بازی مخفی کپکام، DMC5 نیست

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
dmc23b.jpg

امروز کپکام از طریق Twitter خود، Capcom_Unity، با تاکید فراوان اعلام کرد که بازی مخفی این کمپانی در E3 امسال، Devil May Cry 5 نیست.

نکته‌هایی در مورد این بازی:

1- این بازی، DMC5 نیست.
2- یک بازی اکشن می‌باشد.
3- مربوط به یکی از فرانچایز‌های قبلی و ثابت شرکت است.
4- بازسازی عناوین قبلی نیست.
5- توسط Capcom Japan در حال ساخت می‌باشد.

Source

آخرین ویرایش:
به نظر من بعد از یه وقفه طولانی DC4 میتونه عنوان باحالی دربیاد(مخصوصاً اینکه به غیر از Turok در ژانر Dinosaurs جدیداً بازی دیگه ای نیومده)
تصورش خیلی لذت بخشه با سخت افزار نسل حاضر بازی کردن Dino Crisis جدید...
و دوست عزیزم" shAx " من از شما سوالی نپرسیدم که شما سعی در پاسخ دادن سوال بنده دارید(هرچند که اصلاً از شکلک های قشنگی که به عنوان جواب ارائه دادید! خوشم نیومد)ولی با تمام این تفاسیر ممنون.
*دوستان عزیز،بنده یه سوال پرسیدم و چند نفر هم جوابمو دادن لطفاً بعد از این از دادن جواب به:
میگم اونیموشا اگه اشتب نکنم JRPGِیه دیگه نه؟!
خودداری کنید.
ممنون.

آخرین ویرایش:
Dino crisis باشه که خدایی باید دنیا رو شام داد!!!ولی من زیاد فکر نمیکنم این باشه(ولی دوست دارم باشه):biggrin1:

همین Onimusha هست

سلام دوستان.
DINO CRISIS وای خدا دارم درست می شنوم. اگه باشه که عالی میشه.
هنوز اون صحنه ی غم انگیز آرخش (2 شو میگم) یادم نرفته خیلی با حال بود اون پسره اومدو فداکاری کرد و نزاشت اون دستگاها بیفتن رو دختره بعد افتادن رو خودش.

يادتونه Capcom با RE چي كار كرد:-"
كلا جانر رو به هم ريخت و طرفداران قديمي رو دلسرد كرد:(

الان هم من توقع ندارم كه اگر فرداي روزي Onimusha يا DC يا هر بازيه ديگري اومدش ، شباهتي به نسخه اصلي و قديمي خودش داشته باشه:eek:

البته ناگفته نماند كه دست كم ديدن نام اين دو بازي خود دل گرم كننده و شادي بخش هستش ولي خوب بعدش رو خدا ميدونه چي ميشه:smile:

ادم از کارای این کپکام شاخ در میاره! مثلا به جای اینکه بخواد lost plant بده یا bionic commando بهتر نیست عنوان های تاپشو مثل onimusha یا dc یا بقیه عناوینش رو بهشون برسه ؟؟؟

خب lost plant عنوان خوبی بود ولی اون bionic commando زیاد تعریفی نداره!
اونیموشا که خیلی عالی همچنین دینو...خیلی وقته میخوام دایناسور بکشم:دی

همه ی گزینه ها از بهترین بازیهای ساخته شده تاریخ هستن با این حال منم به شدت منتظر DC هستم...ولی هرکدوم که باشه اگه برای PC هم تایید بشه من بیشتر خوشحال میشم:biggrin1:

اعصابم خورد شد از وقتی این خبر اعلام شده همش خوابه اونیموشا میبینم ،شک نکنید همین اونیموشاست وقتی 4 تا نسخش روی نسل قبل اومد یکیشم نباید بیاد رو این نسل ::cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or