بازی جدید «Remedy» در E3 رونمایی خواهد شد

MR Spidy

کاربر سایت
استودیو «رمدی» خالق عناوینی همچون «Max Payne» و «Alan Wake»، سرانجام در نمایشگاه E3 2018، بازی جدید خود را رسما معرفی می‌کند.

remedy-project-7-740x416.jpg

خبر ساخت این عنوان که در حال حاضر با نام «Project 7 » مراحل تولید را پشت سر می‌گذارد، اولین بار در سال 2016 و پس از پایان همکاری رمدی و «مایکروسافت»، منتشر شد. «505 Games» که وظیفه نشر بازی را بر عهده دارد، P7 را در لیست عناوین خود برای E3 2018 قرار داده و قرار است که برای اولین آن را به صورت رسمی نمایش دهد. در حال حاضر اطلاعات بیشتری منتشر نشده ولی طبق گزارش‌های مالی ناشر، سال 2019 برای انتشار آن بر روی PC، Xbox One و PlayStation 4 در نظر گرفته شده است. بر مبنای آگهی‌های استخدامی رمدی، انتظار می‌رود که این بازی نیز همانند ساخته‌های قبلی استودیو، تمرکز زیادی بر روی عناصر داستانی داشته باشد.

Read the whole post here.

من واقعا با بازی های اخیر این استودیو اصلا حال نکردم .
QB که یکی از بازی هایی بود که منتظرش بودم و تبدیل شد به یکی از برترین اپیک فیل های نسل برای من . طوری که نتونستم بازی رو حتی تموم کنم .
عنوان Alan wake هم خیلی برای شخص من دلنشین نبود .
یادش بخیر ولی Max Payne رو‌ کمه کم ۱۰ بار تموم کردم .
فکر کنم بازی های این شرکت با سلیقه شما جور نیس:D
به شخصه فکر میگم به QB ظلم شد و حقش بیشتر از اینا بود و خب الن ویک هم ک نیازی نیس بگم.
بازی برای من و خیلیا یه چیزی درحد شاهکار بود>:D< هنوز امید دارم روزی نسخه بعدی بسازن

• Like
Reactions: g4mer and Milad_HW
QB از تریلراش مشخص بود که یه چیزی کم داره. قطعا تجربه ی بدی نبوده اما خب اشتیاقی که برای آلن ویک داشتم برای این کار نداشتم.
آلن ویک هم عالی بود. عالی. نه گیم پلیش مسئله ای داشت نه هیچی. آقا خدا وکیلی ایراد بنی اسراییلی نگیرید. گیم پلی کاملا با داستان و زمینه ی بازی هماهنگ بود. انقدر هم همه چیز خوب و هماهنگ کار شده بود و سرعت بازی عالی بود که کمبود چیزی احساس نشه. حیف که ادامه ای در کار نیست ظاهرا
البته این احتمال هست که مثل سلف معنویش Twin Peaks بعد از سالها برن سراغ ادامش. اگه بشه با بچه هامون می شینیم بازیش می کنیم :D
چشمم روشنه که این بازی هم یه تجربه ی جالب و کم نظیر باشه >:D<[-o<:D

فکر کنم بازی های این شرکت با سلیقه شما جور نیس:D
به شخصه فکر میگم به QB ظلم شد و حقش بیشتر از اینا بود و خب الن ویک هم ک نیازی نیس بگم.
بازی برای من و خیلیا یه چیزی درحد شاهکار بود>:D< هنوز امید دارم روزی نسخه بعدی بسازن
اره خب طبیعتا نظر من اینه
والا من به کل این شرکت و طرفداراش احترام قائلم

• Like
Reactions: hitman68
بحث بودجه نیست بحث اینه سم لیک مجنون مشروبات و قهوه شده !! سر QB بجای اینکه تمرکز بزاره رو ساخت بازی تو اکثر ویدیو هاش یا عوسی از فنجون و مشروب و.. میدیدی یا از سریال صحبت میکرد شدیدا پاشنه آشیل QB لول دیزاین و گیم پلی اش بود این رمدی اگه بخواد بازی سطح بالا بده باید افراد زیادی استخدام کنن وگرنه بایی بعدیشونم با این اهدافی که سم لیک داره و فکر سریال وقهوه و شراب هست احتمالا چیز متوسطی میشه نهایت

هرچی هست یه عنوان کاملا جدید باید باشه. کاری هم اگه به خبرها نداشته باشیم دو عنوان قبلی اگه اشتباه نکنم امتیازش در اختیار مایکروسافت قرار داره, مکس پینم که واسه رمدی بود به راک استار فروخت و راک استار هم در کمال تعجب بعد چندساله فقط نسخه سوم مکس پین رو بیرون داد. اگه اشتباه نکنم مکس پین 2 تنها عنوان ذنباله داری بود که ساختن. (اگه DLC داستانی آلن ویک رو کنار بزاریم)

• Like
Reactions: majidred2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or