شایعه بازی بعدی ناتی داگ IP جدید با اسم رمز Stray’s Cross

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
بر اساس شایعات مدیران ناتی داگ به دنبال عرضه The Last of Us Part 2 در زمستان 2020 بودن ( علت کرانچ و اضافه کاری های زیاد همین بوده ) اما در دیدار مدیر بازاریابی سونی با مدیران و کارگردانان استودیو 22 می به عنوان تاریخ انتشار تعیین شده و در پاییز امسال (به احتمال زیاد در مراسمplaystation experience ) رسما اعلام خواهد شد
این بازی مورد انتظار در تاریخ 22 می 2020 برابر با 2 خرداد 99 برای PS4 عرضه می‌شه

در همین جلسه تیم دوم ناتی داگ برای اولین بار از IP جدید و نسل بعدی خودشون رونمایی کردن

این پروژه که در حال حاضر با نام رمزی Stray’s Cross شناخته می‌شه ، یک بازی اکشن ماجراجویی اول شخص با المان های استیم‌پانک
داستان کلی بازی در ارتباط با یک اتفاق محرمانه است که آینده‌ی بشریت را به خطر انداخته
این بازی دو شخصیت اصلی داره؛ یک شخصیت مونث که محقق بااستعداد که سابقاً دانشمند بوده و به بحث فضا‌زمان علاقه‌ی زیادی داره به اطلاعات محرمانه‌ای دسترسی پیدا می‌کند که از طریق این اطلاعات به راز بسیار بزرگی پی می‌بره . شخصیت دوم مذکر ، یک مجرم تحت تعقیب که سابقا به کارگر ساختمان بوده اما در جریان یک تیراندازی، به دلیل دفاع از دوست مجرم و تحت تعقیب خود، توسط پلیس به عنوان مجرم شناخته شده و دستگیر می شه .داستان از جایی شروع می‌شه که دو شخصیت اصلی بازی در شرایط متفاوتی یکدیگر را ملاقات می کنند و به طور ناخواسته با یکدیگر همکاری کرده تا چیزی که به دنبال آن هستند رو پیدا کنند.

SNLS2Dw.jpg

آخرین ویرایش:
اینکه ND اومده سراغ FPخیلی خوبه، استقبال میشه و امیدوارم Adventure به Action بچربه:دی
نگو...نگو...نگو.... :((:((:((
فکر نمیکنم تو دنیا دیگه غیر از نینتندو هیچ استودیو یا ناشر خفنی، بخواد پلتفرمر AAA بده:( کلا سبک مُرده ای هست و در بهترین حالت هم که یه استودیو خفن پلتفرمر بسازه ، اینسامنیاک و رچت هستن که پلتفرمر-شوترن! (که همونم باید دست به دعا باشیم براش! )
پروژه بعدی rare سلام میرسونه:دی
فقط موضوع اینکه شایعه های Gaas بودنش زیاده:دی ولی یک شایعه هایی هست که قرار دو سه تا از عناوین قدیمیش رو احیا کنه، Conker و بانجی و Perfect Dark تو الویت هستن مثل اینکه.
یک بار دیگه هم فکر کنم باهم بحث کردیم که ND دیگه به ژانر پلتفرمر بر نمی گرده ولی کسایی مثل اکتی تا حدودی سر عقل اومدن.
این بازی جدید آنسل هم بیاد بیرون بالاخره تا دوباره برگرده سراغ Rayman. اون قدرا وضعیت بد نیست، نگران نباشید.:دی

ولی یک شایعه هایی هست که قرار دو سه تا از عناوین قدیمیش رو احیا کنه، Conker و بانجی و Perfect Dark تو الویت هستن مثل اینکه

مگه این که تو کله Rare یکی یه چیزی خونده باشه

چون خودشون تو مصاحبه ها گفته بودن هرگز به سری های قدیمی شون بر نمی گردن، مگه این که ببینن توسعه دهنده دیگه ای میتونه از پس ادامه دادن اون سری بر بیاد و بسپارتش به اون... که یعنی عملا Conker مرده، چون من فکر نکنم هیچ توسعه دهنده دیگه ای حاضر باشه کاری مشابه Conker بزنه

مگه این که تو کله Rare یکی یه چیزی خونده باشه

چون خودشون تو مصاحبه ها گفته بودن هرگز به سری های قدیمی شون بر نمی گردن، مگه این که ببینن توسعه دهنده دیگه ای میتونه از پس ادامه دادن اون سری بر بیاد و بسپارتش به اون... که یعنی عملا Conker مرده، چون من فکر نکنم هیچ توسعه دهنده دیگه ای حاضر باشه کاری مشابه Conker بزنه
منظور منم همین شایعست، مثل قضیه battletoads
من اصلا نسخه جدید از Conker نمی خوام همین که یک remake خوب ازش بدن بیرون هم کافیه.

