بازی سیاوش (ایرانی)

• Thread starter Thread starter Mila:D
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mila:D

کاربر سایت
بخش اول پروژه سیاوش به اتمام رسید
اگر از نخستین نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران بازدید کرده باشید مطمئنا بازی اکشن نقش آفرینی سیاوش(12رخ) را دیده اید. این بازی داستان انتقام کشته شدن سیاوش به دست افراسیاب و انتقام گیری پسرش را روایت می کند.

اخیرا مطلع شدیم که پروژه بازی سیاوش در قسمت دوم طراحی خود قرار دارد. در این بخش تیم گرافیک هشت کاراکتر را برای این بازی طراحی کرده است و تیم فنی کارهای مربوط به کد نویسی موتور گرافیکی بازی را به 80 درصد رسانده اند و همچنین ادیتور سیمرغ در حال حاضر در حدود 80 درصد پیشرفت داشته است.

قرار است در بخش دوم تولید بازی سیاوش، داستان بازی به طور کامل به پایان برسد.

siavash-1_10217.jpg

siavash-2_10218.jpg

به زودی تصاویری از این بازی را در دسترس شما قرار خواهیم داد.

• Like
Reactions: Kasra-M
حالا نمیخواد به من درس بدی

مهم نیست چه شرکتی با چی شروع کرده، مهم اینه که الان چه شرکتی چی داره
چی؟!

من میگم اونا هم اول بازیای چرت میساختن تو میگی الان چی شدن،خب اینا هم تازه شروع کردن صبر کن چند سال دیگه ببین چی میشه"که باز هم تغییر خاصی نمیکنه چون ایران تدریس این چیزارو نداره"

پ.ن: اینکه بشینیم تو خونه پشت کامپیوتر و هیچ کاری نکنیم و بگیم لنگش کن هم پیشرفتی حاصل نمیشه

حالا نمیخواد به من درس بدی

چی؟!

من میگم اونا هم اول بازیای چرت میساختن تو میگی الان چی شدن،خب اینا هم تازه شروع کردن صبر کن چند سال دیگه ببین چی میشه"که باز هم تغییر خاصی نمیکنه چون ایران تدریس این چیزارو نداره"

پ.ن: اینکه بشینیم تو خونه پشت کامپیوتر و هیچ کاری نکنیم و بگیم لنگش کن هم پیشرفتی حاصل نمیشه

در حدی نیستی که بهت درس بدم

خود در گیری داری، پست منو نقل قول می کنی پس؟

اونا بازی هاشون در زمان خودشون خوب بود، الان چرت حساب می شه، در نتیجه تو الان بازی مثل شروع کار اون ها بسازی ، بازیت چرته

البته باز هم از نظر شما بازی های اون زمانشون چرته، خیلی ها Rivers Raider رو به COD اکتیویژن ترجیح می دن.

پ.ن: شاید کار شما این باشه اما کار من چیز دیگست که به شما هم مربوط نمی شه

12088d1336115143-grandes-exitos-del-reggaeton-picard_riker_double_facepalm.jpg

بازیاشون همون زمان هم چرت بود

بقیه پستت هم شعورتو نشون میده ...

به تیر و تخته اعتقاد پیدا کردم واقعا

خوش باشی :))

آخرین ویرایش:
پیشرفت نیست عزیز

خیلی نظرات جالبی و تخیلی و رویایی از دوستان می بینیم.

شما ها معلوم نیست پیشرفت رو تو چی می بینین؟! تو گرافیک؟ تو گیم پلی ؟ تو داستان؟ تو چی؟ معلومه دیگه تو چی! همه ی شماها به دستتون یه بازی با گرافیک بالا بدن،با کله بازی میکنید،داستان چیه و گیم پلی چیه؟ هیچ کدوم از اینا جز گرافیک برای شما ها مفهومی نداره و همچنین پیشرفت محسوب نمیشه!

یه لحظه به بازی Doom توجه کنید،که تحولی تو دنیای بازی بود،ولی الان اونو بزارن جلوتون میتونید بازیش کنید؟! نه چرا چون گرافیک نداره.اما همین بازی سبب شد که امروزه عناوینی به این بزرگی رو شاهد باشید.پس کمی صبر پیشه کنید تا پیشرفت رو ببینید.اینا هنوز دوره ی ابتدایی ـن و هنوز راه دور و درازی برای رسیدن به دوره ی دانشگاه دارن.پس بی خود و بی جهت حرف نزنین.

می دونید بحث چیه، یک سری جو جانم فدای ایران و ایرانی می تواند گرفتتشون، زحمت پست خوندن هم نمی دن، شروع به نقل قول هرچی که به چشم میاد رو می کنن

شما برید سیاوش بازی کنید، ما هم Diablo بازی می کنیم

موفق باشید

می دونید بحث چیه، یک سری جو جانم فدای ایران و ایرانی می تواند گرفتتشون، زحمت پست خوندن هم نمی دن، شروع به نقل قول هرچی که به چشم میاد رو می کنن

شما برید سیاوش بازی کنید، ما هم Diablo بازی می کنیم

موفق باشید

مارو جَو گرفته،خُب!شمارو چی گرفته؟!

