J jamy کاربر سایت Jan 29, 2007 #1 دوستان کسی بلک میرور رو بازی کرده اگه کسی راهنمای بازی رو دارد بزاره که من خیلی در گیر این بازی معمایی شدم
دوستان کسی بلک میرور رو بازی کرده اگه کسی راهنمای بازی رو دارد بزاره که من خیلی در گیر این بازی معمایی شدم
J jamy کاربر سایت Jan 30, 2007 #2 نوشته شده توسط jamy: دوستان کسی بلک میرور رو بازی کرده اگه کسی راهنمای بازی رو دارد بزاره که من خیلی در گیر این بازی معمایی شدم بیشتر... یعنی تا حالا کسی این بازی معمایی قرون شکسپیر رو بازی نکرده
نوشته شده توسط jamy: دوستان کسی بلک میرور رو بازی کرده اگه کسی راهنمای بازی رو دارد بزاره که من خیلی در گیر این بازی معمایی شدم بیشتر... یعنی تا حالا کسی این بازی معمایی قرون شکسپیر رو بازی نکرده
Kain کاربر سایت Feb 3, 2007 #3 نوشته شده توسط jamy: دوستان کسی بلک میرور رو بازی کرده اگه کسی راهنمای بازی رو دارد بزاره که من خیلی در گیر این بازی معمایی شدم بیشتر... سلام . من این بازی رو خیلی وقت پیش بازی کردم . عجب بازی توپی بود . یادش بخیر . البته من متاسفانه چیز زیادی از این بازیی یادم نیست اما هرجا گیر کردی بگو تا اونجا که بتونم کمکت میکنم .
نوشته شده توسط jamy: دوستان کسی بلک میرور رو بازی کرده اگه کسی راهنمای بازی رو دارد بزاره که من خیلی در گیر این بازی معمایی شدم بیشتر... سلام . من این بازی رو خیلی وقت پیش بازی کردم . عجب بازی توپی بود . یادش بخیر . البته من متاسفانه چیز زیادی از این بازیی یادم نیست اما هرجا گیر کردی بگو تا اونجا که بتونم کمکت میکنم .
J jamy کاربر سایت Feb 8, 2007 #4 دوستان من توی همون مراحل اول بازی گیر کردم نمی دونم چی جوری باید اون درب زیر شیرونی رو باز کنم
samanwqv کاربر سایت Feb 9, 2007 #5 نوشته شده توسط jamy: دوستان من توی همون مراحل اول بازی گیر کردم نمی دونم چی جوری باید اون درب زیر شیرونی رو باز کنم بیشتر... به سايت دارينوس برو. عضو شو . و راهنماي بازي رو به زبان فارسي دانلود كن
نوشته شده توسط jamy: دوستان من توی همون مراحل اول بازی گیر کردم نمی دونم چی جوری باید اون درب زیر شیرونی رو باز کنم بیشتر... به سايت دارينوس برو. عضو شو . و راهنماي بازي رو به زبان فارسي دانلود كن