بازی جدید Counter Strike Online محصول سال 2010 با سبک MMOFPS برگشته !

با سلام خدمت دوستان مخصوصا کانتر بازها !
می خواستم نسخه جدید بازی کانتر استرایک با نام Counter Strike Online که این بار به حالت یک بازی سبک MMOFPS درآمده که در آخر های سال 2010 عرضه شده است را معرفی کنم.
بازی دقیقا مانند نسخه Counter Strike 1.6 می باشد و حتی Map های بازی نسخه 1.6 را دارد مثل De_Dust 2 ، اما در این نسخه المان های بازی های RPG هم در آن اضافه شده، یعنی در این بازی با پیروزی در مبارزه شما XP و پول کسب خواهید کرد که می توانید با این پول سلاح های بهتر را خریداری کنید.
counter-strike-online-mp7a1.jpg

این بازی تمام ویژگی های نسخه قبلی را دارد اما دارای Game Mode های بیشتر که شامل :
Detonation : همان حالتی که در نسخه 1.6 هم وجود دارد به این صورت که وظیفه ترور ها بمب گزاری و کشتن دشمن هست تا پیروز شوند، و در مقابل Counter-Terrorist ها وظیفه محافظت از Base خودشان دارند تا ترور ها بمب گزاری نکنند و یا آن ها را بکشند.
Hostage Rescue : در این حالت وظیفه CT محافظت از گروگان ها و یا کشتن تمام ترور هاست تا پیروز شوند و در مقابل وظیفه ترور ها کشتن CT هاست تا گروگان ها را نجات ندهند.
Assassination : در این حالت ترور ها با کشتن فردی که با نام VIP شناخته می شود پیروز می شوند، و CT ها با همراهی VIP تا محل مشخص.
Team Death Match : در این حالت ترور ها با CT ها مبارزه می کنند تا تمام اعضای یک تیم کشته شوند.
Death Match : در ایت حالت همه دشمن هم هستند و باید همدیگر رت بکشند.
Zombie Mode : در این حالت هم Zombie ها تحت کنترل CPU قرار می گیرند و شما در تیم مقابل که انسان ها هستند باید با آن ها مقاله کنید و آن ها را بکشید تا زنده بمانید که هر چه زمان بیشتری زنده بمانید و بیشتر بکشید جایزه های بیشتری در یافت خواهید کرد.
counter-strike-online-shop.jpg

counter-strike-online-servers.jpg

counter-strike-online-respawn.jpg

counter-strike-online-lobby.jpg

counter-strike-online-fps-game.jpg

counter-strike-online-elite-crew.jpg

و همین طور اسلحه های بیشتر،Map های بیشتر و ... می باشد!
در این بازی امکان ارتقای اسلحه ها وجود دارد و همیطور Challenge های روزانه، هفتگی و همیشگی هم وجود دارد که هم باعث انگیزه میشه و هم به شما جایزی هایی خواهند داد مثلا اسلحه ای برای 1 روز یا آیتمی برای ارتقای اسلحه و همینطور Event هایی مثل XP 2x و امثال این و حتی تشکیل Clan که در صورتی که با Clan خود به بازی بروید به شما 80% XP بیشتر داده می شود.
امیدوارم CS باز ها بریزند این بازی که خیلی جدید تره و ویژگی های خیلی جذاب تر را هم داراست و همین طور دیگه هکر وجود نداره و بازی گاهی هم با Update نقص هایش را برطرف می کند و یا چیز های جدیدی به بازی اضافه می کند !
لینک عضویت در سایت بازی
لینک دانلود بازی با حجم 745MB
لینک YouTube از Gameplay بازی

