بازی ترسناک Deadly Premonition در انحصار Xbox 360

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Deadly-Premonition.jpg

درود.

یکی دیگر از عنواین جدید بازیهای انحصاری کنسول 360 امروز مشخص شد شرکت Marvelous Entertainment طی خبری از یک بازی جدید که سبکی ترسناک دارد با نام Deadly Premonition خبر داد داستان بازی از یک مامور FBI با نام Francis York Morgan اغاز میشود که بر اثر جنایات سریالی در یک روستای مرموز صورت گرفته است که شما باید به حل این مسئله بپردازید و به غیز از سلاح شما مجبور خواهید شد به نبرد تن به تن هم در این بازی دست بزنید .
بازی در امریکا در سال 2010 به بازار عرضه میشود و هنوز تاریخی در مورد اروپا داده نشده است

از اینجا میتوانید سایت رسمی بازی را ملاقات کنید
source

آخرین ویرایش:
خوب دیگه HR و AW رو ترکیب کنید داستان و مرموزی بازی جدیدی تولید میشود;) خوب شد این دو بازی دوباره رفتن سر این سبک بازی ها که تمام شرکت ها شروع کنن دوباره ساختن فردا یه AD جدید معرفی میشه .

انجور بازیها زیاد خاطر خواهی نداره(تا معروف نشن)اونموقع هم که معروف بشن مولتی میشن!!!

خدا کنه این دیگه مولتی نشه!!!
این بازی 2006 معرفی شد و یک تریلر بسیار زیبای داشت که تم و گرافیکش برای اون زمان خیلی خوب بود. شاتهای هم ازش داشتم. اون زمان در سایت ناشر بازی Xbox360 و ps3 ّه چشم میخورد ولی الان رو نمیدونم.
دقیق یادم نیست، اسم اصلی بازی Rainy Woods بود یا یه همچین چیزی داستانش هم درمورد کاراگاه جوانی به اسم دیوبد یانگ هِنی ست که توی شهری در امریکا داره قتل های زنجیره ی ( بسیار فجیع ) رو برستی و استنتاج میکنه.
من یکی هنوز عاشقشم.

این بازی 2006 معرفی شد و یک تریلر بسیار زیبای داشت که تم و گرافیکش برای اون زمان خیلی خوب بود. شاتهای هم ازش داشتم. اون زمان در سایت ناشر بازی Xbox360 و ps3 ّه چشم میخورد ولی الان رو نمیدونم.
دقیق یادم نیست، اسم اصلی بازی Rainy Woods بود یا یه همچین چیزی داستانش هم درمورد کاراگاه جوانی به اسم دیوبد یانگ هِنی ست که توی شهری در امریکا داره قتل های زنجیره ی ( بسیار فجیع ) رو برستی و استنتاج میکنه.
من یکی هنوز عاشقشم.

این که الان گرافیکش داغونه ! تو سایت رسمیش که رفتم نا امید شدم ! من موندم چی این بازی میتونه جذاب باشه ! گیم پلیش رو هم نمیدونم چجوریاست ! شما میدونی ؟ :confused:

این که الان گرافیکش داغونه ! تو سایت رسمیش که رفتم نا امید شدم ! من موندم چی این بازی میتونه جذاب باشه ! گیم پلیش رو هم نمیدونم چجوریاست ! شما میدونی ؟ :confused:
اون عکسها واسه همون 2006 !!. نمیدونم چرا بروز نشده؟! گیم پلی بازی دقیقا ترکیب AW ( گشت و گذار با چراغ قوه برای بدست اوردن مدرک ) و HR ( میحط تاریک بازارنی و همیشه بارانی، تم غم و اندوه ).
چیزیم نیست بگید تقلیدی باشه چون 2006 کسی AW و HR ندیده بود :دی.

یک مدت بود اینجور سبکها کمتر تو چشم میومد که خوشبختانه داره زیاد میشه.. (HR-AW-HL2 و..)

این جور بازی ها معمولا بیشتر روی آدم اثر میگزران و لذت خیلی بیشتری دارن..

این رو فکر کنم میخوان از رویه یک فیلمی به همین نام بسازند..

thefinaldestinationfullmovie2009.jpg

مهم ناشرش هست
اگه ناشرش خوب باشه حله
نه عزيزم مهم سازنده هست.ناشر كه فقط پول ميده و پخش ميكنه. هزار تا بازيه داغون هست كه ناشرش خوبه. از همه مهمتر سازنده هست, البته ناشر هم مهمه چون اگه بازيه خوبي نباشه پول ساخت بازي رو نميده.

نه عزيزم مهم سازنده هست.ناشر كه فقط پول ميده و پخش ميكنه. هزار تا بازيه داغون هست كه ناشرش خوبه. از همه مهمتر سازنده هست, البته ناشر هم مهمه چون اگه بازيه خوبي نباشه پول ساخت بازي رو نميده.
بله ناشر داغون =بازی داغون
ناشره که باید پول خرج کنه ...
دوما شما فکر می کنی یه شرکتت مثل یوبی می یاد اسم خودش رو خراب کنه.....به ندرت اتفاق می افته درست مثل بازی haze که اونم کلی خرجش شد ولی فری رادیکال گند زد بهش

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or