بازی در نقش یکی از خونین ترین دشمنان بازی در season pass DLC بازی The Evil Within

hmd2009

کاربر سایت

1lyrl4ux5qooab3ihuwe.png

درود

چند روز قبل بتسدا ضمن معرفی DLC Season pass بازی اعلام کرد در این محتوای الحاقی شما میتوانید در نقش keeper یا همان Boxman بازی کنید.

قیمت این DLC $19.99 میباشد و شامل سه بسته ای الحاقیست.
اولین بسته شما میتوانید با بازی در نقش "KEEPER" به انجام ماموریت های سادیسمی و وحشیانه بپردازید. در دومین و سومین بسته ای الحاقی که شامل دو بخش روایت محور است شما قدر خواهید بود در نقش جولی پارتنر سباستین بازی کنید که در برگیرنده ی محیط ها ، دشمنان جدید و پرده برداشتن از اسرار بازی است.

DLC Season pass بازی علاوه بر منتشر شدن در PSN و XBOX Live ، و استیم در خره فروشی ها نیز در دسترس قرار خواهد گرفت .
بتسدا همچنین اعلام کرد که ممکن است بعضی از ریجن های بازی شامل این DLC نشود .

بازی The Evil Within در روز 14 اکتبر و درست چند روز مانده به هالووین برای PS3،XBOX360،PS4،XBOX ONE و PC منتشر خواهد شد.

Season pass : بسته به بازی شما میتوانید تمام DLC های بازی یا تعداد مشخصی از آنها را با قیمت کمتر و قبل از ریلیز بازی خریداری نمایید و نیازی نیست تا زمان عرضه ی بازی صبر کنید.

آخرین ویرایش:
شاید برای عده ای اون حالت سادیستیکی که داره لذت بخش باشه ولی بنظر من از ارزشهای شخصیت پردازی بازی کم میکنه ....

حالا چرا سرش تو گاوصندوقه؟
دشمنا تو این بازی حالت روان پریشو آشفته ای دارن و به شکلهای مختلف بلاهایی سر خودشون آوردن مثلا شیشه تو بدنشون ، نیزه تو اعضای بدنشون و از این دست مسائل.... این جناب boxman هم تو همین شرایط بوده و هست و یجورایی کل اعضای صورتشو از دست داده و از جعبه برای پوشیده بودن این موضوع استفاده میکنه....

آخرین ویرایش:
خیلی جالب میشه کاشکی میشد بخرم

- - -ویرایش - - -

دشمنا تو این بازی حالت روان پریشو آشفته ای دارن و به شکلهای مختلف بلاهایی سر خودشون آوردن مثلا شیشه تو بدنشون ، نیزه تو اعضای بدنشون و از این دست مسائل.... این جناب boxman هم تو همین شرایط بوده و هست و یجورایی کل اعضای صورتشو از دست داده و از جعبه برای پوشیده بودن این موضوع استفاده میکنه....

نه اینطور نیست

برای اینکه یارو خاطره های شخصیت منفی اصلی بازی ( اسمش نمیدونم چی بود :|:d) رو محافظت میکنه و تعهد کرده که این کارو انجام بده ....

- - -ویرایش - - -

پ ن: اسمش شخصیت منفی یادم اومد Ruvik بود فکر کنم :d

من تو مقاله ای که در مورد بازی میخوندم به این موضوع اشاره کرده بود.

احتمالا منظورت قصابه بوده ... :d

این کلا فرق داره اصلا صورت نداره این یارو گاو صندقیه :d

همش خاطرات مربوط به Ruvik و خون و رشته های مغزی و رگ و از این حرفا :d

احتمالا منظورت قصابه بوده ... :d

این کلا فرق داره اصلا صورت نداره این یارو گاو صندقیه :d

همش خاطرات مربوط به Ruvik و خون و رشته های مغزی و رگ و از این حرفا :d
آره آره راست میگی قصابه که سلاخی میکرد .... :-":d
شبیه همن خب :d

آخرین ویرایش:
بنظرم این قابلیتی که میتونی جای Boxman بازی کنی میتونی برای کسایی که شرور بودن رو دوس دارن جالب باشه.
اما اون حس کنجکاوی نسبت به این موجود گاوصندوقی( :دی) کم میکنه و ممکنه با بازی کردن این DLC دیگه اون حس ترس نسبت بهش کمتر بشه.

Dlc برام مهم نیست فقط الان مدتهاست منتظر ریلیز این بازی هستم فکر می کنم بعد از یه مدت طولانی با یه شاهکار طرفیم واقعا خوشحالم که بازی رو 360 هم میاد و انحصار نسل جدید نیست

یعنی میشه؟!=((
رزیدنت اویل که با 6 نابود شد، dead space هم با 3 به قتل رسید! دیگه میمونه شینجی میکامی و اخرین امیدها برای یک survivel horror واقعی!:-*
اخرین امیدها برای یک survivel horror واقعی!:-*
یک survivel horror واقعی!:-*
survivel horror
survivel
Survivalـه اسمش، به خدا Survivalـه اسمش:((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or