بازی رایگان در سبک RULES OF SURVIVAL | PUBG

RULES-OF-SURVIVAL-Cover.jpg

www.rulesofsurvivalgame.com

قوانین نجات بازی جدید و فوق العاده زیبا در سبک بازیهای نجات و طراحی شده مثل بازی معروف PlayerUnknown's Battlegrounds است که در ان شما و بیش از 120 بازیکن آنلاین از سراسر جهان وارد جزیره ای می شوید که در مدت زمان مشخص شده باید به پیدا کردن سلاح و انجام کارهای مختلف بپردازید و پس از ان همگی وارد یک منطقه خاص شوید و مهارت ها و ابزارهاتون رو نشون بدید! انجام انواع کارهای مختلف مثل شنا کردن، ماشین سواری، تیراندازی و … همگی در بازی فراهم شده .

بازی دراصل برای اندروید و iOS هست میتونید روی گوشی هم بازی کنید, اما شرکت سازنده نسخه کامپیوترش رو هم پورت کرده که میتونید از لینک زیر دانلود کنید :
https://h45na.gdl.netease.com/ros_setup_1.126452.127147.exe

روش لاگین کردن : برای نسخه کامپیوتر به این صورته که بعد از نصب وقتی وارد بازی میشد یه بارکد نشون داده میشه که باید با گوشیتون هم که بازی رو دارید وارد بشید و در قسمت pc login بارکد رو توی مانیتور اسکن کنید.
توضیحات کامل در لینک زیر هست برای وارد شدن به بازی :
https://playroider.com/rules-of-survival-pc-version

برای FullScreen کردن بازی : برنامه Fullscreenizer رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنید, بازی رو اجرا کرده و در برنامه Fullscreenizer نگاه کرده و Rule of Survival رو انتخاب کرده و مطابق تصویر زیر روی “Fullscreenize” کلیک کنید تا بازی فول اسکرین بشه.

rules-of-survival-fullscreen.jpg

سوالاتی که ممکنه واستون پیش بیاد :
آیا حتما باید بازی رو گوشیمون هم باشه تا با کامپیوتر هم بشه بازی کرد ؟ بله, برای اسکن بارکد ضروریه اما بعدش میشه از گوشی خارج شد و با کامپیوتر بازی کرد.
آیا بدون گوشی هم میشه بازی کرد ؟ برای شدن میشه اما دردسر داره! ( باید روی امولاتور اندروید برای کامپیوتر بازی رو داشته باشید و به وسیله وبکم بارکد رو اسکن کنید)
آیا نسخه مک بازی وجود داره؟ درحال حاضر خیر
سیستم مورد نیاز بازی چیه ؟ سیستم خاصی گفته نشده اما فکر کنم بازی راحت روی همه کامپیوترها بالا بیاد ... تو تنضیمات هم میشه گرافیک رو پایین ترم آورد.

با پچ جدید میشه با اکانت جمیل یا فیسبوک بازی کرد و دیگه نیازی به گوشی نیست.
اسم من توی بازی OmidKingـه هرکس بازی میکنه منو اد کنه

سلام خواستم توصیه کنم حتما این بازیو دانلود کنید
عالیه
اگه ابزار های گرافیکی اضافه و کمکی و اخبار این بازی رو هم خواستید به کانال تلگرامی زیر برید : rulesofsurvivalcheat@

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or