بازی جدید سونی Uncharted جدید؟ یا عنوانی جدید اکشن سوم شخص داستان محور

آیا باید منتظر Uncharted بود یا یک بازی جدید؟

• نسخه جدید Uncharted

رای‌ها: 17 45.9%
  • بازی جدید معرفی نشده

رای‌ها: 20 54.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    37

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
900x.jpg

سونی قبلا اعلام کرده که قصد دارد عناوین first-party خود را بیشتر کند و روی این موضوع تمرکز کرده است، تا انحصاری بیشتری برای PlayStation به ارمغان بیاورد.

لیست مشغال جدیدی توسط شعبه سن دیگو سونی ایجاد شده که نشان از توسعه بازی توسط این استدیو دارد.
بخش VASG سونی که قبلا در بحث موشن کپچر در بازی God of War برای PS4 همکاری داشته، بنظر دارای تیم توسعه بازی شده و روی یک پروژه معرفی نشده کار می کند.

از جمله مواردی جالب در این لیست شغلی می توان به این بخش ها اشاره کرد:"
* کاراکتر Artist اصلی: یک Artist با استعداد و رهبری فعال برای فصل جدیدی از بازی با داستان سرایی سینمایی."
*انیماتور گیم پلی ارشد: یه توسعه دهنده با تجربه برای یک بازی کیفیت بالا سوم شخص اکشن ادونچر."
*...
از موارد جالب این لیست شغلی می توان گفت که این پروژه معرفی نشده با همکاری استدیو Naughty. Dog ساخته خواهد شد.
بنظر ساخت یک Uncharted آن هم با همکاری استدیوی که تخصص در موشن کپچر هست و با ND همکاری دارد منطقی به نظر می رسد.

آنان اشاره کرده اند که با بهترین استدیو های صنعت بازی که با سونی همکاری کرده اند در حال توسعه بازی هستند که این بجز استدیوهایی فرست پارتی می تواند شامل Kojima Productions و Insomniac Games نیز باشد.
حتی ممکن است این استدیو در توسعه بازی Spider-man و Death Stranding نیز نقش داشته باشد.

طبق گفته VASG آنان با تیم توسعه جدید با تخصص و هنرهای خود یک بازی high visual را تضمین می کنند. ولی به نظر بعید است که آنان بخاطر کمک در روند توسعه The Last of Us: Part II این لیست شغلی را ایجاد کرده باشند.

از بهترین استدیو های داخلی سونی و سازندگان فرست بازی سونی که از استدیو های کمکی و تکنولوژی cutting-edge استفاده می کنند به می توان از: Naughty. Dog, Kojima Productions, Guerrilla Games, Santa Monica Studios, Sucker Punch Productions, Bend Studio, Japan Studio, Insomniac Games نام برد.

بنظر شما باید منتظر نسخه جدید Uncharted باشیم؟ شاید هم یک بازی جدید؟ یا شاید هم نقش یک استدیو کمکی برای یک بازی دیگر.

منبع

آخرین ویرایش:
شعبه سن دیه گو خیلی وقته داره روی پروژه کار میکنه ، توی نظرسنجی E3 2018 هم داشتیمش که به UC ارجاعش دادم . هر چی که هست با توجه به شایعاتی که پیرامونشه ، اکشن ادونچری شبیه به UCه . و این خیلی هیجان انگیزه

قبلا هم گفتم که Uncharted برای کنار گذاشته شدن زیادی پرفروشه!
خیلی خیلی بعیده سونی بیخیال این سری و طرفدارای بشدت زیادی که پیدا کرده بشه...ناتی‌داگ که مطمئنا قرار نیست در آینده‌ی نزدیک Uncharted بسازه (اگه نظرشو عوض نکرده باشن!)...میمونه یه استدیو دیگه که همین شایعه می‌تونه بهش اشاره کنه.
من شخصا ترجیح میدادم Bend یه نسخه‌ی دیگه از Uncharted بسازه...Golden Abyss بشدت خوب بود و خیلی هم آندرریته! ولی خب سرشون شلوغه!
به هر حال با افت شدید Tomb Raider (که احتمالا مدت‌ها ازش خبری نمی‌شنویم) و تموم شدن داستان نیتن، شدیدا یه ماجراجویی خفنِ ایندیانا جونزی لازمه...شاید الان حسش نکنیم ولی فک کنید تا دو سه سال دیگه هیچ بازی بودجه بالایی توی این سبک و سیاق منتشر نشه...اینجاست که پناه میاریم به کالکشن آنچارتد و دیدن دوباره و دوباره‌ی اون پنل خفنِ پارسال توی PSX که به ده سالگی آنچارتد مربوط می‌شد :((