چیزی که از ND میخوام: یه پلتفرمر رنگارنگ با طنز جالب و آیتم‌های جمع‌کردنی توی یه دنیای عظیم پرجزییات با شخصیت‌های بامزه
چیزی که از ND نصیبم میشه: یه FPS شیک و سنگین با شخصیت‌های تاریک و خفن و صحنه‌های تأثیرگذار
چه کنیم که دوران نوین بازی‌های کامپیوتری همچین چیزهایی رو می‌طلبه و دیگه ساختن پلتفرمر، بی‌کلاسی محسوب میشه و استودیوهای خفن نباید سراغش برن و فقط ذائقه امثال من هست که کهنه و قدیمی مونده! :(

کوچ کن به استیم. اینقدر پلتفورمر رنگارنگ هست که جیگر نسل ما رو حال میاره :دی

واقعا شجاعت استدیو ناتی داگ برای من تحسین برانگیز هست ، ساخت آی پی جدید مث له شدن زیر پرس میمونه و ناتی داگ دست از این کار بر نمیداره البته امیدوارم این استدیو بتونه میراث امثال امی هنیگ و استریلی رو زنده نگه داره . قصه گویی از کلیشه ها به بهترین نحو ممکن و لول دیزاین تو بالاترین کلاس ممکن .

تا وقتی نیل دراکمن هست اصلا فکر پلتفرمر رو هم نکنید بنده خدا رد داده بود داشت jak واقع گرایانه میکرد:D حالا شاید یه روزی تیم دوم nd یه حرکتی زد و جک برگردوند:D

اینکه ND اومده سراغ FPخیلی خوبه، استقبال میشه و امیدوارم Adventure به Action بچربه:D

پروژه بعدی rare سلام میرسونه:D
فقط موضوع اینکه شایعه های Gaas بودنش زیاده:D ولی یک شایعه هایی هست که قرار دو سه تا از عناوین قدیمیش رو احیا کنه، Conker و بانجی و Perfect Dark تو الویت هستن مثل اینکه.
یک بار دیگه هم فکر کنم باهم بحث کردیم که ND دیگه به ژانر پلتفرمر بر نمی گرده ولی کسایی مثل اکتی تا حدودی سر عقل اومدن.
این بازی جدید آنسل هم بیاد بیرون بالاخره تا دوباره برگرده سراغ Rayman. اون قدرا وضعیت بد نیست، نگران نباشید.:D
شما رو نمیدونم ولی بنظر من که rare مرده.........درسته rare خودش تو نسل شش یکم ضعیف شد ولی بازم داشت به خوبی به کار خودش ادامه می داد و داشت banjo3.conker2.donkey kong racing اماده میکرد اما از وقتی مایکروسافت خریدش با مدیریت زیباش rare نابود کرد میگید نه اگه بخوایید دونه دونش براتون میگم بنظرم مسئولای rare درباره اینکه تا وقتی یه استودیو بیاد که یه ایده خوب داشته باشه اونوقت میریم سراغ ip های قدیمی حرف مفت زدن چرا چون battletoads داریم میبینیم چی شد و از طرف دیگه خالقین banjo . conker هنوز هستن و علاقه مندن که ادامه بسازن مخصوصا خالق conker که اصلا میخواست یه ادامه غیر رسمی از کانکر بسازه خب چرا اینا رو برنمی گردونه؟
کوچ کن به استیم. اینقدر پلتفورمر رنگارنگ هست که جیگر نسل ما رو حال میاره :D
فکر کنم منظورش پلتفرمرای خفن نسل 5.6 نه پلتفرمرای ایندی:D
واقعا شجاعت استدیو ناتی داگ برای من تحسین برانگیز هست ، ساخت آی پی جدید مث له شدن زیر پرس میمونه و ناتی داگ دست از این کار بر نمیداره البته امیدوارم این استدیو بتونه میراث امثال امی هنیگ و استریلی رو زنده نگه داره . قصه گویی از کلیشه ها به بهترین نحو ممکن و لول دیزاین تو بالاترین کلاس ممکن .
خیالت راحت مهره اصلی انچارتد 4 tlou 1.2 همشون نیل دراکمن بود و هست امی هنینگ که با آنچارتد3 داشت سری رو میلک میکرد همون بهتر که انداختنش بیرون 4ی که داشت میساختم معلوم بود چه اشغالیه:D

آخرین ویرایش:
چرا چون battletoads داریم میبینیم چی شد

من نمی خواستم به این اشاره کنم چون فکر می کردم یه عده ناراحت شن
ولی خب اگه واقعا بخوان مثل این بتل تودز برن جلو با فرنچایزهاشون، میشه دور اون گزینه هم خط کشید :D

فکر کنم منظورش پلتفرمرای خفن نسل 5.6 نه پلتفرمرای ایندی:D

ماشالا بازی‌های ایندی و مخصوصا پلتفورمرها الان در شرایطی هستند که به راحتی با عناوین AAA رقابت می‌کنند. پلتفورمرهای خفن هم بیشترشون مال نسل 3 و 4 بودن نه 5 و 6 :دی البته الان هم خیلی پلتفورمر خفن داریم :دی

