بازی خورهای کنسولی بخوانند! (راهنمایی)

• Thread starter Thread starter MaTt
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MaTt

کاربر سایت
سلام دوستان!

سیستم کامپیوتر من شدیدا قدیمی شده و من می خوام این دفعه به جای ارتقا سیستم کسنول بخرم. طی تحقیقاتی که کردم و چیزهایی که خوندم با توجه به اینکه پول کافی برای خرید بازی های اصل کنسول PS3 رو ندارم، می خوام Xbox360 بخرم. چندتا سوال واسم مطرح هست که خواشمندم کسانی که اطلاعات کافی دارن جواب بدن:

1- کلا این تصمیم (خرید کنسول به جای ارتقا سیستم) رو چطور می بینید؟؟؟

2- من می خوام اوایل تابستون (بعد از کنکور :cheesygri) کنسول رو بخرم. آیا تا اون موقع کنسولی مثل Xbox360 یا PS3 قدیمی نخواهد شد؟؟ یعنی عمر این کنسول ها تا چه زمانی هستش و اینکه آیا قراره کنسول جدید بیاد و این ها رو به انزوا بکشونه؟؟؟؟ راستش نمی خوام یه چیزی بخرم به یک سال نکشیده جدیدش بیاد و کنسولم از دور بیافته.

3- قیمت Xbox و PS3 هرکدوم حدودا چند هستش؟؟

4- مهم ترین مساله من اینه که آیا بازی های کپی شده ی Xbox تو مشهد پیدا میشه؟؟ کسانی که مشهدی هستن لطفا یاری کنن. آیا فروشگاه اینترنتی معتبری تو ایران هست که بازی Xbox رو به صورت کپی شده بفروشه؟؟؟ کلا خودتون تو هر شهری که هستید چجوری بازی ها رو گیر میارید؟؟ سخته یا آسون؟؟؟

در پایان هم از اونجایی که من اطلاعات زیادی در مورد کنسول ندارم و تا الان یه گیمر PC بودم، اگر اطلاعات و نکاتی قابل بیان دارید لطفا دریغ نکنید.

منتظر جواب هاتون هستم.

خب این خیلی ربط داره به نوع سلیقه شما ، که دوست دارید بازی های Tps /Action/ sport/ racing و غیره که رو کنثول بیشتر عرضه میشه بازی کنید یا بازی های که برای پیثی عرضه میشه در قالب MMo - rpg- adventure - shooter ????

2- من می خوام اوایل تابستون (بعد از کنکور :cheesygri) کنسول رو بخرم. آیا تا اون موقع کنسولی مثل Xbox360 یا PS3 قدیمی نخواهد شد؟؟ یعنی عمر این کنسول ها تا چه زمانی هستش و اینکه آیا قراره کنسول جدید بیاد و این ها رو به انزوا بکشونه؟؟؟؟ راستش نمی خوام یه چیزی بخرم به یک سال نکشیده جدیدش بیاد و کنسولم از دور بیافته.

نه خیر اینطوری که بوش میاد این نسل حالا حالا ها موندگاره خصوصا که قراره Ps3 motion controller و ناتال برای این کنثول ها بیاد و باعاث افزایش عمر این نسل میشه ...

4- مهم ترین مساله من اینه که آیا بازی های کپی شده ی Xbox تو مشهد پیدا میشه؟؟ کسانی که مشهدی هستن لطفا یاری کنن. آیا فروشگاه اینترنتی معتبری تو ایران هست که بازی Xbox رو به صورت کپی شده بفروشه؟؟؟ کلا خودتون تو هر شهری که هستید چجوری بازی ها رو گیر میارید؟؟ سخته یا آسون؟؟؟

بدست آوردن بازی های کپی زیاد سخت نیست فوق فوقش شما از اینترنت خرید کنی ( که خیلی از بچه های سایت از همین روش استفاده میکنند)

در پایان هم از اونجایی که من اطلاعات زیادی در مورد کنسول ندارم و تا الان یه گیمر PC بودم، اگر اطلاعات و نکاتی قابل بیان دارید لطفا دریغ نکنید.

بصورت کلی بستگی به نوع علاقه شما و سطح ارضای شما از بازی داره ...

در کل کنسول خیلی بهتره.چون دنگ و فنگ آپگرید و کرک سالم و ثابت بودن فریم و... رو نداره.بازیای انحصاری و... زیادی داره.
گرافیکش نسبت به pc خیلی بهتره.مثال من crysis نیست چون فقط اون بازی ترکوند اما دقت کنید روی pc هیچ بازی اتومبیل رانی در حد forza نیست تا چه برسه به 60 فریم بودن.یا مثل allon wake .
نسل بعد هم حد اقل سال 2012 هستش که اون موقع هم قیمت کنسول های جدید 600-700 دلاره.
من خودم 6 بار pc ارتقاع دادم
دوبار در زمان ps1 و 3بار در زمان ps2 و یک بار هم بعد از اومدن ps3 اما بالاخره کنسول خریدم چون pc حتی قدرتش هم زیاد باشه باز یک قدم از نسول عقب تره نمونش هم need for speed carbon یا چند بازی دیگه.که با اینکه قدرت سخت افزاری ps2 خیلی کمتر از یه گرافیک 128 و یه cpu دوهسته ای 3 هست اما بازم نرخ فریم و گرافیک بهتری نسبت به کامپیوتر گفته شد داره.چه برسه به کنسول های الآنی که سیستم خوفی دارن

از همه دوستان خیلی ممنون!