با اینکه خیلی آنچارتد دوست دارم و عالیه و این ها!
ولی اگر قرار نیست دریک ها باشن به نظرم یه چیزش کمه:-"
حالا حتی اگرم بگیم اصلا خود نیت باشه...با این حال فعلا یک IP جدید رو انتخاب میکنم:D از آنچارتد سیر نشدما! و احتمالا همینطور که @FUTURE گفت تا وقتی بازی بیاد احتمالا حسابی دلتنگ چنین چیزی میشیم!
اما نسل جدیده و IP جدید:-" یه جوری باید رنگ و بوی نسل جدید رو بگیریم! احتمالا چندسال اول GOW و Horizon و اسپایدرمن بعدی رو داشته باشیم ، بازی بعدی ND هم معلوم نیست چقدر بعد از TLOU 2 بیاد
اون GOT و DSم بستگی داره کدوم نسلی بشن:D (گرچه احتمال بین النسلی بودن بیشتره:-" )
اگر بازی اینا هم آنچارتد باشه ، یکم...جالب نیست به نظرم:D و ایده ای ندارم کدوم استودیو(ها) ممکنه برای چندسال اول IP جدیدی بدن بیرون:D

اما هرچی هست "اکشن ادونچر سوم شخص سینمایی" تک تک کلماتش رو دوست دارم و هایپ >:) :دی

قبلا هم گفتم که Uncharted برای کنار گذاشته شدن زیادی پرفروشه!
خیلی خیلی بعیده سونی بیخیال این سری و طرفدارای بشدت زیادی که پیدا کرده بشه...ناتی‌داگ که مطمئنا قرار نیست در آینده‌ی نزدیک Uncharted بسازه (اگه نظرشو عوض نکرده باشن!)...میمونه یه استدیو دیگه که همین شایعه می‌تونه بهش اشاره کنه.
من شخصا ترجیح میدادم Bend یه نسخه‌ی دیگه از Uncharted بسازه...Golden Abyss بشدت خوب بود و خیلی هم آندرریته! ولی خب سرشون شلوغه!
به هر حال با افت شدید Tomb Raider (که احتمالا مدت‌ها ازش خبری نمی‌شنویم) و تموم شدن داستان نیتن، شدیدا یه ماجراجویی خفنِ ایندیانا جونزی لازمه...شاید الان حسش نکنیم ولی فک کنید تا دو سه سال دیگه هیچ بازی بودجه بالایی توی این سبک و سیاق منتشر نشه...اینجاست که پناه میاریم به کالکشن آنچارتد و دیدن دوباره و دوباره‌ی اون پنل خفنِ پارسال توی PSX که به ده سالگی آنچارتد مربوط می‌شد :((
اگه بعد از گلدن ابیس کلا انچارتد رو می‌سپردن به بند و دست ناتی داگ رو باز میزاشتن این بلا یا سر استودیو نمیومد خصوصا رفتن بروس! و حداقل یه IP جدید ازشون می‌دیدیم و بند هم به جای یه پروژه ریسکی و ناخوش احوال یه بازی درست حسابی و تضمین شده میساخت

