بازی ترسناک Deadly Premonition در انحصار Xbox 360

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Deadly-Premonition.jpg

درود.

یکی دیگر از عنواین جدید بازیهای انحصاری کنسول 360 امروز مشخص شد شرکت Marvelous Entertainment طی خبری از یک بازی جدید که سبکی ترسناک دارد با نام Deadly Premonition خبر داد داستان بازی از یک مامور FBI با نام Francis York Morgan اغاز میشود که بر اثر جنایات سریالی در یک روستای مرموز صورت گرفته است که شما باید به حل این مسئله بپردازید و به غیز از سلاح شما مجبور خواهید شد به نبرد تن به تن هم در این بازی دست بزنید .
بازی در امریکا در سال 2010 به بازار عرضه میشود و هنوز تاریخی در مورد اروپا داده نشده است

از اینجا میتوانید سایت رسمی بازی را ملاقات کنید
source

آخرین ویرایش:
در مورد سابقه ی این شرکت کسی اطلاعی داره!!؟
تا سابقشونو ندونم نمیشه دربارش نظر بدم!:smile:
بازی خیلی ساخته ولی بیشترش برای Wii ، PSP ، PS2 بوده ، و میشه گفت اصلا تا به حال بازی نسل جدیدی نساخته!!
تنها بازی در دست ساختشون برای کنسول های نسل جدید Rainy Woods یا همین Deadly Premonition هست. بازی معروفشون هم Harvest Moon هست ، لیست کامل بازیهاشون رو هم از اینجا ببینید.

پس اینطور که معلومه سابقه ی درست درمونی ندارن!:biggrin1:
باید دید چکار میکنن.من که فکر نمیکنم چیز مالی از آب در بیاد!

این رو فکر کنم میخوان از رویه یک فیلمی به همین نام بسازند..

thefinaldestinationfullmovie2009.jpg

دوست عزیز فریدون جان گفتن که شات هایی از بازی در سال 2006 به نمایش در اومده بوده !
این فیلمی که شما میگی سال 2009 اکران شده و شماره 4 ش هست و هر سال یه شماره ازش میاد پس نمیتونه هیچ ربطی به این بازی داشته باشه !

یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست.این بازی چی داره گه مایکرو انحصاریش کرده؟:confused: نکنه کسی هم هست که به خاطر این بازی بره کنسول بخره،احتمالا یه خبری هست.شاید به گرافیک خیره کننده یا چه میدونم سبک خاصی دست پیدا کردند یا شایدم یه جور سرمایه گذاری روی یه شرکت کوچیک و.....
راستی چرا Harvest Moon واسه این نسل نیومده:((واسه Wii میزنه ولی واسه 360 و PS3 نه.این شرکت خوشحال تا حالا هیچ بازی واسه این دو کنسول تولید نکرده.اونوقت نزدیک به 14 عنوان واسه Wii ساخته یا قرار بسازه

سلام دوستان.
آقا داخل منبع كه بريد اسم شركت Ignition رو زده.كه بازي هايي مثل Obscure 1 &2 رو داره كه سبك ترسناك و اكشني داشتند.گشت و گذار تو محيط هم با چراغ قوه بود.تمش هم انوده و غم بود.بازي هاي عالي بودند يادمه رو PS2 دوتاشو با بچه ها دونفره بازي ميكريدم.فكر كنم اين بازي هم مثل اون دو بازي باشه.

این بازی طبق منبع ویکیپدیا همون Rainy Woods هست که پلتفرم ها هم زده: PS3,XBOX360 ولی توی سایت رسمی بازی زده فقط XBOX360! این ویکیپدیا هم چه دیر به دیر ادیت میشه ها! ما رو بگو منبعمون تا همین چند روز پیش فقط ویکیپدیا بود! :دی ولی همون طور که گفتم اگه گرافیکش اینه همون بهتر که انحصاری بمونه! :دی
wp اصلا معتبر نیست .(مثلا منم میتونم برم بنویسم استدیو اصغر کبابی داره MGS5 رو میسازه:biggrin1:)

اصغر کبابی!!! :دی :دی :دی :laughing::laughing::laughing:
خیلی کم پیش میاد اینی که شما میگی! بابا دیگه اون قدر هم بی صاحاب نیست! :دی یعنی یه شرکت بدبختی سرور گذاشته که من و تو بریم با چرت و پرت پرش کنیم؟! :دی نظارت میکنن بابا! حالا این یه مورد (من به شخصه فقط 4 5 مورد دیدم که اشتباه باشه!) یه کم دیر آپدیت شده! (یا هنوز آپدیت نشده اصلا! :دی) حالا کاش همچین مالی هم بود که شما به خاطرش ویکیپدیا رو تا این حد زیر سوال می بری! :دی
دوست عزیز انشاءالله که با اصطلاح Build قدیم آشنا هستید؟
9000000 بار دوستان گفتن این شات ها برا سال 2006 ه حالا هی شما بگو اگه چیز مالی بود...
اگه گرافیک بازی همین باشه سازنده ها برای جلوگیری از هزینه ی اضافی نسخه ی PS3 رو کنسل کردن ولی اگه گرافیک بازی به روز شده باشه شاید MS قرار داد بسته باشه شایدم مثه خیلی زا بازی ها بعد از چند ماه پورت PS3 هم بیاد.
و اما راجع به Wiki،میشه این سایت رو منبع قرار داد به شرطی که Reference هاش رو شخصاً چک کنید،مثلاً من معمولاً صفحه های بازی های مورد علاقه م رو آپدیت میکنم منتهی با لینک معتبر.

خب جناب ARFarokhi این عکس ها از مراحل اولیه ساخت بازی بودن و تا زمان عرضه ی بازی ممکنه هزار و یک اتفاق واسش بیفته پس دلیل نمیشه این عکس ها گرافیک پایانی بازی باشه حتی اگه همون سال 2006 بازیش میومد...

مشکل اینجاست داری به یه بازی که گرافیک نهاییش رو دیدی مقایسه میکنی!! خیلی بازی ها بودن اولش پر باگ بوده و چنگی به دل نمیزده ( از Assassin's Creed بالاتر هست که تو دموی قابل بازیش که جد ریموند تو E3 چند سال پیش داشت بازی میکرد یه باگ به چه عظمت وجود داشت!!! ) ولی اخرش با کار زیاد یه بازی خوب شدن البته نمیگم اینم اون طوریه ها ! معلوم نیست چی بشه ! حرف من اینه الان واسه نتیجه گیری خیلی زوده...

آخرین ویرایش:
اگه این طوری باشه که دعاشون هم میکنم! :دی هر چی باشه من خودمم 360 دارم و هر چی بازی خوب باشه ازش نمیگذرم! به هر حال باید تا زمان عرضه ی بازی که ظاهرا 2010 هست منتظر بمونیم! :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or