بازی رایگان War Thunder

اطلاعیه:

برگذاری مسابقات War Thunder در بین ایرانیان عزیز:

برای اطلاعات بیشتر به پست شماره 564 مراجعه شود.

bf_x_lagg_1000_logo.jpg

آیا تا حالا بازی world of tanks بازی کرده اید این بازی هم شبیه War Thunder است ، کیفت بازی فوقلاده بالاست . و ماموریت ها خیلی زیبا و جالب است . از گرفت زمین یک منطقه گرفته تا بمباران تانک ها و زد هوایی های دشمن . مبارزات خیلی نفس گیر است . بازی کاملا رایگان و مثل جنگ تانکها هواپیما های آبگریتی زیادی داره هواپیما ها به چند قسمت تشکیل میشن که در آبدیت بعدی تاپیک گفته میشه .
لینک سایت برای ثبت نام و دانلود .

wt هواپیما های 5 کشور ژاپن ، آمریکا ، آلمان ، روسیه ، انگلستان دارا می باشد که بیشترین هواپیما را آلمان دارد .
هوا پیما ها به 3 قسمت تشکیل می شوند .

FIGHTERS

معمولا هواپیما های سبک وزن و سرعتی هستن که برای مقابله با هواپیما ها به کار میرود ، مانور این هواپیما ها خیلی زیاد است و به راحتی میتوانید در نزدیک کوها و ارتفاع ها کم مانور داد .

ATTACKERS و BOMBERS

اتکر ها و بمبرها هر دو دارای بمب های بزرگ برای زدن تانک ها و کشتی ها است ، فرق بمبر و اتکر فقط در مانورشون و جور انداختن بمب ها است . بمبر ها در ارتفاع ها خیلی زیاد میروند و جوری هستند که بعضی از هواپیما ها نمی توانند به اون ارتفاع ها برسند و قابلیت اتک از پشت هواپیما را دارد.
اتکرها مانور خوبی دارند و دارای بمب های معمولی و دریایی هستند . برای زدن هر بمب همیشه باید ارتفاع کم کنند و بمب بزنند . این نوع هواپیما یکی از سخت ترین هواپیما های این بازی هستند .

ا

Genre: Simulator / 3D / Online-only / Massively multiplayer

توضیحات :

سال: 2012
ژانر: شبیه ساز / 3D / کاربر در انجمن ها فقط / انبوه چند نفره
توسعه دهنده: سرگرمی Gaijin
ناشر: Gaijin سرگرمی
زبان: روسی + انگلیسی
بستر های نرم افزاری مورد نیاز: PC
نوع انتشار: مجوز
نسخه: 1.17.40.0
حجم: 1.08 GB (3٪ اضافه بهبودی)

حداقل سیستم مورد نیاز:
• سیستم عامل: ویندوز XP SP3، ویندوز ویستا، ویندوز 7
• پردازنده: اینتل پنتیوم 4 3200 مگاهرتز (یا معادل آن)
• RAM: 1024 MB
• ویدیو کارت: انویدیا جیفورس 7600 256 مگابایت یا آتی Radeon X1650 256 MB
• صدا سیستم: سازگار با مستقیم X 9.0 یا بالاتر
• هارد دیسک: 10 گیگابایت از فضای آزاد دیسک برای نصب و راه اندازی بازی

دانلود مستقیم بازی از سایت گیم کلاب

جهت دانلود این بازی به صورت مستقیم (در صورتی که با دانلود از طریق لانچر اصلی بازی مشکل داشتید) می توانید آخرین نسخه بازی را از سایت ما یعنی GameCloob.com ، به صورت مستقیم دانلود کنید.
فایلها در 7 پارت 1 گیگابایتی تقسیم بندی شده اند، که کافی است که آن را داخل سبد خرید قرار داده و خرید را کامل کنید. (کاملا مجانی است و نیازی به پرداخت هرینه نیست) بعد از تایید سفارش از سمت شما ،یک فایل txt به ایمیل شما ارسال می شود که لینک هر 7 پارت به صورت لینک مستقیم داخل آن نوشته شده است.

عضویت در اسکادران سربازان پارسی (Persian Soldiers)
مفتخریم که اعلام کنیم اولین و بزرگترین اسکادران (کلن) را در این بازی راه اندازی کرده ایم و هم اکنون با بیش از بالای 60 خلبان ایرانی در حال فعالیت هستیم. اگر مایل به ملحق شدن به تیم ما هستید می توانید درخواست خود را برای عضویت از طریق بازی بفرستید. فقط کافی است از داخل بازی ، بر روی Menu کلیک کرده و بعد Squadrons را باز کنید و در قسمت جستجو اسم اسکادران یعنی Persian Soldiers را جستجو کرده و درخواست عضویت را ارسال کنید. ما در اولین فرصت رسیدگی خواهیم کرد.
همچنین می توانید از داخل اسکادران اسم خلبان دوستان ایرانی را ببنید و بعد از عضویت خلبانان هم اسکادرانی شما که آنلاین هست به شما نشان خواهد داد و می توانید به صورت گروهی پرواز کنید.

عکس هایی از بازی .

