بازی خورهای کنسولی بخوانند! (راهنمایی)

• Thread starter Thread starter MaTt
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان!

سیستم کامپیوتر من شدیدا قدیمی شده و من می خوام این دفعه به جای ارتقا سیستم کسنول بخرم. طی تحقیقاتی که کردم و چیزهایی که خوندم با توجه به اینکه پول کافی برای خرید بازی های اصل کنسول PS3 رو ندارم، می خوام Xbox360 بخرم. چندتا سوال واسم مطرح هست که خواشمندم کسانی که اطلاعات کافی دارن جواب بدن:

1- کلا این تصمیم (خرید کنسول به جای ارتقا سیستم) رو چطور می بینید؟؟؟

2- من می خوام اوایل تابستون (بعد از کنکور :cheesygri) کنسول رو بخرم. آیا تا اون موقع کنسولی مثل Xbox360 یا PS3 قدیمی نخواهد شد؟؟ یعنی عمر این کنسول ها تا چه زمانی هستش و اینکه آیا قراره کنسول جدید بیاد و این ها رو به انزوا بکشونه؟؟؟؟ راستش نمی خوام یه چیزی بخرم به یک سال نکشیده جدیدش بیاد و کنسولم از دور بیافته.

3- قیمت Xbox و PS3 هرکدوم حدودا چند هستش؟؟

4- مهم ترین مساله من اینه که آیا بازی های کپی شده ی Xbox تو مشهد پیدا میشه؟؟ کسانی که مشهدی هستن لطفا یاری کنن. آیا فروشگاه اینترنتی معتبری تو ایران هست که بازی Xbox رو به صورت کپی شده بفروشه؟؟؟ کلا خودتون تو هر شهری که هستید چجوری بازی ها رو گیر میارید؟؟ سخته یا آسون؟؟؟

در پایان هم از اونجایی که من اطلاعات زیادی در مورد کنسول ندارم و تا الان یه گیمر PC بودم، اگر اطلاعات و نکاتی قابل بیان دارید لطفا دریغ نکنید.

منتظر جواب هاتون هستم.

نسبت به ارتقا خيلی به صرفه هست!

نه قديمی نميشن! تا 4 سال ديگه حد اقل هستن!

بازياشم من به شما game depot رو پيشنهاد ميکنم که حتی خود کنسولم ميتونيد بخريد ازشون!اينم شمارشون: 8695527 زنگ بزنيد با آقای رستگار صحبت کنيد بازيتونو سفارش بديد در عرض کم تر از 40 دقيقه ميفرستن! واسه کنسولم بايد برين فروشگاه! که زنگ بزنيد آدرس بگيريد!

کنسولتو جاسپر بگير بعد باهاش درست برخورد کن!

سلام دوستان!

سیستم کامپیوتر من شدیدا قدیمی شده و من می خوام این دفعه به جای ارتقا سیستم کسنول بخرم. طی تحقیقاتی که کردم و چیزهایی که خوندم با توجه به اینکه پول کافی برای خرید بازی های اصل کنسول PS3 رو ندارم، می خوام Xbox360 بخرم. چندتا سوال واسم مطرح هست که خواشمندم کسانی که اطلاعات کافی دارن جواب بدن:

1- کلا این تصمیم (خرید کنسول به جای ارتقا سیستم) رو چطور می بینید؟؟؟

2- من می خوام اوایل تابستون (بعد از کنکور :cheesygri) کنسول رو بخرم. آیا تا اون موقع کنسولی مثل Xbox360 یا PS3 قدیمی نخواهد شد؟؟ یعنی عمر این کنسول ها تا چه زمانی هستش و اینکه آیا قراره کنسول جدید بیاد و این ها رو به انزوا بکشونه؟؟؟؟ راستش نمی خوام یه چیزی بخرم به یک سال نکشیده جدیدش بیاد و کنسولم از دور بیافته.

3- قیمت Xbox و PS3 هرکدوم حدودا چند هستش؟؟

4- مهم ترین مساله من اینه که آیا بازی های کپی شده ی Xbox تو مشهد پیدا میشه؟؟ کسانی که مشهدی هستن لطفا یاری کنن. آیا فروشگاه اینترنتی معتبری تو ایران هست که بازی Xbox رو به صورت کپی شده بفروشه؟؟؟ کلا خودتون تو هر شهری که هستید چجوری بازی ها رو گیر میارید؟؟ سخته یا آسون؟؟؟

در پایان هم از اونجایی که من اطلاعات زیادی در مورد کنسول ندارم و تا الان یه گیمر PC بودم، اگر اطلاعات و نکاتی قابل بیان دارید لطفا دریغ نکنید.

منتظر جواب هاتون هستم.

سلام دوست عزیز .

1- اگر فقط برای بازی میخوای بهترین کار رو میکنی .
2- هر دو کنسول تا سال 2015 طبق گفته شرکتهای سازندشون عمر میکنن . ( تازه برای ایکس باکس کینکت اومده که اونهم حداقل 5 سال عمر میکنه )

3- ایکس باکس الایت ( اگه پیدا کردی ) حدود 320 تا 400 و پی اس 3 هم 300 تا 350 .
4- اره . باید مغازه ای که اون بازی هارو تو مشهد میاره پیدا کنی . ولی حتما میاد .

هر چیزی در مورد 2 تا کنسول میخوای بدونی تو همین فروم های مخصوص کنسول ها تو بازی سنتر میتونی پیدا کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or