هر پستی از اولش معلومه که چیه!

شما برو دیابلو رو بازی کن، ما از خاک ایرانیم و وظیفه داریم به کلمه ی حمایت از تولید ملّی احترام قائل شیم تا فردا شاهد پیشرفت باشیم و نه پسرفت!

قشنگ کی بازیش میاد منتظریم

اومده.بنده هم در حال ویندوز عوض کردنم که بازی رو نصب کنم.

یه جوی هم هست اینکه به هر نحوی خودتو هاردکور نشون بدی

حالا میخواد با کبوندن بازی ایرانی باشه یا با بازی کردن diablo

خودتو ناراحت نکن.هیچ وقت نمیشه ، میخ رو بزور تو سنگ فرو ببری،اینم حکایت همونه!

مارو جَو گرفته،خُب!شمارو چی گرفته؟!

هر پستی از اولش معلومه که چیه!

شما برو دیابلو رو بازی کن، ما از خاک ایرانیم و وظیفه داریم به کلمه ی حمایت از تولید ملّی احترام قائل شیم تا فردا شاهد پیشرفت باشیم و نه پسرفت!

حقیقتاً تو الان در فاصله 100 کیلومتری از سطح زمین قرار داری و میشه نشانه های بودن در جو رو در تو دید. چی داری میگی، شعارهای میهنی-کمونیستی میدی: ما از خاک ایرانیم و تا آخرین قطره خون ایستاده ایم ( ایران نباشد اینجا، من می روم به اونجا ) چون از این خاکیم پس این بازی ها رو باید بخریم. اینم شد دلیل.
رفیق ایگل، ورودت رو به حزب تبریک می گم و مطمئن هستم روح رئیس حزب، رفیق استالین گریژنا دومونیا پاسیبا.

حقیقتاً تو الان در فاصله 100 کیلومتری از سطح زمین قرار داری و میشه نشانه های بودن در جو رو در تو دید. چی داری میگی، شعارهای میهنی-کمونیستی میدی: ما از خاک ایرانیم و تا آخرین قطره خون ایستاده ایم ( ایران نباشد اینجا، من می روم به اونجا ) چون از این خاکیم پس این بازی ها رو باید بخریم. اینم شد دلیل.
رفیق ایگل، ورودت رو به حزب تبریک می گم و مطمئن هستم روح رئیس حزب، رفیق استالین گریژنا دومونیا پاسیبا.

حرف شما درست.من تو جوم بد جور!شمایی که پایینی ، یکم به فکر وطنت باش.من عشقم وطنه و تا پای جان و خون ازش دفاع میکنم.البته بخاطر مردم،نه بخاطر مقامات مال خور.نزار درده دلمو بگم که اینجا جاش نیست.

منم بازی رو تجربه کردم.از گرافیک متوسطی بهره منده.باگ هم به اون صورت قابل رویت و عذاب آور نیست.گیم پلی متوسط رو به پایینی رو داره.از داستان خوبی بهره منده.افکت ها و تکسچر ها و ... هم در سطح متوسط رو به پایین هستند.کمی در کنترل کارکتر ، حالت طبیعی بودن رو نمیشه مشاهده کرد و خیلی خُشک و معمولی هست.ارتقا کارکتر و گجت ها و ... هم زیبایی های خاص خودش رو داراست.

در کل عنوان ارضا کننده ای محسوب میشه و نمره ی من بین عناوین داخلی (8.5) و بین عناوین خارجی (4) هستش.پیشرفت خوبی رو نصبت به قبل مشاهده میکنیم.به امید ایام اوجشون.

من بازی نکردم و شاید بازی هم نکنم چون به سبک RPG علاقه ندارم. ولی کار ادونچر خوب بیاد می گیرم.

مهم نیست داریم پیشرفت می کنیم یا پسرفت، مهم نیست بازی خوبه یا بد، مهم این هست که یه سری جوون و عاشق گیم به جای اینکه مثل من و شما بشینن پشت مونیتور گیم بزنن رفتن با همه محدودیت ها دارن کار می کنن. من نمیکم از بازی خوب بگین ولی یخاطر همون چند تا جوون حداقل فحش ندین. فکر کنید همین الان بیان پست ها شما رو بخونن چه حالی میشن.

عزیزان حامی تولید ملی
نتیجه حمایت از پراید رو مد نظر داشته باشید
فرغون تبدیل به حلب شد
به زور که نمیشه خوشش بیاد آدم
آشغال,آشغاله
خیلی عاشق بازی ایرانی هستی برو کل نسخه هاشونو بخر بذار گوشه اتاقت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or