آخرین ویرایش:
اخرین نسخه بازی به همراه DLC لاست لگسی ، یکی پرفروش ترین بازی های نسل هشتم هستش . اخرین بار که خیلی گذشته اگه اشتباه نکنم ، حدودا یه ۱۵ میلیون نسخه ای فروخته بود و این فروش فوق العاده و سود کم نظیر رو یعنی سونی بیخیال بشه ؟ چندتا بازی داریم تو این نسل انقد بفروشن با شیشصد تا پلتفرم و ...
سونی هیچ اصلا ، مثلا راک استار رد دد رو بیخیال میشد ، یا دیگر شرکت ها ، مثل اکتی با امثال کالاف و دستینی و دیگر شرکت ها
اصلا هیج جوره ، نمیتونم ادامه ای از Uncharted نبینم ، تصورش در ذهن نمیگنجه .
حالا اون پرداخت های درون برنامه ای مولتی هاش به کنار
کلا سونی برای کسب درآمد سرسام آورش از یکی از محبوب ترین IP های تاریخ ، حتما اینو میسازه ، حالا چه ناتی بخواد ، چه ناتی داگ نخواد .

فقط امیدوارم طوری ساخته بشه ، که به سابقه عظیم و پرافتخار این بازی صدمه ای وارد نشه ، با رکورد ۲ بار گوتی شدن و این همه افتخار و این همه عظمت و تبدیل شدن به یکی از چند برند برتر این صنعت ، حیفه این بازی بخواد خراب بشه .

من خودم خیلی دوست دارم ادامه اش رو ببینم .
فک کن نینن پیر بشه ، ریش بزاره ، یه لایه ای از سفیدی بین ریش هاش بزنه بیرون . زنش هم بمیره و دخترش رو صدا بزنه بگه Girrrrl .
بگه : That’s Your mother gun , it’s belong to you now :p:p:p:p

اخرین نسخه بازی به همراه DLC لاست لگسی ، یکی پرفروش ترین بازی های نسل هشتم هستش . اخرین بار که خیلی گذشته اگه اشتباه نکنم ، حدودا یه ۱۵ میلیون نسخه ای فروخته بود و این فروش فوق العاده و سود کم نظیر رو یعنی سونی بیخیال بشه ؟ چندتا بازی داریم تو این نسل انقد بفروشن با شیشصد تا پلتفرم و ...
سونی هیچ اصلا ، مثلا راک استار رد دد رو بیخیال میشد ، یا دیگر شرکت ها ، مثل اکتی با امثال کالاف و دستینی و دیگر شرکت ها
کلا سونی برای کسب درآمد سرسام آورش از یکی از محبوب ترین IP های تاریخ ، حتما اینو میسازه ، حالا چه ناتی بخواد ، چه ناتی داگ نخواد .

فقط امیدوارم طوری ساخته بشه ، که به سابقه عظیم و پرافتخار این بازی صدمه ای وارد نشه ، با رکورد ۲ بار گوتی شدن و این همه افتخار و این همه عظمت و تبدیل شدن به یکی از چند برند برتر این صنعت ، حیفه این بازی بخواد خراب بشه .

فک کن نینن پیر بشه ، ریش بزاره ، یه لایه ای از سفیدی بین ریش هاش بزنه بیرون . زنش هم بمیره و دخترش رو صدا بزنه بگه Girrrrl .
ردد و کلا بازی های جهان باز فرق میکنن ومیتونن تغییرات زیادی عمال کنن تو هر سریی ولی..
نسخه چهارم عالی بود ولی این سری رو دیگه باید تمومش کنن و برن سراغ یک آیپی جدید و بکر.

• Like
Reactions: riden.17
ردد و کلا بازی های جهان باز فرق میکنن ومیتونن تغییرات زیادی عمال کنن تو هر سریی ولی..
نسخه چهارم عالی بود ولی این سری رو دیگه باید تمومش کنن و برن سراغ یک آیپی جدید و بکر.
حالا من منظورم سبک و سیاق تعداد نسخه ها نبود

معمولا یه فروشنده اگه ببینه یه جنسش داره ماورایی میفروشه ، تند تند مغازه اش رو پر میکنه از اون اجناس . از این دیدگاه مثال زدم که ، یعنی هیچ شرکت بیخیال سود و درآمد نمیشه .

