بازی جدید Supergiant Games با نام Pyre معرفی شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
شاید کمتر کسی در این گیر و دار شایعات PS4.5، تریلر جدید از مافیا 3 و ... متوجه فعالیت های اخیر شرکت Supergiant Games شده باشد.

63778476295015721637.jpg

کمتر از 10 دقیقه قبل این شرکت با انتشار یک تریلر سومین عنوان خود با نام Pyre را معرفی کردند. این شرکت دو بازی Bastion و Transistor را در کارنامه خود دارند و عنوان سوم آن ها نیز بی شباهت به عناوین قبلی نیست. در این بازی شما کنترل گروهی از تبعید شدگان را برعهده دارید که در سرزمینی بزرگ و بررخ مانند باید وارد یک مسابقه مرگ و زندگی شوند. این عنوان در سال 2017 برای پلتفرم های PC و PS4 منتشر خواهد شد.

همچنین شرکت اعلام کرد، بازدیدکنندگان از نمایشگاه PAX می توانند بازی را تجربه کنند.

Pyre_01.jpg Pyre_02.jpg Pyre_03.jpg Pyre_05.jpg

آخرین ویرایش:
این خبر برای من یکی از بهترین خبرهای ممکن بود.
هر دو بازی Supergiant Games از بهترین بازی هایی هستن که تا حالا بازی کردم و الانم مشتاقانه منتظر بازی جدیدشونم چون مطمعنم که این بازی هم به یه تجربه بی نقص برام تبدیل میشه.

این خبر برای من یکی از بهترین خبرهای ممکن بود.
هر دو بازی Supergiant Games از بهترین بازی هایی هستن که تا حالا بازی کردم و الانم مشتاقانه منتظر بازی جدیدشونم چون مطمعنم که این بازی هم به یه تجربه بی نقص برام تبدیل میشه.
اون‌Narrator ای که تو Bastion بود خودش 25$ ارزش داشت.:دی
واقعا خبر خیلی‌ خوب بود،بازی‌های قبلیشون گیمپلی و اتمسفر خیلی‌ خاص و زنده‌ای داشتن.Bastion یکی‌ از بهترین تجربه‌های چند سال اخیر من بود.

Transistor از نظر فضا و جو و اتمسفر و کلا اب و هوایی و بخصوص صداگذاری برام یکی از بهترین تجربه های این نسل بوده :x شدید منتظر این بازی هم خواهم بود :دی تو Indie ساز ها بدون شک Super Giant از بزرگترین هاست :دی

• Like
Reactions: s.snake2
تا حالا با بازیای این استدیو درست ارتباط برقرار نکردم با اینکه قبل از عرضه Bastion و Transistor خیلی منتظرشون بودم ولی نمیدونم چرا اون چیزی که میخواستم نبودن =(( و هر دو رو نیمه کاره رها کردم با اینکه به ندرت بازی ای رو نیمه کاره رها میکنم.
ولی یه سوالی که ذهنمو مشغول کرده اینه:
قراره روی PS4.5 بهتر اجرا بشه؟! :D:|

Transistor که عالی بود! :x یا بهتر بگم که فوق العاده بوده:x ، گیم پلی،داستان،گرافیک...و صدایی که از DS4 میومد به بهترین شکل ممکن جو رو میساخت:دی
عالی بود کلا:x
Bastion هم گرفتم ولی هنوز وقت نکردم :-"

به هر حال با دیدن این خبر بسی کیف کردم!:x تریلر هم که عالی بود:x بازی بیاد ببینیم دوباره چه کردن:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or