بازی فراموش شدهchaser

چند تا عکس میتونی ازش بذاری؟
رو چشم.:cool:
Chaser%203.jpg

Chaser

نمیدونم چرا بازی هایی که شرکت Cauldron میسازه زیاد معروف و فرا گیر نمیشه.
بازی های خوبی مثل Gene Troopers.Conan.Knight of the Temple.Battle Isle ,.......
یه نمونه اش همین Chaser که یه بخش بزرگ NET هم داره.

سلام به دوستان
بازی فوق العاده ای بود هوش مصنو عی بالا محیط جذاب.اولین بازی بود که ضرب تیر و گلوله رو بدن دشمن احساس میشد(مثل هاف لایف و فیر)من مراحل اخرش گیر کردم وقتی به مریخ میرفتیم....

سلام به دوستان
بازی فوق العاده ای بود هوش مصنو عی بالا محیط جذاب.اولین بازی بود که ضرب تیر و گلوله رو بدن دشمن احساس میشد(مثل هاف لایف و فیر)من مراحل اخرش گیر کردم وقتی به مریخ میرفتیم....

سلام خوبي رفيق.معلومه که تو هم يه جورايي با اين بازي حال کردي نه.آره راست ميگي Chaser يکي از اولين بازي هايي بود که وقتي به دشمنا تير ميزدي واقعا اصابت گلوله رو رو اونا و يا حتي خودت احساس ميکردي و مخصوصا هنگامي که موقع تير اندازي SloWmotion ميکردي و خو ن اونا پاشيده ميشد ديگه اوج Gameplay بازي بود.مگه نه....

nدوستان عزیز من این بازی حدود 4 سال پیش از یکی گرفتم ولی هنوز نتونستم بازی کنم چون برای اینستال سیدس کد میخواد که نداره اگه کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه

nدوستان عزیز من این بازی حدود 4 سال پیش از یکی گرفتم ولی هنوز نتونستم بازی کنم چون برای اینستال سیدس کد میخواد که نداره اگه کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه

سلام عزیز من احمد هستم و این فرومو راه انداختم.
آره راس میگی شماره سریالش تو سیدی نیست.
اگه دندون رو جیگر بذاری چند تا شماره سریال مختلف واست میزارم حتما.:cool:

شماره سریال Chaser

گر صبر کنی ز ...... حلواسازی.

اینم 2 شماره سریال برای بازی محبوبم Chaser .

اگه کار نکرد حتما خبر بده خوب.

403IZ-ZIIZ9-IE25M-29KVZ-GCPMI

54NBA-43L02-16DHR-9NU4C-SBBJ3

آقا ممنون بالاخره کار کرد ممنون

َچاکرتیم داداش وظیفمون بود.

اگه باز جایی از بازی گیر کردی خبرم کن.خوب

راستی سعی کن اولای بازی رو تحمل کنی مخصوصا مرحله جاسوس بازیشو که هیچ کس نباید متوجه شما شه...

خداییش بازی رفته رفته جذاب تر میشه..

البته کلا به خاطر وجود حالت صحنه آهسته بازی هیچ موقع خسته کننده نمیشه...

یه مقدار مرحله آبش سخته ولی بعد اون تازه بازی یه دفعه واقعا جذاب میشه...:D

اقا بی زحمت اخر بازی رو میگی خیلی دوست دارم بدونم من تا وسطلش رفتم اما دیگه نرفتم بعد بازی رو پاک کردم سیدیش هم الان دستم نیست برم بازی کنیم بفهم اگه میشه بی زحمت بگین:blushing:

اقا بی زحمت اخر بازی رو میگی خیلی دوست دارم بدونم من تا وسطلش رفتم اما دیگه نرفتم بعد بازی رو پاک کردم سیدیش هم الان دستم نیست برم بازی کنیم بفهم اگه میشه بی زحمت بگین:blushing:

چشم نوکرتم هستم(معرفتو داشتی).

ببین مگه حافظه Chaser رو پاک نکرده بودن؟ یادته که؟

ولی یه چیزایی تو ذهنش همیشه جرقه میزد از زنش وآشناهاش و....

آخرای بازی که به ستادفرماندهی Rebel ها میرسی و رئیس خودتو ملاقات میکنی یکی از دوستای Chaser رو میارن و چون Chaser واسه اونا کار میکنه بهش میگن که رفیقشو بکشه.
اونم سر دو راهی میمونه.
رفیقش میگه نه اونا خالی میبندن و حافظه تو رو پاک کردن و اصلا اسم تو Chaser نیست اسم تو Scot stone میباشد . Chaser هم که اصلا قاطی میکنه و به هوا نگاه میکنه و چشماشو میبنده و اسلحه رو ما بین رفیقش و یکی از اونا میگیره بعد صحنه سیاه میشه بعد از اینکه صحنه به حالت معمولی بر میگرده جسد دوست Chaser که رو زمینه رو نشون میدن . بعد صحبتهایی از خیانت مابین Chaser و اونا ردو بدل میشه و بعد همه اسلحه رو سمت Chaser میگیرن همگی و اونو شهید میکنن.
این پایان یکی از تکان دهنده ترین پایان و در حد یک شاهکار سینمایی میباشد و واقعا به آدم شوک وارد میکند و هرگز از خاطره ها فراموش نمیگردد.

سلام خوبي رفيق.معلومه که تو هم يه جورايي با اين بازي حال کردي نه.آره راست ميگي Chaser يکي از اولين بازي هايي بود که وقتي به دشمنا تير ميزدي واقعا اصابت گلوله رو رو اونا و يا حتي خودت احساس ميکردي و مخصوصا هنگامي که موقع تير اندازي SloWmotion ميکردي و خو ن اونا پاشيده ميشد ديگه اوج Gameplay بازي بود.مگه نه....

دوست عزیز
ahmad_final
بد جور دارم وسوسه میشم نصبش کنم وبازی کنم .اخه تو مرحله مریخ موندم فکر کنم اخراش باشه بهر حال مرسی از یاداوری و زنده کردن این بازی جالب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or