بازی جدید Capcom !

• Thread starter Thread starter QOSMIO
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QOSMIO

کاربر سایت
capcomlogoa1.jpg

سلام دوستان

طبق خبری که همین الان منتشر شد Capcom بزودی یک بازی جدید را معرفی خواهد کرد .در این خبر امده است که این بازی ناشناس در تاریخ 23 feb معرفی خواهد شد .
اولین تریلر این بازی نیز بر روی Xbox Live Marketplace خواهد امد.
منتظر اطلاعات بیشتر باشید

مرسی

منبع

امیدوارم که خبری از onimusha باشه ! یا dmc 5

گل گفتی اگه Onimusha جدید باشه واقعا فوق العادس
خیلی وقته منتظرم ببینم بالاخره Capcam کی خبری رو در مورد این بازی منتشر می کنه

هیچ بازی به اندازه ادامه ای مبنی بر بازی بزرگ و مقدس من یعنی Shadow Of The Rome منو خوشحال نمیکنه.
پ.ن :اخر سر هم در ارزوی ادامه دو بازی از دنیا میرم یکیش همین shadow of the rome اون یکی هم Dark Cloud هست:(

هیچ بازی به اندازه ادامه ای مبنی بر بازی بزرگ و مقدس من یعنی Shadow Of The Rome منو خوشحال نمیکنه.
پ.ن :اخر سر هم در ارزوی ادامه دو بازی از دنیا میرم یکیش همین shadow of the rome اون یکی هم Dark Cloud هست:(

shadow of the rome نمیتونه باشه . تنها بازی که من روی ps2 باهاش حال کردم همین بود ...

دوستان تو متن خبر گفته شده بازی ناشناس حالا از کجا اینهمه بازی شناخته شده رو حدس میزنین؟؟
اگه عنوانهای قدیمی باشه من دوست دارم انیموشا باشه:love:

دوستان تو متن خبر گفته شده بازی ناشناس حالا از کجا اینهمه بازی شناخته شده رو حدس میزنین؟؟
اگه عنوانهای قدیمی باشه من دوست دارم انیموشا باشه:love:

عزیز شما اشتباه متوجه شدی . نگفتم که ناشناخته ... گفتم ناشناس ... یعنی کسی نمیدونه چه بازی هست ..
مرسی

به نظر من شاید marvel vs capcom جدید باشه که خیلی دور از ذهن نیست
به نظر نمیاد عنوان خیلی پر سرو صدایی باشه،حداقل من این طور فکر نمیکنم

همه آرزو های قلبیشونو گفتن منم میگم این کاش تریلر مربوط به dino crisis جدید * باشه

*= (میشه بگیم dino crisis 3 اگه اون آشغالی که این اسم روش بود رو نخوایم جزء این سری حساب کنیم)

بعید میدونم DMC باشه چون اگه بود اینقدر بی سر و صدا نمی گفتم خوشونو می کشتن که یه سورپرایز دارن در 23 february ولی اگه Onimusha باشه ، چه شود ! :cheesygri

به نظر من شاید marvel vs capcom جدید باشه که خیلی دور از ذهن نیست
چی میشه اگه بشه
3572.gif

بعید هم نیست. چند وقت پیش شایعه اومدنش پخش شده بود. فقط امیدوارم اگه بیاد , مخصوص Live Arcade نباشه فقط

به احتمال خیلی قوی عنوانی برای Wii هست. Keiji Inafune هم دیروز توی پادکست کپکام اشاره کرده بود که کپکام به شدت روی Wii تمرکز کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or