بازی بعدی Bungie هفته اینده اشکار خواهد شد !

Death Proxy

مدیر انجمن
طبق صحبتی که یکی از کارمند های ماکروسافت با سایت GAMER.tm داشته است این سایت اعلام کرده است که Bungie بازی بعدی خود را هفته ی اینده اشکار خواهد کرد.گفته شده است که ماکروسافت هفته ی اینده در اروپا نمایشگاهی خواهد داشت و Bungie در ان بازی بعدی خود را به نمایش در می آورد.گفته نشده است که این بازی Halo 4 است یا بازی دیگری است.

halo4_400.jpg

همچنین این منبع اعلام کرده است که Rare هم عنوان بعدی خود را در این نمایشگاه معرفی خواهد کرد.از این عنوان نیز اطلاعاتی در دسترس نیست.این منبع اعلام کرده است که عنوان های دیگری نیز در این نمایشگاه حضور دارند.هنوز هیچ اطلاعاتی از این نمایشگاه در دسترس نیست.

vivapinata.jpg

منبع

تاریخ این نمایشگاه معلوم نیست....؟
اگر HALO 4 باشه غوغا به پا میکنه...
اما تو ماه های آینده قراره بازی های خوب بیاد من که فکر نمیکنم این بازی برای امسال باشه...

عنوان بعدی Bungie میتونه HALO4 باشه ولی خوب بعد از شایعه های زیادی که بوده و هست بعید نیست که یه IP جدید یا حتی ادامه ای بر ONI باشه!
کلا مهم اینه که با توجه به پیشینه این شرکت توقع کمتر از شاهکار نداشته باشید.

در مورد کار بعدی RARE هم باید بگم که کلا این شرکت هم مثل Bungie شرکت مهم و تاثیر گزاریه.
من خودم به شخصه بدم نمیاد که یه IP جدید معرفی بشه ولی حتی اگر کار بعدی این شرکت ادامه ای بر PREFECT DARK باشه عالی میشه ولی اول انتخاب من همونیه که این دوستمون اشاره کردن:
Rare احتمالآ از سری بازی های conker معرفی میکنه :-"
کجاش عجیبه منم نمیدونم ولی واقعا این سری با اون خشونتش منو کشته!
ادامه ای بر KAMEO هم عالیه هرچند همین الان هم BANJO KAZOOIE بنظر عنوان عالیی میاد.

چرا همه فكر ميكنند كه اگه Bungie بازي بعدي خودش را به نمايش بزاره halo4 هستش ؟
فكر نكنم halo4 به اين زودي ها معرفي بشه .
من خيلي احتمال ميدم پروژه ي پيتر جكسون هست كه ميتونه خبر خيلي بزرگي باشه .

سلام:love:
امید وارم خبر ها راست باشه;)
خدا کنه پروزه جدید RARE عنوان Killer Instinct باشه:((:((
عنوان قابل نمایش Bungie صد در صد پروزه پیتر جکسون هست:love::love:(هر چنداز ماکروسافت بعیده عنوان HALO رو برای اولین نمایش کشوری غیر از آمریکا انتخاب کنه:confused: بالاخره بیشترین طرفدارهای این عنوان توی امریکاست)

خيلي برام جالب ، ميگيد پروژه بانجي Halo نيست ولي پروژه پيترجكسون؟ ؟ ؟ مگه پيترجكسون روي چي كار مييكنه؟ روي يك چيزي از Halo ديگه ...

به شخصه اميدوارم يك IP جديد خلاف بر پروژه پيتر جكسون اصلا بهتر بگم يك عنوان كامل كامل جديد باشه. چه از بانجي چه از RARE مرديم از بس بازي هاي تكراري ديديم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or