بازی سیاوش (ایرانی)

• Thread starter Thread starter Mila:D
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mila:D

کاربر سایت
بخش اول پروژه سیاوش به اتمام رسید
اگر از نخستین نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران بازدید کرده باشید مطمئنا بازی اکشن نقش آفرینی سیاوش(12رخ) را دیده اید. این بازی داستان انتقام کشته شدن سیاوش به دست افراسیاب و انتقام گیری پسرش را روایت می کند.

اخیرا مطلع شدیم که پروژه بازی سیاوش در قسمت دوم طراحی خود قرار دارد. در این بخش تیم گرافیک هشت کاراکتر را برای این بازی طراحی کرده است و تیم فنی کارهای مربوط به کد نویسی موتور گرافیکی بازی را به 80 درصد رسانده اند و همچنین ادیتور سیمرغ در حال حاضر در حدود 80 درصد پیشرفت داشته است.

قرار است در بخش دوم تولید بازی سیاوش، داستان بازی به طور کامل به پایان برسد.

siavash-1_10217.jpg

siavash-2_10218.jpg

به زودی تصاویری از این بازی را در دسترس شما قرار خواهیم داد.

• Like
Reactions: Kasra-M
من خوشحال ميشم توي صنعت گيم ما هم حرفي براي گفتن داشته باشيم :p ولي به جاي ساخت بازي هاي نقش آفريني بهتره از بازي هاي ساده تر شروع كنن نميدونم چرا از شكستاشون درس نميگيرين اصلا قبول نميكنن در حدي نيستن كه يك بازي نقش آفريني بسازن بازي رو خودشون ميسازن خودشون هم به عنوان برتيرين بازي سال انتخابش ميكنن جايزه هم به خودشون ميدن :d

من فکر می کنم با این امکانات داخل هنوز زود هست که بخوایم این داستان هارو واسه بازی هایی نهایتا با کیفیت متوسط استفاده کنیم

من فکر می کنم با این امکانات داخل هنوز زود هست که بخوایم این داستان هارو واسه بازی هایی نهایتا با کیفیت متوسط استفاده کنیم

این حرف رو قبول دارم ... هرچند بعدا هم یه جور میشه از این داستانها بازم بازی ساخت ... ولی بعضی از این گیمهای ایرانی در حد شخصیتها و داستان نیست

بدجور استقبال میکنیم از این بازی .جونم سیاوش:x
داستان سیاوش یکی از زیباترین داستانای شاهنامه است و پتانسیل قویی برای تبدیل به بازی شدن داره .
ببینیم چیکار میکنن.:p

خدا كنه خوب بشه ، چون دارن از اسطوره هامون استفاده ميكنن ، گند زده بشه بهش ، كارمون تمومه . چيزي در چنته نداريم ديگه ، جز تصميم كبري و حسن كچل :d

خدا كنه خوب بشه ، چون دارن از اسطوره هامون استفاده ميكنن ، گند زده بشه بهش ، كارمون تمومه . چيزي در چنته نداريم ديگه ، جز تصميم كبري و حسن كچل :d

نگران نباش انقدر والفجر و خیبر حماسه سازی کردن که تا 20 سال دیگم موضوع واسه بازی ساختن داریم ... :d

این هم عکس های بازی فوق العاده سیاوش!!!!

گذاشتم تو SPOILER تا کسانی که دلش رو ندارن نبینن!

Siavash1_10229.jpg

گرافیک بازی مشابه وارکرفت 3 است

Siavash2_10230.jpg

در پایین صفحه می توانید میانبرها را برای اجرای جادوها یا استفاده از آیتم ها ببینید.

Siavash3_10231.jpg

سبک این بازی در واقع دیابلو با گرافیک وارکرفت 3 است!

Siavash4_10232.jpg

Siavash5_10233.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or