شایعه بازی جدید Silent Hill: Otherworld در سال 2015؟ (تیزر)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
46714228882110308544.jpg

درود.

ساعاتی پیش تیزری منتشر شد که به معرفی بازی جدید سایلنت هیل یعنی Silent Hill: Otherworld دست می‌زد. این تیزر کوتاه که یک تصویرش را در بالا شاهد هستید چیز خواستی را به ما نشان نمی‌دهد در آخر این تریلر ما تاریخ عرضه بازی را در سال 2015 و برای کنسول‌های نسل قبل و جدید و PC را شاهد هستیم. در این تیزر با دیدن کلمه "Otherworld " پی می‌بریم که شاید این ویدئو قیک نباشد، زیرا این کلمه در ساختار سری سایلنت هیل بسیار کاربرد دارد. The Otherworld به جهان‌های موازی ترسناک و تاریک گفته می‌شود و در این سری به جای استفاده از جمله‌هایی چون Alternate World, Another World, Dark World از Otherworld استفاده می‌کنند.

در دیگر سو در پایان سایلت هیل 3 نیز اگر به یاد داشته باشید Heather Mason کتابی با نام Otherworld Laws دریافت می‌کند، در این کتاب در مورد اثرات و قدرت‌های Otherworld ذکر شده است.

برای دانلود این تریلر کلیک کنید

برای دیدن این تریلر کلیک کنید

آخرین ویرایش:
اگه تو سال 2015 واسه کنسول های قدیم هم قراره بیاد خنده دار میزنه! مثلا رزیدنت اویل 7 فقط برای کنسول های نسل جدید قراره بیاد تو سال 2015 چون متور گرافیکی جدیدشون "Panta Rhei" اصلا با کنسول های نسل قبل سازگاری نداره.

تاریخ عرضه واسه اواخر 2015 هست . اون موقع کنسول های نسل قبل فسیل شدن . درکل اگه خبر واقعی باشه نمیشه انتظار یه بازی نسل بعدی رو داشت .

یعنی اگه خود "هدر" کرکتر بازی باشه من از شدت خوشحالی خودکشی می کنم!:دی
من با این که خود سایلنت هیل 3 رو روی PS2 بازی کرده بودم، نسخه ی HDـش رو هم یه دور دیگه زدم و بسیار چسبید!:دی
کلا به نظرم بهترین نسخه ی سایلنت هیل شماره ی سومش بود...

ای کاش کونامی سر عقل بیاد و بازی رو دوباره بده دست ژاپنی ها.بدجور هوس یه سایلنت هیل ژاپنی کردم با یه داستان فلسفی درگیر کننده مثل شماره دوم.هرچند بعید میدونم کونامی سر عقل اومده باشه.حتی اکیرا یاماوکا هم نیست !

یعنی اگه خود "هدر" کرکتر بازی باشه من از شدت خوشحالی خودکشی می کنم!:دی
من با این که خود سایلنت هیل 3 رو روی PS2 بازی کرده بودم، نسخه ی HDـش رو هم یه دور دیگه زدم و بسیار چسبید!:دی
کلا به نظرم بهترین نسخه ی سایلنت هیل شماره ی سومش بود...

نسخه دومش بود:d

نسل هفتم رو حساب نكني نسخه سوم مزخرفترينشون بود:d

همه چیزش طبیعی به نظر میومد الا اون تاریخش! آخه کجا دیدید توی تیزر معرفی تاریخ دقیق عرضه بازی رو بنویسن؟! به نظرم Fake ـه.
تو سال 2015 برای کنسول نسل قبل هم میاد!!!!
اگه تو سال 2015 واسه کنسول های قدیم هم قراره بیاد خنده دار میزنه!
تاریخ عرضه واسه اواخر 2015 هست . اون موقع کنسول های نسل قبل فسیل شدن.
One word: Persona

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or