همین کالاف هم خطی و هم خیلی تکراری حالا مگه بیخیال میشه اکتی

منم توضیح دادم اگه قراره به سرنوشت امثال کالاف دچار بشه الان بسته بشه پروژه اش بهتره ، اما اگه قراره مثل یه سری دیگه تو اوج شکوفا بشه ، منم استقبال میکنم .

• Like
Reactions: mohsen2012
میتونند امی هنینگ رو برگردونند، من یکسری ایده هاش رو خونده بودم مثل درست سوراخ روی صخره ها با شلیک گلوله و .. ماشین سواری پر رنگ و ... به نظرم خیلی چیزه خوبی میشه
پازلها هم سخت تر کنند، نسخه چهارم تقریبا چیزی به اسم پازل نداشت

در کل به قول دوستان به نظر من دلیلی نداره سونی این سری رو بذاره کنار جای خالی ش قطعا حس خواهد شد

• Like
Reactions: voldmort

همه حرف هات درست :-"
ولی نبینم در مورد بانو النا چنین چیزی بگیا دیگه:p زبونت رو گاز بگیر:-"

و... اگر از اندینگ4 هم میخوایم بریم جلوتر‌‌... فقط عمو سالی همچنان زنده باشه:( یهو نیان بگن یاد و خاطره ش گرامی باد و این حرفا:| یه جایی همچنان تو این دنیا در حال چرخیدن باشه:|

امیدوارم اگه قراره آنچارتد جدیدی ساخته بشه، بیس دیزاین مراحل رو، چپتر 4 Lost Legacy در نظر بگیرن. 5-6 چپتر با اون وسعت و آزادی عمل کافیه برای من.

• Like
Reactions: voldmort
چند حالت داره و میشه به بهترین شکل بسازنش :

1) cassie : اگر خاطرتون باشه ، یه فن آرت برای نیل و ND ارسال شد که خیلی خوششون اومد ، که Cassie با دوستان هم سنو سال خودشه ، خیلی بانمک بود فن آرت ، درسته Cassie دختره ولی میشه کنجکاویشو مثل پدرش در پایان بازی درونش دید ، حالا اگه این دختر ، با دوستاش ناخواسته توی دردسر بیفتن و کنجکاویشون کار دستشون بده ، نیتن بخاطر دخترش هرکاری میکنه و جریانساز میشه داستان .

2) Samuel : این بشر خیلی خوبه با صدای تروی ، کله خرابه ، خیلی حفره داره گذشتش ، واقعا نیازه داستان مستقل داشته باشه .

3) Chloe : کلویی هم مث سم کله خرابه ، اگر قبل از پا به سن گذاشتن ، قاطی جریانات دیگه ای (غیر از اون مورد :))) شده باشن ، ترکیب خیلی خوبین برای زمان خالی ای که بینش اتفاق افتاد .

4) Nadine : این بشر حرکات رزمیش دیوانه کننده بود . این هم از گزینه هاییه که میتونه اسپین آف مخوفی ازش در بیاد .

UC یونیورسش عظیمه و پر از ایده های بکر

آخرین ویرایش:
چند حالت داره و میشه به بهترین شکل بسازنش :

1) cassie : اگر خاطرتون باشه ، یه فن آرت برای نیل و ND ارسال شد که خیلی خوششون اومد ، که Cassie با دوستان هم سنو سال خودشه ، خیلی بانمک بود فن آرت ، درسته Cassie دختره ولی میشه کنجکاویشو مثل پدرش در پایان بازی درونش دید ، حالا اگه این دختر ، با دوستاش ناخواسته توی دردسر بیفتن و کنجکاویشون کار دستشون بده ، نیتن بخاطر دخترش هرکاری میکنه و جریانساز میشه داستان .

2) Samuel : این بشر خیلی خوبه با صدای تروی ، کله خرابه ، خیلی حفره داره گذشتش ، واقعا نیازه داستان مستقل داشته باشه .

