شایعه بازی جدید Silent Hill: Otherworld در سال 2015؟ (تیزر)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
46714228882110308544.jpg

درود.

ساعاتی پیش تیزری منتشر شد که به معرفی بازی جدید سایلنت هیل یعنی Silent Hill: Otherworld دست می‌زد. این تیزر کوتاه که یک تصویرش را در بالا شاهد هستید چیز خواستی را به ما نشان نمی‌دهد در آخر این تریلر ما تاریخ عرضه بازی را در سال 2015 و برای کنسول‌های نسل قبل و جدید و PC را شاهد هستیم. در این تیزر با دیدن کلمه "Otherworld " پی می‌بریم که شاید این ویدئو قیک نباشد، زیرا این کلمه در ساختار سری سایلنت هیل بسیار کاربرد دارد. The Otherworld به جهان‌های موازی ترسناک و تاریک گفته می‌شود و در این سری به جای استفاده از جمله‌هایی چون Alternate World, Another World, Dark World از Otherworld استفاده می‌کنند.

در دیگر سو در پایان سایلت هیل 3 نیز اگر به یاد داشته باشید Heather Mason کتابی با نام Otherworld Laws دریافت می‌کند، در این کتاب در مورد اثرات و قدرت‌های Otherworld ذکر شده است.

برای دانلود این تریلر کلیک کنید

برای دیدن این تریلر کلیک کنید

آخرین ویرایش:
هنوز اوواکو توی کونامی هست و ماساهیرو هم ابراز همکاری کرده برای نسخه جدید. از طرف دیگه هم اگر کوجیما رو به عنوان کارگردان در نظر بگیرن، میتونیم انتظار یه نسخه شرقی و ژاپنی با یه کارگردانی و طراحی عالی رو داشت.

این مسخره بازیا هم جدیدا مد شده. سره God of War هم همین داستانا بود. دقیققا از همین زاویه یه عکس منتشر شد ملت میگفتن GOW Redemption میخواد بیاد. اینم که تابلو هست. فونت silent hill که برای نسخه downpour هست. نمیدونم با این کارا میخوان چی بگن؟ موندم به جون خودم.

حدقل فیک بودن یه خوبی داره که شاید نسخه بعدی سایلن هیل خیلی زودتر از 2015! بیاد
من که downpour رو دو بار رفتم تنها نسخه ای از سایلن هیل که بلاخره گرافیک یه تکونی خورده!!

واو چه فیک قشنگی :crying1: چقدر هایپ شدم یه لحظه :crying1: باورم شده بود که دوباره... :crying1: :((

حالا اینو بیخیالش ولی اگه سایلنت هیل بیفته دسته ژاپنی ها اگه اوواکو و ساتو و ماساهیرو و یامائوکا دوباره دور هم جمع شن اگر... :(( دیگه نمی تونم ادامه بدم :دی :(

فیکه...ببین کی گفتم...بچه آبادان از ارتفاع نمیترسه..:-D
سال 2015 کنسول خای نسل هفتم برا همیشه کنار رفتن و فقط یه fifa و pes میاد براشون...

Send By Sony Xperia Z1

چه فیک باشه و چه نباشه به هر حال شدیدا واسه روزی که نسخه جدیدی از این بازی افسانه ای ،که تمام زندگیم باهاش یکی شده ،رو بازی کنم لحظه شماری میکنم.

خداییش فکرش رو بکنید. وقتی از دنیای مه و عادی وارد جهان OtherWorld میشدیم بدجوری **** فنگ میشدیم و خودمون رو خراب میکردیم. حالا فکر کنید قرار باشه همه ی باز توی OtherWorld اجرا بشه !! چه شود

نکته شبهه برانگیزش اینه که نوشته سپتامبر 2015 میاد و برای کنسول های ps3 و 360 هم میاد.دیگه تا اون موقع بازیها فقط برای نسل بعد میاد همین الان هم اگه ببینید بتمن جدید فقط برای کنسول های نسل بعد میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or