بازی جدید «Remedy» در E3 رونمایی خواهد شد

MR Spidy

کاربر سایت
استودیو «رمدی» خالق عناوینی همچون «Max Payne» و «Alan Wake»، سرانجام در نمایشگاه E3 2018، بازی جدید خود را رسما معرفی می‌کند.

remedy-project-7-740x416.jpg

خبر ساخت این عنوان که در حال حاضر با نام «Project 7 » مراحل تولید را پشت سر می‌گذارد، اولین بار در سال 2016 و پس از پایان همکاری رمدی و «مایکروسافت»، منتشر شد. «505 Games» که وظیفه نشر بازی را بر عهده دارد، P7 را در لیست عناوین خود برای E3 2018 قرار داده و قرار است که برای اولین آن را به صورت رسمی نمایش دهد. در حال حاضر اطلاعات بیشتری منتشر نشده ولی طبق گزارش‌های مالی ناشر، سال 2019 برای انتشار آن بر روی PC، Xbox One و PlayStation 4 در نظر گرفته شده است. بر مبنای آگهی‌های استخدامی رمدی، انتظار می‌رود که این بازی نیز همانند ساخته‌های قبلی استودیو، تمرکز زیادی بر روی عناصر داستانی داشته باشد.

Read the whole post here.

امیدوارم مثل همه شاهکار های قبلی یاکشن با جو و روح خاص تحویلمون بده امابه لحاظ لول دیزاین واقعا تکراری و خسته کننده آلن ویک و کوانتوم امیدوارم حرف جدیدی واس گفتن داشته باش چون همچین اکشن های ناب و عالی حیف بهتر از اینا دیده نشن و انقد راحت گیمرا از کنارشون رد بشن

هر ثانیه داره این E3 جذابتر میشه.
یعنی دارم ثانیه شماری میکنم برای دیدن نمایش این بازی. یکی از محبوبترین استودیوهای منه و عنوانشون حتی از RDR2 برام بیشتر هایپ داره در حال حاضر:D>:D<

• Like
Reactions: FUTURE
کوانتوم بریک ۲

مایکروسافت در لفافه همون اوایل عرضه کوانتوم بریک رسوند دنباله ایی برای بازی در کار نیست

اگه می خواد باز بزاره windows storeمزخرف از همین الان کنسلش کنه بهتره

ناشر این بازی 505 games هست و به مایکرسافت هیچ دخلی نداره و مثل باقی بازیها قطعا برای استیم عرضه میشه

پ ن: خود رمدی هم قبلا تایید کرده بود الن ویک دو نیست این P7 !

آخرین ویرایش:
تو زمان مکس پین کارشون عالی بود ولی یه جوری گذاشتن تعداد افراد استودیو همون تعداد افراد کم باقی بمونه که در نتیجه پروسه ساخت الن ویک اینقدر طولانی و با مشکلات همراه بود. امیدورام واسه بازی جدیدشون هزینه کرده باشن با تیم گسترده تری این پروژه رو بسازن.

تو زمان مکس پین کارشون عالی بود ولی یه جوری گذاشتن تعداد افراد استودیو همون تعداد افراد کم باقی بمونه که در نتیجه پروسه ساخت الن ویک اینقدر طولانی و با مشکلات همراه بود. امیدورام واسه بازی جدیدشون هزینه کرده باشن با تیم گسترده تری این پروژه رو بسازن.

بودجه بازی P7 حدودا ده میلیون دلاره

من واقعا با بازی های اخیر این استودیو اصلا حال نکردم .
QB که یکی از بازی هایی بود که منتظرش بودم و تبدیل شد به یکی از برترین اپیک فیل های نسل برای من . طوری که نتونستم بازی رو حتی تموم کنم .
عنوان Alan wake هم خیلی برای شخص من دلنشین نبود .
یادش بخیر ولی Max Payne رو‌ کمه کم ۱۰ بار تموم کردم .

• Like
Reactions: x-x and WCW

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or