپیک جوابتون رو میدم
اولا درست نفهمیدم چی گفتی
ثانیا اینهمه دارن بازی میفروشن مگه فروشنده قحطی اومده؟

دوست عزیز منظورم این بود که آقای عسگری رفته بود دوبی...مغازه هم تعطیل بود ولی امروز رفتم و برگشته بود و گفت شنبه بازی ها را میارم. فهمیدی حالا؟

در مورد مغازه هم من کیفیت دی وی دی های پرتو رو قبول دارم و قیمتش هم مناسبه و هم دستگاه و هم مخلفاتش رو از اون خریدم و بازی ها رو هم از اون می خرم همیشه...البته اگه یه مدت بیشتر دیر می کرد و نمی آمد مجبور بودم مغازه رو عوض کنم و از یه جا دیگه بگیرم:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or