بازی بعدی Hideo Kojima

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
Hideo-Kojima.jpg

هیدئو کوجیما، بازیساز مشهور ژاپنی امروز توئیتر خود را با متن های زیر اپدیت کرد:

<امروز اولین میتینگ (جلسه) با اعضای اصلی تیم، برای عنوان بعدی "بازی ای از هیدئو کوجیما" را داشتیم. بعضی از اعضا همچنان در "RISING" مشارکت می کنند، بنابراین اینبار کلا 10 نفر بودیم. ما هر صبح جلسه ای خواهیم داشت تا در مورد نقشه ها، تست ها، تحقیقات و اکتشافات با هم بحث کنیم. فضایی باز برای صحبت در مورد مسائل مهم و به اشتراک گذاشتن رویاها و تفکراتمان در رابطه با پروژه>
Source
<تفاوت های بین سازندگان ژاپنی و غربی در این صنعت ... سازندگان ژاپنی تلاش می کنند تا دنیای بازی را با artwork های زیبا بیان کنند، اما سازندگان غربی از تکنولوژی برای ترسیم دنیایشان استفاده می کنند. ژاپنی ها به دقت مدل ها و بافت ها را می سازند تا یک دنیا خلق کنند، غربی ها از تکنیک های سایه زنی (shaders) ، نورپردازی، سایه ها (shadows) و برنامه نویسی برای خلق دنیایشان استفاده می کنند.>
Source
من برای پروژه ی بعدی ام، قصد دارم به کارکنان متذکر شوم که راههای قدیمی ساخت بازی را دور بریزند. تصاویری زیبا نسازند، بلکه دنیایی زیبا خلق کنند. طراحان نباید فقط به کار خود بپردازند، بلکه باید توانایی های برنامه نویسان برای رسیدن به حداکثر کیفیت را هم وام بگیرند. ما نباید کیفیت را در قسمت های مختلف بسنجیم، ما کیفیت و تکامل را در کل دنیایمان خواهیم سنجید.
Source

نتیجه گیری از این صحبت ها چی بود الان؟ :دی یعنی میخواد غرب زده بشه یا غرب و شرق رو باهم قاطی کنیه یا فقط غرب و ... ولش کن اصلا :دی

نتیجه گیری از این صحبت ها چی بود الان؟ :دی یعنی میخواد غرب زده بشه یا غرب و شرق رو باهم قاطی کنیه یا فقط غرب و ... ولش کن اصلا :دی
فقط میخواست قپی اومده باشه که ما ترکیب میکنیم 2 روش رو بعد هم شاهد بهترین کیفیت باشین :d با این که قبولش دارم و خیلی آدم شاخیه تو این صنعت اما واقعا بعضی وقت ها حرف هاش واقعا اضافس :d

• Like
Reactions: Bayonetta
چه چیز مهمی گفت واقعا!
درس زندگی گرفتیم ازش! شماره ی بعد متالگیر رو که حتما میسازه.
در یک جمله میشه گفت "هایپ"!
فقط بازار گرمیه به خدا!

نوشته شده توسط FaRd!N
نتیجه گیری از این صحبت ها چی بود الان؟ :biggrin1: یعنی میخواد غرب زده بشه یا غرب و شرق رو باهم قاطی کنیه یا فقط غرب و ... ولش کن اصلا :biggrin1:
نتیجه ترکیب شرق و غرب = Quantum Theory.

چه چیز مهمی گفت واقعا!
درس زندگی گرفتیم ازش! شماره ی بعد متالگیر رو که حتما میسازه.
در یک جمله میشه گفت "هایپ"!
فقط بازار گرمیه به خدا!
چه هایپی؟
یه جلسه ساده بوده که توش در مورد پیش تولید پروژه حرف زدن.
هایپ موقعیه که بطور مثال شرکت یا آقای x بیاد از دو سال قبل بگه بازیمون بهترین بازی تاریخ می شه!
ضمنا این بازی انقدر فن داره که بکار بردن چنین کلماتی در موردش مضحکه...
این بازی جدید کوجیما هم به احتمال زیاد نسل بعد میاد چون گفته شده بود که بخاطر پروژه نسل بعدش تو ساخت Rising حضور نداشته.

• Like
Reactions: Bayonetta
چه هایپی؟
یه جلسه ساده بوده که توش در مورد پیش تولید پروژه حرف زدن.
هایپ موقعیه که بطور مثال شرکت یا آقای x بیاد از دو سال قبل بگه بازیمون بهترین بازی تاریخ می شه!
ضمنا این بازی انقدر فن داره که بکار بردن چنین کلماتی در موردش مضحکه...
این بازی جدید کوجیما هم به احتمال زیاد نسل بعد میاد چون گفته شده بود که بخاطر پروژه نسل بعدش تو ساخت Rising حضور نداشته.

حالا ما مزاح گفتیم ولی منظورم اینه که مثلا کوجیما میاد حرف میزنه میخنده میگه پنج!
آدم میدونه که نسخه ی بعد متالگیر رو تا آخر عمرش میسازه ولی میخواد بازارگرمی کنه که هیجانبندازه وسط. منظور من روی این موضوع بود نه خبر جلسشون!

این کوجیما هم جدا نمونش پیدا نمیشه.
نویسنده، کاگردان، تهیه کننده و ... .
من که میگم کوجیما فکر یه IP جدید رو در سر داره. میخواد به اسنیک یه کم استراحت بده.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or