بازی جدید سازنده ی عنوان Black، معرفی شد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
طراح ارشد بازی اول شخص Black یعنی Stuart Black، پروژه ی جدید خود را معرفی.

70453043580857757294.jpg

Stuart Black که نقش طراح ارشد را در پروژه ی شکست خورده ی Bodycount نیز بر عهده داشت، سال پیش از Codemaster جدا شد و حالا بازی جدید خود را معرفی کرد. Enemy Front نام عنوان جدیدی است که توسط او در دست ساخت میباشد؛ بازی دارای سبک FPS (اول شخص) است و همچنین داستان آن به جنگ جهانی دوم مربوط میشود.

گفته شده است که ماموریت های بازی شامل زد و خوردهای سریع و پی در پی، جاسوسی و فعالیت در جهت تخریب دشمن میشود. داستان بازی نیز باره ی زمانی گسترده ای را در بر میگیرد، و شما را از سنگرهای فرانسه تا پایگاهی مخفی در برلین میبرد. همچنین در بازی حوادث Wolf's lair، و حقایقی در مورد Enigma code افشا میشود. شما باید جلوی ساخت " یک صلاح وحشتناک " توسط نازی ها را بگیرید.
به طور کلی Enemy Front یک FPS کثیف توصیف شده است که شما را به قتل ها بی پایان و آشفتگی های دوران جنگ جهانی دوم باز میگرداند.

علاوه بر این ها، اعلام شده است که بازی توسط استودیو City Interactive ساخته میشود و سال بعد بر روی پلتفرم های Xbox 360، PC و PS3 منتشر خواهد شد. موتور گرافیکی استفاده شده در این بازی، موتور استودیو Crytek یعنی CryEngine 3 میباشد.​

اوه این خبر جدا شدن بلک که خیلی قدیمه. بعد تیمی که بلک وظیفه نظارتش داره ربطی به تیم اسنایپر نداره. کلا یک تیم جدا رو جمع کرده. اون Bodycount که مرخزفی بیش نبود و سره همین بلک گذاشت رفت امیدوارم این یکی شبیبه به Black باشه.

Harc0re ترین FPS کنسولی نسل قبل Black بود به نظرم ، حتی HC ـتر از Halo :دی ... ! به شخصه خیلی به بادی کاونت هم امیدوار بودم ، اما ... ... ... ...
این جبهه دشمن هم یه حسی بهم میگه خیلی بازی خوبی میشه ، به خوبی Black .

نمی دونم خود بلک می گفت اون امکاناتی که می خواستند ناشر در اختیارشون نداشته و به همین خاطر این گذاشته رفته. تازه این تکی نرفته مثل این مدیر استودیو گیلفورد ( سازنده Bodycount)، ادرین بولتون هم 1 ماه بعد از بلک جدا شده. بعد بلک الان جدا نشده حدود 1 ساله از تیم قبلیش رفته.

بابا این CI که خوبه ! اون اسنایپر هم به نظرم بازی خوبی بود :دی درسته باگ کم نداشت ولی بازم دوست داشتنی بود :دی
جنگ جهانیم عالیه ! از توش میشه کلی چیز فهمید لذت برد ! داستانای الکی نیست . ولی من خیلی دوست داشتم یکبارم نازی باشم که البته این غیر ممکنه :دی

شلیک کردن به همه چیز و منفجر کردن در و دیوار + خالی کردن یه خشاب 40 تائی برای کشتن یه نفر و ... . چه نوع گیمری هستی تو اخه؟
No0b :hug: !
من به جرئت میگم یک سوم مهارت شوتر اول شخصی خودم رو از Black دارم ؛ نوع بازی کردن من رو این شوتر تغییر داد ، روی درجه سختی آسون (همون اولیه) واقعا چندین مرحلش طاقت فرساست . بدون مقدمه و مرحله آموزش و این قرطی بازیا ولت میکنه توی یه جنگ تمام عیاد ... چیزی که اینفینیتی تازه توی مدرن وارفر3 و تریارک توی بلک اُپس بهش رسیدن ! خبری از علاف کردن گیمر توی این شوتر نبود ؛ بلک ،واقعا جنگ بود .
یه سری دشمن Armored بود ، باس دو تا خشاب شات گان رو روش خالی میکردیم :دی !
من الان هم این بازی رو برای ادای دین روی 360 بازی میکنم . تو هم بازی کن حتما :دی
راستی موزیکش هم به شدت قوی و های کلاس بود .

Black که خیلی سخت بود. خداییش بعضی از مرحله هاش دیگه شورشو در آورده بودن! رو PS2 هم باگ کم نداشت.ولی CI که قبلا نشون داده استعدادی تو جنگ جهانی نداره با اون بازی Operation thuderstorm فکر کنم 2008 یا 2009 اومده بود. کسی بازی کرده؟ فکر نکنم.آخه اینقدر مسخره بود که با همون نگاه اول حال آدم بهم میخورد. خدا به خیر کنه!

به شدت حمایت میشه از Black !
حرف نداره کارش ! مخصوصا اینکه داره روی WW هم کار میکنه , قراره بترکونه ! با CE3 فکر نکنم از لحاظ بصری مشکلی پیش بیاد , من فقط موندم چرا City Interactive ؟! :-/

فقط خداکنه بازی-ای در حد و اندازه-ی Black عرضه کنن نه Bodycount !!
بقول کیوان دقیقا بلک جزو سخت-ترین بازیها و لذتبخش-ترین بازیهای نسل پیش بود . امیدوارم همه چیز رو فدای تخریب پذیری نکنن تا بازیه داغونی مثل bodycount رو تحویلمون بدن.
کسی که بلک رو ساخته میتونه FPSی بسازه که بازیباز بگه گور بابای COD , BF , KZ و . . .

فقط خداکنه بازی-ای در حد و اندازه-ی Black عرضه کنن نه Bodycount !!
بقول کیوان دقیقا بلک جزو سخت-ترین بازیها و لذتبخش-ترین بازیهای نسل پیش بود . امیدوارم همه چیز رو فدای تخریب پذیری نکنن تا بازیه داغونی مثل bodycount رو تحویلمون بدن.
کسی که بلک رو ساخته میتونه FPSی بسازه که بازیباز بگه گور بابای COD , BF , KZ و . . .
دقیقا !
بارها من بلک رو تموم کردم! یادمه مرحله اخرش وحشتناک سخت بود! خیلی لذت بخش بود بازی!
گرافیک هیچ شوتری هم به نظرم تو نسل قبل نزدیکش هم نمیشد!

وای خدا دارم بال درمیارم :d بهترین و لذت بخش ترین تجربه من تو نسل پیش بین fps های کنسولی همین black بود، هنوز فیزیکش از خیلی از بازی های این نسل سرتره :d
خیلی هایپ شدم مخصوصاً که دارن با CE 3 بازی رو میسازن ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or