بازی رایگان The Mighty Qest for Epic Loot

سلام ! امروز یه بازی خیلی باحال از شرکت یوبیسافت براتون اوردم :دی
حجم بازی کلا 690 مگابایت هست :دی ولی بینهایت باحاله
The Mighty Quest For Epic Loot on Steam
نکته مثبت این بازی اینه که سرعت اینترنت هیچ فرقی در بازی ایجاد نمیکنه ! بازی قصر حریف رو لود میکنه و بعد بقیشو سیستمتون روی معیارایی که از قبل گذاشته شده ران میکنه :دی

حدف اصلی بازی لوت کردن قصر های حریفاست،که با یه رابط کاربری بینهایت باحال میتونید قصر هارو انتخاب کنید :دی
92608544160823634770.jpg

بعد از اینکه قصر مورد نظر رو انتخاب کردید و برای حمله واردش شدید باید با تله ها و موجوداتی که صاحب قصر قرار داده مبارزه کنید
26374238508398277962.jpg

:دی و باس فایت هم وجود داره اگه صاحب قلعه باس گذاشته باشه :دی

21407171636213561234.jpg

و همونطور که شما به قصر های دیگران حمله میکنید اونها هم به قصر شما حمله میکنندو برای دفاع از قلعه خو ده ها موجود اجق وجق و دها تله عجیب وجود داره :|
98735124346635147013.jpg
و بعد از اینکه موجودات رو گذاشتید باید خودتون برید و باهاشون بجنگید تا قصرتون تایید بشه :d

بازی چهار کلاس مختلف داره :دی

runner:خیلی سریعه و راحت روی غول ها و دیوار نما ها دمیج میزنه اما ضعیفه
knight :جونش بالاست،آرمور های قوی داره و خیلی خوب روی دیوار نما ها،باس ها و غول ها دمیج میزنه اما سریع نیست و اگه 20 تا خروس بزارید قبل از اینکه تعداد کشته ها به 10 برسه میمیره
archer:قابلیتاش بالاس،از فاصله خیلی زیاد دشمنو میزنه،قدرت های بسیار مختلفی داره و بهترینشنم headshot هست
mage :هیروی مورد علاقه منه :دی خیلی راحت و با یه جادو 20 تا قورباغه و 20 تا خروس رو میکشه(کلا سلاح کشتار جمعی هستن ایشون :دی ) جادو های قوی و زیادی داره اما در برار دیوار نما ها ضعیفه

بازی pay2win هست ولی نه به اونطور که همچیو بشه با پول خرید معمولا فقط شیلد میشه خرید که تازه میتونید ببینید کی شیلد داره تا بش حمله نکنید :دی بازی برار هست :دی

دانلود کنید اسم های داخل بازیتونم اینجا بنویسید اد کنم :دی

در مورد دفاع از قلعه بیش تر توضیح میدی؟
پلیر داره بازی؟
ببین شما trap ها و موجوداتتو میذاری،بعد میری سراغ قلعه های دیگران بشون حمله میکنی موجودات خودتو قوی تر میکنی،تله هاتو میبری بالا،تو بازی دوتا پلیر هیچ وقت با هم رو در رو نمیشن ولی قول دادن pvp میسازن براش :دی

من همیشه که میرم قلعه های دیگران بروم بازه :دی بعضیا وا قغا هوشمندانه تله میزارن یا موجوداتو انتخاب میکنن،پلیر هاش اونقدر زیاده که تا آ خر عمرت روزی 1 قلعه میتونی برای تسخیر داشته باشی :دی

در اینکه بازی قشنگه که شکی نیست ولی بعد از یه مدت المنت ها تکراری می شن و یه جور روزمره گی مثل تراوین ایجاد می شه
من چند روزی بازی می کردم شدیداً پیشنهاد می کنم امتحان کنین اما نمی شه با اطمینان گفت که می تونه بیشتر از یه هفته سرگرمتون کنه

در اینکه بازی قشنگه که شکی نیست ولی بعد از یه مدت المنت ها تکراری می شن و یه جور روزمره گی مثل تراوین ایجاد می شه
من چند روزی بازی می کردم شدیداً پیشنهاد می کنم امتحان کنین اما نمی شه با اطمینان گفت که می تونه بیشتر از یه هفته سرگرمتون کنه

دقیقا.
من اون موقع که close بتا بود بازی کردم یه هفته اول به شدت بهش علاقه داشتم ولی بعد یه دفعه دلمو زد.

دقیقا.
من اون موقع که close بتا بود بازی کردم یه هفته اول به شدت بهش علاقه داشتم ولی بعد یه دفعه دلمو زد.

الان دیگه عوض شده :دی کلی تورنمت و چلنج داره بازی :دی برای شرکت یکی از تورنومنتاشم باید تو یه تورنومنت دیگه جزو 10 نفر اول تو رنک 5+- خودت باشی :|

- - -ویرایش - - -

الانم لیگ مینیون شروع شده :دی

این ست آرمور برای mage امروز اضافه شد منم خریدم :دی

62765867548170211111.jpg

همونطور که میبینید تو لیگ اومدم بالا :دی شما هم اگه تو لیگ هستید بیاید گلد 3 برابر میده

95660593309828427793.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or