نمیخوام ارزش کار بازی رایانه رو کم کنم ولی فکر نمیکنم عکس گرفتن با یه کارگردان بازی کار خیلی خیلی بزرگی باشه! ما تو همین ایران کارگردان هایی داریم که خیلی بهتر از این کوجیمای مغرور هستند مثل حاتمی کیا و خیلی های دیگه! [الان اساتید میان میگن که سناریو نویسی فرق داره با کارگردانی و ...؛ من منظورم شکل گیری کلی اثر هست] ؛ فقط امیدوارم عکس های نهایی که تو بازی رایانه چاپ میشه با این کیفیت نباشنواقعآ تبریک میگم. کار خیلی خیلی بزرگی کردین و اولین قدم رو توی ایران در این زمینه برداشتین.
این عکسه کوجیما هم که دیگه آخرشه ! اصلآ فکر نمیکردم یه زمانی شبیه این عکس رو توی یه مجله ایرانی ببینم !
راستی یه عکس هم با بانو Raymond مینداختین !! :biggrin1:
؟!؟!؟! اولآ کوجیما سی چهل برابر حاتمی کیا و خیلی های دیگه شهرت جهانی داره و قابل مقایسه نیستن ! دومآ چه ربطی داشت به حرف من ؟! همین که یه مجله بازی از توی کشوری که برای بازی ارزش صفر هم قائل نیست و حتی میاد میگه بازی Counter Strike باید از توی مسابقه ها حذف بشه (!) میره به آلمان و شهر لایپزیگ و با یکی از 3 کارگردان معروف این صنعت عکس میندازه برای من یکی که کار خیلی بزرگیه.حالا شما رو نمیدونم.هرکسی نظری داره !نمیخوام ارزش کار بازی رایانه رو کم کنم ولی فکر نمیکنم عکس گرفتن با یه کارگردان بازی کار خیلی خیلی بزرگی باشه! ما تو همین ایران کارگردان هایی داریم که خیلی بهتر از این کوجیمای مغرور هستند مثل حاتمی کیا و خیلی های دیگه!

ما تو همین ایران کارگردان هایی داریم که خیلی بهتر از این کوجیمای مغرور هستند مثل حاتمی کیا و خیلی های دیگه!
آریا، به نظر من صرفا 2 تا عکس یادگاری گرفتن کار بزرگی نیست! کار بزرگ اینه که بری مثلا 2 تا بازی بسازی و به نام بازی ایرانی معرفی کنید! و یا حداقل برید چند تا گزارش خوب بگیرید و چاپ کنید تو مجلتون! [این طوری که من میبینم، اصلا یه دوربین هم باهاشون نیست! بعد دیگه معلومه گزارشاشون چی در میاد]؟!؟!؟! اولآ کوجیما سی چهل برابر حاتمی کیا و خیلی های دیگه شهرت جهانی داره و قابل مقایسه نیستن ! دومآ چه ربطی داشت به حرف من ؟! همین که یه مجله بازی از توی کشوری که برای بازی ارزش صفر هم قائل نیست و حتی میاد میگه بازی Counter Strike باید از توی مسابقه ها حذف بشه (!) میره به آلمان و شهر لایپزیگ و با یکی از 3 کارگردان معروف این صنعت عکس میندازه برای من یکی که کار خیلی بزرگیه.حالا شما رو نمیدونم.هرکسی نظری داره !
والا من ارتباط منطقی بین اجزای صحبتتون پیدا نکردم که بتون پاسخ بدم! [رقصیدن یکی از مسئولین کشور چه ربطی آخه به پوشش خبری GC داره؟!یه سوال .
یادتونه چند وقت پیش یکی از نماینده های ایران رفته بود یه جلسه تو ترکیه ؟! بعد اونجا مقدمه ی جلسه رقص و این چیزا بوده . بعد که طرف برگشت ایران بهش گیر دادن و اینا که چرا از جلسه خارج نشده. . .
حالا بازیرایانه هم همونجوری زیره ذره بینه ؟! یعنی مثلا اگه با اون خانومه سازنده Asassins Creed و یا . . . بخواید مصاحبه کنید و اینا بهتون گیر میدن ؟
![100 :)] :)]](/styles/default/xenforo/smilies/meep/100.gif)
والا من ارتباط منطقی بین اجزای صحبتتون پیدا نکردم که بتون پاسخ بدم! [رقصیدن یکی از مسئولین کشور چه ربطی آخه به پوشش خبری Gc داره؟!]
نمیشه صورت اون انسان تاس دیلاق رو شطرنجی کنید. اعظمت عکس رو کم کرده