اما موضوع دیگه ای که فقط کسانی که کنسول بازی کردن می تونن پاسخ بدن.

بازی های اول شخص اکشن که خیلی هم محبوبه روی کنسول چجوریه؟؟؟ لطفا با PC مقایسه کنید.

برد جسپر چیه؟ Xbox Elite چیه؟

در کل نباید اینجا تاپیک میزدی!
اینجا میپرسیدی بهت میگفتن!

من ندیدم اون تاپیک رو! مرسی که آدرسش رو دادی.

آخرین ویرایش:
تو مشهد عین نقل و نبات بازی کنسول ریخته.پلی 3 ش هم زیاده چه برسه به 360.همون سعدی خودمون داره.
بازی های اول شخص اکشن که خیلی هم محبوبه روی کنسول چجوریه؟؟؟ لطفا با PC مقایسه کنید.
این یک مورد رو من خودم رو پیسی بیشتر دوست دارم.
البته این نظره منه.والا بازیه محبوب و پرفروش اول شخص رو کنسول کم نیست.حتما خوبه که انقدر میخرن.

سلام دوستان!

سیستم کامپیوتر من شدیدا قدیمی شده و من می خوام این دفعه به جای ارتقا سیستم کسنول بخرم. طی تحقیقاتی که کردم و چیزهایی که خوندم با توجه به اینکه پول کافی برای خرید بازی های اصل کنسول PS3 رو ندارم، می خوام Xbox360 بخرم. چندتا سوال واسم مطرح هست که خواشمندم کسانی که اطلاعات کافی دارن جواب بدن:

3- قیمت Xbox و PS3 هرکدوم حدودا چند هستش؟؟

منتظر جواب هاتون هستم.

خب اگه 500-600 داری که کیس زیاد توپی نمیشه خرید...و بازی های خیلی خیلی توپ رو نمیشه توش بازی کرد...البته در مورد بعضی از اون ها صدق نمیکنه...
1ـپیسی یه چیزیه که میتونه همه اینا رو تو خودش جا بده اگه پولت تا یکی دو تومنه حتما پیسی بخر...

2ـخبری تا سال حد اقل 2012 دیگه فک نمیکنم باشه...

3ـبستگی داره چه مدلی بخواهی که من قیمت دستم نیست:دی

4ـبازی اصل تونستی جایی پیدا کنی به منم بگو:دی(منظور:تا دلت بخواد کپی پیدا میشه) و من مغازه های دره پیت هم میرم میبینم بازی 360 دارن و بازی های پی اس 3 کم پیدا میشه اما عوضش بازی پی اس 3 به دلیل اصل بودن حلاله...

الان خیلی وقته که دیگه fps رو کنسول باب شده ... ولی بازم این سبک روی pc لذت بیشتری داره.
اگه پرفورمنس و گرافیک و بخصوص فریم برات مهمه که سمت کنسول نرو چون اکثر بازی ها روی کنسول حداکثر روی 30 فریم هستن و گرافیک بازی های مولتی هم بوضوح رو pc بهترن ...
اگه بودجه ات به 800 تومن میرسه که یه کیس ببندی برو سمت pc چون حتی یه کارت ناقابل 200 تومنی مثلgtx 260 به راحتی گرافیک کنسول رو قورت میده.

اقا یه 360 با برد جاسپر بگیر خیالتم راحته.پی سی الان به قحطی افتاده.از من میشنوی طرفش نرو.لذت بازیهای اول شخص با 360 خیلی بالاست مخصوصا اگه به لایو متصل بشی و انلاین بزنی.کنسول در هر زمینه ای بازی داره و همین الان پولاتو بردار برو بخر:biggrin1:

اقا یه 360 با برد جاسپر بگیر خیالتم راحته.پی سی الان به قحطی افتاده.از من میشنوی طرفش نرو.لذت بازیهای اول شخص با 360 خیلی بالاست مخصوصا اگه به لایو متصل بشی و انلاین بزنی.کنسول در هر زمینه ای بازی داره و همین الان پولاتو بردار برو بخر:biggrin1:
میشه تاپیکو زیاد طلایی نکنی؟یه بار گفتی فهمیدیم
:sick:

میشه تاپیکو زیاد طلایی نکنی؟یه بار گفتی فهمیدیم
:sick: __
.....
- من می خوام اوایل تابستون (بعد از کنکور :cheesygri) کنسول رو بخرم. آیا تا اون موقع کنسولی مثل Xbox360 یا PS3 قدیمی نخواهد شد؟؟ یعنی عمر این کنسول ها تا چه زمانی هستش و اینکه آیا قراره کنسول جدید بیاد و این ها رو به انزوا بکشونه؟؟؟؟ راستش نمی خوام یه چیزی بخرم به یک سال نکشیده جدیدش بیاد و کنسولم از دور بیافته.
پيشنهاد ميشه اصلا اون موقع نخري چون كم كم 100-150 رو قيمت مياد . بهترين زمانش ارديبهشت تا خرداد و آبان تا آخر هايه دي هست.
در ضمن اين نسل حالا حالا ها جا داره -

دوستان کار من اشتباه بود این تاپیک رو زدم چون جای سوال هام جای دیگش که پیداش کردم! :cheesygri

از همه دوستان (اعم از طلایی و نقره ای :cheesygri ) ممنون بابت همه راهنمایی ها! خیلی خیلی لطف نمودید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or