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
منم اومدم
ای دی من:nokalkal
لطفا ادم کنید چون تازه واردم راهم بندازید:)
من که عشق المانم... لوفقت وافه من اومدم........
از لینک زیر میتونید با انواع هواپیما های پیشرفته لوفت وافه(نیروی هوایی المان نازی) اشنا بشید

نیروی هوایی المان(لوفت وافه)
مشخصات چند هواپیمای المانی
هایل هیتلر
b-)

سلام بچه ها
منم اومدم
ای دی من:nokalkal
لطفا ادم کنید چون تازه واردم راهم بندازید:)
من که عشق المانم... لوفقت وافه من اومدم........
از لینک زیر میتونید با انواع هواپیما های پیشرفته لوفت وافه(نیروی هوایی المان نازی) اشنا بشید

نیروی هوایی المان(لوفت وافه)
مشخصات چند هواپیمای المانی
هایل هیتلر
b-)
شما تو قسمت فرند لیست _ps_ بزن بیشتر دوستان میبینی

چند سوال داشتم؟
چقدر باید بازی کنم یا چکار کنم که یه هواپیمای درست درمون بگیرم؟
برای تسخیر فرودگاه ها باید چکار کرد؟
من توشون فرود میام اما بعدش دیگه موتور هواپیمام روشن نمیشه!!!
ممنون

چند سوال داشتم؟
چقدر باید بازی کنم یا چکار کنم که یه هواپیمای درست درمون بگیرم؟
برای تسخیر فرودگاه ها باید چکار کرد؟
من توشون فرود میام اما بعدش دیگه موتور هواپیمام روشن نمیشه!!!
ممنون
اول از همه خوش اومدی خلبان جوان
شما اگه منظورت Fighter های افسانه ای میسراشمیت یا همون BF-109 و FW -190 از لول 6 آلمان لوفت وافه شروغ میشه.
در مورد موتور. شما باید موقع Landing حتما Flaps روی حالت Landing باشه تا تویه سرعت پایین سر هواپیما بالا بمونه. به اضافه اینکه وقتی ملخ به زمین برخورد کنه موتور از کار میفته. دماغه هواپیما موقع Landing یکم بالا بگیر
بهتر اگه اهل جمعی بازی کردنی بیای تیم اسپیک یه 10 20 تا خلبانی هستیم که با هم بازی می کنیم.

بازیم مشکل پیدا کرده.لاگ این نمیشه.یعنی توی لودینگ لاگ اینش گیر میکنه.چرا؟!

---------- نوشته در 10:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 PM ارسال شده بود ----------

میگم نکنه مال اینترنت ملی هست؟!

سلام سیاوش خان ممنون از تاپیک و لینک واقعا با این بازی نظرم راجب F2P عوض کردی فقط راجب بازی کردن با ایرانیا نمی تونم پیداشون کنم..
ID : Unloved
Add Please....

سلام سیاوش خان ممنون از تاپیک و لینک واقعا با این بازی نظرم راجب F2P عوض کردی فقط راجب بازی کردن با ایرانیا نمی تونم پیداشون کنم..
Add Please....
تقریبا همه ی ایرانی ها اول اسمشون _ps_ دارن اگه بزنی پیداشون میکنی

آخرین ویرایش:
بچه ها تا حالا کسی از Game Cloob - سایت گیم کلاب خرید کرده؟
نحوه ی شارژ حساب به چه صورته؟
میخوام یه He 112 b-1
المان بگیرم
نظرتون چیه؟

دوست من، من مدیر سایت Game Cloob - سایت گیم کلاب هستم.
شیوه خرید به این صورت ه که شما بعد از سفارش ، یک ایمیل دریافت می کنید. که باید اکانت خودتون را برای ما به همان ایمیل بفرستید و در کمتر از 20 دقیقه روی اکانت شما طلای خریداری شده فعال خواهد شد. این بازی برای خرید طلا حتما نیاز به اکانت داره. که باید روی اکانت شما حتما فعال بشه.

بازیم مشکل پیدا کرده.لاگ این نمیشه.یعنی توی لودینگ لاگ اینش گیر میکنه.چرا؟!

---------- نوشته در 10:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 PM ارسال شده بود ----------

میگم نکنه مال اینترنت ملی هست؟!

شما یه بار با چیز پی ان وارد بشید و بیاید بیرون . مشکل حل میشه

Add Please....

سپاس دوست عزیز. خوشحالم که از این بازی لذت بردید! البته اینم بگم که این کمپانی قبلا بازی های شبیه سازی مثل IL2 و Wings of prey و ... در پرونده خود داره. و این که نباید به چشم بازی های F2P بهش نگاه کرد! چون اصولا تا این حد روی بازی های Free کار نمیشه ! واقعا شاهکار ساختن.

در مورد بازی با ایرانی ها ما یک کلن داریم به اسم Persian Soldiers که با اجازه شما من ادمین این کلن هستم. تگ ما _PS_ هست که تویه قسمت سرچ می تونید بزنید و لیست بچه های کلن ما که همه ایرانی هستیم را ببینید. و خوب باز هم پیشنهاد من اینه برای جمعی بازی کردن حتما به تیم اسپیک بیاید . اونجا با هم جمع میشیم میریم داخل بازی. و خوب برای کار تیمی خیلی مفید خواهد بود.

آقا میشه من اسم یوزرم رو از nokalkal
به ps-nokalkal
تغییر بدم؟
متاسفانه اطلاعی نداشتم از قضیه ps
:(
TigerSS عزیز منظورتون از اکانت خودتون جهت خرید طلا همون نام کاربری تو بازیه؟

آقا میشه من اسم یوزرم رو از nokalkal
به ps-nokalkal
تغییر بدم؟
متاسفانه اطلاعی نداشتم از قضیه ps
:(
TigerSS عزیز منظورتون از اکانت خودتون جهت خرید طلا همون نام کاربری تو بازیه؟

اگه علاقه دارید عضو بشید چرا که نه، بله می تونید.
فقط به این صورت تغییر بدید:
PS_nokalkal_

منظور ایمیل کاربری و پسورد اکانت هست. که بشه باهاش کانکت شد و خرید کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or