آخرین ویرایش:
منتظر آخرین اطلاعات دانته جون هستیم!! یکی بیاد پینگ دقیق بده!
من رفتم بازی خیلی باحاله بازیش :d
حتی console هم داره مثل CS 1.6 برای تنظیمات بازی !
چیز میز های جدید و باحالی هم داره بازیش مثلا به شما ماموریت میده مثلا 15 نفر رو در یک Mode بکشی تا بهت Point یا Item بده که میشه بعضی Item هارو با هم مخلوط کرد تا یه Item های باحال بهتون بده که البته من هنوز امتحان نکردم!
بازیش به ما اجازه میده Host هم بشیم که فکر کنم اگه یه ایرانی با Connection خوب Host بشه ایرانیا بتونن بهش Join بشن و Lag هم نداشته باشن!
الان من به یکی وصل شدم Ping ام 400 بود !:(
البته به نظر من این Ping ه ADSL های مخابرات اینجوری هستن.
حالا شاید اگه Host بشم من Lag نداشته باشم و بقیه Lagi بشن :d
در کل فکر کنم اگه ایرانی ها بیان Host بشن تا بقیه ایرانی ها بهش وصل بشن دیگه مشکلی نخواهد بود و بازیش هم که امکانات و چیز های باحالی داشت که به نظر من باعث جذاب شدن بازی شده :d
پس ضرری نداره اگه دانلود کنید بچه ها !
منتظرم ;)

من رفتم بازی خیلی باحاله بازیش :d
حتی console هم داره مثل CS 1.6 برای تنظیمات بازی !
چیز میز های جدید و باحالی هم داره بازیش مثلا به شما ماموریت میده مثلا 15 نفر رو در یک Mode بکشی تا بهت Point یا Item بده که میشه بعضی Item هارو با هم مخلوط کرد تا یه Item های باحال بهتون بده که البته من هنوز امتحان نکردم!
بازیش به ما اجازه میده Host هم بشیم که فکر کنم اگه یه ایرانی با Connection خوب Host بشه ایرانیا بتونن بهش Join بشن و Lag هم نداشته باشن!
الان من به یکی وصل شدم Ping ام 400 بود !:(
البته به نظر من این Ping ه ADSL های مخابرات اینجوری هستن.
حالا شاید اگه Host بشم من Lag نداشته باشم و بقیه Lagi بشن :d
در کل فکر کنم اگه ایرانی ها بیان Host بشن تا بقیه ایرانی ها بهش وصل بشن دیگه مشکلی نخواهد بود و بازیش هم که امکانات و چیز های باحالی داشت که به نظر من باعث جذاب شدن بازی شده :d
پس ضرری نداره اگه دانلود کنید بچه ها !
منتظرم ;)
فهمیدم پس...
مثل بلک شاته مدلش! یعنی تو اگه هاست شی هیچ لگو اینایی نداری! ولی اونایی که بهت Join میشن از اینکه دوباره هاست شی پشیمونت میکنن!

کاشکی وضع پینگ خوب بود میومدیم... راستی تو کشتن ها delay نداری؟
به نظر من بیای خوشت میاد، وضع Ping اش خیلی ام بد نیست، این جوری که در راه رفتن Lag ندارم ولی تیر ها Lag دارن، تازه گفتم که من ADSL مخابرات دارم Ping ام 400 هستش اگه کسی داتک داشته باشه فکر کنم Ping اش 200 اینا هم بشه !
اگه Host بشی ام که دیگه Ping خوب میشه!

به نظر من بیای خوشت میاد، وضع Ping اش خیلی ام بد نیست، این جوری که در راه رفتن Lag ندارم ولی تیر ها Lag دارن، تازه گفتم که من ADSL مخابرات دارم Ping ام 400 هستش اگه کسی داتک داشته باشه فکر کنم Ping اش 200 اینا هم بشه !
اگه Host بشی ام که دیگه Ping خوب میشه!
باگ های 1.6 رو داره ؟! :دی
اگه گرافیکش در حد سورس بود دانلودش میکردم ! ولی حیف که نیست ! :(

باگ های 1.6 رو داره ؟! :دی
اگه گرافیکش در حد سورس بود دانلودش میکردم ! ولی حیف که نیست ! :(
باگ منظورت رد شدن تیر از بعضی دیوار هاست؟
شاید داشته باشه که فکر نمی کنم ضعف بازی باشه :d
گیم پلی بازی رو تو Youtube ببینید چه جوری خب !

باگ منظورت رد شدن تیر از بعضی دیوار هاست؟
شاید داشته باشه که فکر نمی کنم ضعف بازی باشه :d
گیم پلی بازی رو تو Youtube ببینید چه جوری خب !
:| به اون میگن باگ آخه ؟! :دی فلش تو دیوار میزنی همه کور میشن و یه سری باگ ـه Jump ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or