3) Chloe : کلویی هم مث سم کله خرابه ، اگر قبل از پا به سن گذاشتن ، قاطی جریانات دیگه ای (غیر از اون مورد :))) شده باشن ، ترکیب خیلی خوبین برای زمان خالی ای که بینش اتفاق افتاد .

4) Nadine : این بشر حرکات رزمیش دیوانه کننده بود . این هم از گزینه هاییه که میتونه اسپین آف مخوفی ازش در بیاد .

UC یونیورسش عظیمه و پر از ایده های بکر
با اولی و دومی موافقم (بیشتر دومی، ولی احتمال اولی بیشتره:-" )
سومی یه بازی داشت، خیلی هم خوب بود:دی ولی تا قبل اومدن سم، همون چیزی که میگفتم رو کم داشت:-" اصلا سم که اومد حال و هوای بازی باحال شد:دی دختر نیت هم اگر به بابا و عموش رفته باشه موافقم:-"

نادین...نع:-" برای شخصیت اصلی بودن چنین سریی زیادی نچسبه:-"

----

@NaRiiMaN
نههههههه.... امیدوارم هیچوقت چنین کاری نکنند:دی
چپتر محبوب خودم تو U4 ؛ البته از همین جنس مراحل بود، At Sea :دی ولی این و ماداگاسکار و همین چپتر4ه وقتی خوبن که در کنار بقیه ی مراحل خطی و سینمایی باشن :دی
اگر بخوان فقط چندتا مرحله سندباکس اینجوری بسازن برای من که خیلی ناامید کننده میشه! (و شاید به مرحله این بازی دیگه آنچارتد نیست برسیم:-" ، آنچارتد بدون اون همه بخش خطی و سینمایی و ست پیس های خفنش؟:-" )

همه حرف هات درست :-"
ولی نبینم در مورد بانو النا چنین چیزی بگیا دیگه:p زبونت رو گاز بگیر:-"

و... اگر از اندینگ4 هم میخوایم بریم جلوتر‌‌... فقط عمو سالی همچنان زنده باشه:( یهو نیان بگن یاد و خاطره ش گرامی باد و این حرفا:| یه جایی همچنان تو این دنیا در حال چرخیدن باشه:|
خدایی از مردن کاراکترها نترسید .

اتفاقا اگه درست و به جا با سناریو عالی همراه باشه به اثر اعتبار بسیاری میبخشه و ماندگاری کاراکتر رو هم بهتر میکنه .
الان تو Game Of Thrones انقد کاراکتر میکشن ( بیشتر داخل کتاب ) ، بخصوص اون داستان Red Wedding و Young wolf و ...
خود ناتی هم خوبه تو این زمینه ، تس و دختر جول توی TLOU
مارستون اخر Red Dead نسخه اول

در کل خیلی ماندگار و دراماتیک میشه ، اگه بتونن همچین سناریویی درست کنن ، شاید تنها عاملی که بتونیم ما نیتن رو در پیری دوباره در حال کاوش ببینیم

یا هم اینکه کلا بکوبن از نوع داستان دیگه بسازن

عاشق آنچارتدم و خیلی دوست دارم یه جوری ادامه اش بدن که هم بازی میلک نشه و هم اینکه خیییییلی تغییر نکنه
شخصا با اینکه آنچارتد 4 رو بازی خفنی میدونم ولی اصلا حس و حال درست حسابی آنچارتد رو به من نداد... دقیقا برعکس این اتفاقا سر لاست لگسی افتاد و حتی با اینکه خبری از سالی و نیتن نبود ولی بعد از آنچارتد 2 بهترین نسخه بود برام:x
بیخیال زندگی نیتن هم بشن بهتره به نظرم یا حداقل شخصیت اصلی نباشه... نیتن اوج بلوغش رو نشون دادن و خب وقتشه به بازنشستگیش احترام بذاریم:D
و در آخر با اینکه میدونم خیلیا مخالفم هستن ولی امیدوارم اگه نسخه ی دیگه ای در کار هم هست نیل روش کار نکنه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or