Al!reza
کاربر سایت
خب بده بیاد ..میخوام با جیب پر پول برم سراغ این نجار کلاه بردار !:dآره چرا نشه ؟![]()
خب بده بیاد ..میخوام با جیب پر پول برم سراغ این نجار کلاه بردار !:dآره چرا نشه ؟![]()
باشه پوستش رو بکنخب بده بیاد ..میخوام با جیب پر پول برم سراغ این نجار کلاه بردار !:d

آقا ما این 4 تا رو دانلود کردیم ... این گیم شارک رو باز میکنم توش Harvest Moon نبود .... بعد چه طوری باید کار کرد باهاش ؟!باشه پوستش رو بکن
Download یه نکته : این برنامه با امولاتور ePSXe 1.6.0 سازگار هست ( این هم Bios و این هم Plugins )
آره مخصوص ISO بازی هست شما نگران نباش برو تو محل نصب بازی یه فایل ISO اونجا هست که حجمش حدودا 200 مگا بایته اون بازیتونهآقا ما این 4 تا رو دانلود کردیم ... این گیم شارک رو باز میکنم توش Harvest Moon نبود .... بعد چه طوری باید کار کرد باهاش ؟!
نکنه مخصوص ISO بازی PS1 هست؟!
من این نسخه PC که بالاش نوشته دلفین رو بازی میکنم !
بعد اون 2 تا بایوس پلاگین رو کجاش بزارم !:d
بگو کلا !
Harvest Moon: A Wonderful Life
Harvest Moon: Another Wonderful Life
Harvest Moon: Magical Melodyدوستان سلام من نینتندو گیم کیوب دارم ایا این بازی نسخه ای برای گیم کیوب داره ؟
الان دیدم سه نسخه داره کدومش بهتره
![]()
Harvest Moon: A Wonderful Life
![]()
Harvest Moon: Another Wonderful Life
![]()
Harvest Moon: Magical Melody

آره خیلی جالب بودیه نکته جالب درباره بازی HARVESTMOON هست که بدونید درسال 2000 نسخه از بازی Back to Nature در ژاپن منتشر شد با عنوان Harvest Moon: Back To Nature For Girl که تنها تفاوتش با نسخه اصلی این بود که شخصیت اصلی بازی یه دختر بود همه کارها همون بود فقط اینبار پسرا می اومدن خواستگاریت![]()
یه نکته جالب درباره بازی HARVESTMOON هست که بدونید درسال 2000 نسخه از بازی Back to Nature در ژاپن منتشر شد با عنوان Harvest Moon: Back To Nature For Girl که تنها تفاوتش با نسخه اصلی این بود که شخصیت اصلی بازی یه دختر بود همه کارها همون بود فقط اینبار پسرا می اومدن خواستگاریت![]()