Feb 9, 2010 نوشته ها: 12 دوستانی که مایلند تو همچی بازی بزنیم بیان بالا!:biggrin1: Generals Zero Huor یا هر چی مد نظر بود! فقط سریعا بیایین! شبکه من: use:saeed s2 Pss:123456 بیشتر...
دوستانی که مایلند تو همچی بازی بزنیم بیان بالا!:biggrin1: Generals Zero Huor یا هر چی مد نظر بود! فقط سریعا بیایین! شبکه من: use:saeed s2 Pss:123456
M Mohsen_NFSU2 کاربر سایت Feb 14, 2010 #4 من zero hour پایه هستم ولی الان نه باید بازیشو بگیرم سی دی 2 من شکست pm بده
Doom3 کاربر سایت Feb 15, 2010 #5 نوشته شده توسط Mohsen_NFSU2: من zero hour پایه هستم ولی الان نه باید بازیشو بگیرم سی دی 2 من شکست pm بده بیشتر... چه عجب یکی پیدا شد! هروقت ردیف شد بگو من خفن پایه ام! یکی دیگه هم هست!
نوشته شده توسط Mohsen_NFSU2: من zero hour پایه هستم ولی الان نه باید بازیشو بگیرم سی دی 2 من شکست pm بده بیشتر... چه عجب یکی پیدا شد! هروقت ردیف شد بگو من خفن پایه ام! یکی دیگه هم هست!
Hamidreza ناظم انجمن Feb 15, 2010 #6 دوستان اگه ممکنه آموزش pes با hamachi رو بذارید که با هم انجامش بدیم.حالا ورژنش زیاد مهم نیست.چون این بازی مثل cod خاطر خواه زیاد داره.
دوستان اگه ممکنه آموزش pes با hamachi رو بذارید که با هم انجامش بدیم.حالا ورژنش زیاد مهم نیست.چون این بازی مثل cod خاطر خواه زیاد داره.
Doom3 کاربر سایت Feb 15, 2010 #7 نوشته شده توسط hamidrezaN93: دوستان اگه ممکنه آموزش pes با hamachi رو بذارید که با هم انجامش بدیم.حالا ورژنش زیاد مهم نیست.چون این بازی مثل cod خاطر خواه زیاد داره. بیشتر... 2009 که با برنامه ی hamachi میشد ولی سرعت بالا میخواست(512 به بالا).2010 هم فعلا راهی براش ارایه نشده و فقط بازی ارجینال نیاز داره.
نوشته شده توسط hamidrezaN93: دوستان اگه ممکنه آموزش pes با hamachi رو بذارید که با هم انجامش بدیم.حالا ورژنش زیاد مهم نیست.چون این بازی مثل cod خاطر خواه زیاد داره. بیشتر... 2009 که با برنامه ی hamachi میشد ولی سرعت بالا میخواست(512 به بالا).2010 هم فعلا راهی براش ارایه نشده و فقط بازی ارجینال نیاز داره.
Doom3 کاربر سایت Feb 16, 2010 #9 نوشته شده توسط natani: ما تو تایپیک کناری داریم dirt2 میزنیم! لینک بیشتر... تایپیکتونو دیدم! ولی متاسفانه dirt2 ندارم!
نوشته شده توسط natani: ما تو تایپیک کناری داریم dirt2 میزنیم! لینک بیشتر... تایپیکتونو دیدم! ولی متاسفانه dirt2 ندارم!
vahid_ee کاربر سایت Jun 14, 2010 #13 نوشته شده توسط Doom3: دوستانی که مایلند تو همچی بازی بزنیم بیان بالا!:biggrin1: Generals Zero Huor یا هر چی مد نظر بود! فقط سریعا بیایین! شبکه من: use:saeed s2 Pss:123456 بیشتر... pas kojayee bia bala dg user:chespain pass:204
نوشته شده توسط Doom3: دوستانی که مایلند تو همچی بازی بزنیم بیان بالا!:biggrin1: Generals Zero Huor یا هر چی مد نظر بود! فقط سریعا بیایین! شبکه من: use:saeed s2 Pss:123456 بیشتر... pas kojayee bia bala dg user:chespain pass:204