تا حد زیادی موافقم با حرفت با تغییر مشکل دارم چون قبلا هم گفتم، من فلان چیز رو دوست دارم به فلان دلایل! مثلا ده سال AC خریدم(حالا ده سال که نشد ولی کلا) چون اون موارد رو دوست داشتم و اگر ده سال دیگه هم میدادن باز میخریدم!
چیزی که دوست دارم رو تغییر ندن، میخوان از ریشه بزنند؟ چیزی به نام IP جدید وجود داره! هر غلطی دوست دارن میتونند بکنند! منم حمایت میکنم
بعضی وقتا تغییر باعث پیشرفت توی سبکی که هست میشه، بعضی وقتا باعث تیشه به ریشه چیزایی که دوست داشتی میشه!
مثلا همین مراحل سندباکس U4 یک تغییر و پیشرفت عالی بوده! کمک کرده به حس ادونچر بازی، و روند داستانی و ماجراجویی بازی رو با حفظ ارزش های قدیم(
) یک قدم برده جلو!(و توی TLL باز این مورد رو بهترش کردن!)
Detroit دارم میزنم الان، تغییر نه...ولی پیشرفت بازی نسبت HR (چون خیلی نزدیک ترن این دوتا بهم رو میگم) کاملا مشخصه! این چیزا خوبه!
در مورد GOW ، من هنوزم فن وان شات گرفتن بازی نیستم یعنی اینجوری نیست بگم واو فلان بازی خفنه چون وان شاته کل بازی! اگر GOW جدید به خاطر این خفنه، GOW III به خاطر هزارتا کات، به خاطر تغییر دید به اول شخص از چشم خود کریتوس یا پوسایدون و ... هم یه عالمه صحنه خفن داشته! یا خیلی چیزای دیگه که با دور شدن دوربین از کریتوس یا تغییر زوایای دوربین صحنات خفنی ایجاد کردن! در کل هر دوتاش خوبه و هیچکدوم برتری نداره به اون یکی!(فقط با کات زدن دستشون بازتر میشه و شاید برای بعضی ها فست تراول رو اعصابشون نمیرفت
)
باز در مورد GOW ، من چندان با گیم پلی مشکل نداشتم میگفتم تو نمایش ها مخصوصا اون PGW سی ثانیه ای که فحشش میدادن خفن میزنه، ولی نشون نمیدادن دقیقا چجوری قراره کار کنه! و هیچ توضیحی هم نمیدادن بدبختی!
مورد بعدی در مورد GOW دوربین رو شونه بود! این هم باز مثل بالا معلوم نبود چجوری قراره جواب بده، چجوری میشه دشمن های پشت سر رو هندل کرد، دشمن فقط از جلو میخواد حمله کنه؟ اما تو بازی میبینیم درسته چشم برای پشت نداریم اما دو نفر اتفاقات پشت رو بهمون گزارش میدن!(اینا همش به خاطر اینه نمایش درست و کاملی که ملت بازی کنند و بهمون بگن نداشتیم!)
بقیه موارد GOW هم همینه، من یه فرمول جواب گرفته رو میبینم با یک فرمولی که هیچیش معلوم نیست، پس مطمئنا الکی نمیام بگم "چون تغییر دادن و فقط چون تغییر دادن و فقط چون فن زبون نفهمم" پس خوبه
گرچه ما بحث تغییر رو قبل از معرفیه GOW هم داشتیم، که یک سری میگفتن اصلا بشه مثل DMC ، و من اون موقع هم میگفتم GOW سبک خودش عالیه
و همینایی که بعدا به من میگفتن هیتر (
) و اون زمان کنار من میگفتن GOW سبکش خوبه! یهو چون فقط تغییر دیدن گفتن نه تغییر خوبه! همونا احتمالا اگر DMC هم میشد، فقط به خاطر اینکه کاریه که شده، بازم میگفتن خوبه
حالا در کنار همه ی این ها، وقتی توی همین GOW جدید به اون وسط بازی میرسی که "اسپویل " (
) ... میبینی همچینم زمین تا آسمون فرق نکرده وضعیت مبارزات و دقیقا همون حس رو بهت میده فقط با زاویه دوربین جدید (و مقادیری پیشرفت که تو قبلیا هم هر نسخه پیشرفت هایی داشته تو مبارزاتش و عینا کپی پیست نبوده
)
---
در مورد AC خیلییییی گفتم! ولی برعکس بالا به نظرم قشنگ گند زدن به هرچیه AC که خاصش میکرد! الان تبدیل شده به یه RPG خیلی عادی و به شدت بی هویت! و به نظرم بهترین کار اینه که این RPGشون رو از AC جدا کنند تا هر دو قشر به خواستشون برسن
میشینی گیم پلی اودیسه میبینی، فکر میکنی طرف داره بیلیارد بازی میکنه! لگد میزنه مثل توپ شوت میشه، تیرکمون شات گانی میزنه همینطور!
مدت زمان بازی ها نسبت به قبل 2-3برابر شده، بعد انیمیشن های بازی نابود شده! این همه ساعت بازی میکنی همش دوتا انیمیشن تکراری میبینی، اونم یکی از بخش هایی که ACها تو هرچی بد بودن، این یکی حداقل عالی بودن
خدایی زیاد در مورد AC گفتم، زیاد از دردهام گفتم و زیاد هیت ورزیدم بهش! که فکر میکنم به عنوان یه فن زبون نفهم سری، حق این همه هیت ورزیدن تو سایت رو بهش داشته باشم
و به طور کلی به نظرم یونیتی توی ارائه یک بیس گیم پلی خالص اساسینی یک بازیه به شدت فوق العاده ست و همون جهشی رو که AC2 به AC1 داشت رو برای سری داشته!
مشکلات فنیش، مشکلات داستانیش و محتواییه بازی یک بحث دیگه ست کاملا!
و هنوزم فکر میکنم ادامه راه Unity رو دادن بهترین انتخاب ممکن برای سری بود!
یک مورد دیگه هم بگم! Origins که اومد با بچه ها زیاد بحث میکردیم که آیا تقلید از ویچر هست یا نه، من میگفتم نه
(هنوزم میگم نه
) خیلی از مواردی که توی این ریبوت یا حالا هرچی هست، توی قبلی ها بوده، ولی هرکدوم یه بخشیش رو داشتن، اما با کنار هم قرار دادن اون موارد که تو نسخه های مختلف بودن، الان کاری شده که بیشتر ویچره تا AC ! (مثال های مورد بحثمونم میتونم بگم اگر حوصلم رو داشته باشید
)
---
خلاصه چرت و پرت هام :
توی یک سری شناخته شده که سال ها به دلایلی دوستش دارم، به دنبال پیشرفتم توی چیزی که ارائه میدن!
و جا برای پیشرفت هم هیچوقت کم نیست
اگر نمیتونند پیشرفت بدن و دنبال تغییر کامل بازی هستن، یه چیز جدید خلق کنند! حمایت هم میکنم! همینطور که همیشه میگم دوست دارم فلان استودیو یه IP جدید بسازه و ببینیم چی در میاره با یه عالمه ایده جدید!