آخرین پلتفرمر خفنی که بازی کردم و تمام انتظاراتی که از پلتفرمر دارم رو عملی کرد(و حتی فراتر از سطح انتظاراتم:-" ) مرحوم Puppeteer بود:( سونی به بدترین شکل ممکن این بازی رو کشت:(( همه بازی های نسل قبلم ریمستر شدن...جز این ... (و Rain :( )

یه بنده خدایی هم ... @Dinosaur ... توی کشته شدن این بازی شریکه:| چجوری دلت اومد اینو نزنی آخه؟ :((

ماشالا بازی‌های ایندی و مخصوصا پلتفورمرها الان در شرایطی هستند که به راحتی با عناوین AAA رقابت می‌کنند. پلتفورمرهای خفن هم بیشترشون مال نسل 3 و 4 بودن نه 5 و 6 :D البته الان هم خیلی پلتفورمر خفن داریم :D
داریم ولی ایندی بیشترش بشخصه با ایندی حال نمیکنم:D آخرین پلتفرمری که خریدم ratchet & clank بود که خیلی معمولی بود بعدشم sonic mania به لطف پلاس که شاهکار بود:D درسته تو نسل 3.4 پلتفرمر زیاد داشتیم ولی معروفاش دیگه sonic.mario بودن ولی تو نسل 5.6 هم 3D شدن و هم چندبرابر:D ولی امروزه دیگه بهشت پلتفرمر 3D سوییچ.............

داریم ولی ایندی بیشترش بشخصه با ایندی حال نمیکنم:D آخرین پلتفرمری که خریدم ratchet & clank بود که خیلی معمولی بود بعدشم sonic mania به لطف پلاس که شاهکار بود:D درسته تو نسل 3.4 پلتفرمر زیاد داشتیم ولی معروفاش دیگه sonic.mario بودن ولی تو نسل 5.6 هم 3D شدن و هم چندبرابر:D ولی امروزه دیگه بهشت پلتفرمر 3D سوییچ.............

اصلا یکی از مهمترین دلایلی که من جامپ کردم رو استیم همین ایندی ها و پلتفورمرهای طلایی است. اینجوری کلی پلتفورمر خوب رو تجربه میکنم و بعدش نمیگم آخرین پلتفورمر خفن زندگیم Puppeteer است :دی

سونی واقعا از لحاظ بازی های ناب ایندی و پلتفورمر فقیر هست :(

• Like
Reactions: Z-fan
اصلا یکی از مهمترین دلایلی که من جامپ کردم رو استیم همین ایندی ها و پلتفورمرهای طلایی است. اینجوری کلی پلتفورمر خوب رو تجربه میکنم و بعدش نمیگم آخرین پلتفورمر خفن زندگیم Puppeteer است :D

سونی واقعا از لحاظ بازی های ناب ایندی و پلتفورمر فقیر هست :(
خب عزیز سلیقه شما دقیقا برعکس من :D شما هر پلتفرمری رو بازی میکنی ولی من بیشتر پلتفرمرهای 3D و بزرگ تجربه میکنم و بشخصه همشون رو هم نمی پسندم و دقیقا هم از همونایی هستم که میگم فلان بازی بهترین پلتفرمری بود که تو عمرم بازی کردم :-"
سونی تو این سبک فقیر نبود فقیر شد که دلیلشم کاملا مشخصه....نیاز بازار:Dهرچی هست ناشرا بهرحال دنبال فروشن و نمیشه انتظاری داشت که مثلا ساکر پانچ GOT ول کنه بره اسلای بسازه وقتی میدونه بازی جدیدش بیشتر میفروشه و این خیلی بده:D

بنظرم اگه مثل من در کنار همه لذت های فوق العاده سینمایی که بازی هایی مثل gears و gow و tlou و ...و میدن اگه لذت ناب پلتفومر رو میخایید بی چون و چرا هیچی عنوانی حتی نزدیک به کارای نینتندو لعنتی نمیرسه :D
اصلا برام قابل درک نبود چطور گرافیک کنسول wii رو در کنار کنسول ps3 یا 360 تحمل میکنن اما جالب بعد از خرید ps4 اون سال 2015 ینی بعد از ده سال از لانچ شدن wii وقتی ماریو گلکسی یا ماریو پارتی رو چند نفری تجربه میکردیم انقدر غرق در لذت و خنده و شادی و تم فوق العاده بازیا بودم ک بنظرم تازه بعد از سه نسل کنسول داشتن حس کردم دارم تجربه کامل تری از گیم میکنم
خدا نینتندو رو از ما نگیره که ماریو اودیسه و زلدا رو هنوز فوق العاده و کامل و هنوزم تجربه ناب بهمون تحویل میده!!:x
------------------------------------------
اما در مورد خبر فک کنم شایعس و هنوز تایید رسمی نشده ک بخاییم به عنوان فکت در نظر بگیریم بازی بعدی fps ولی خوبیه ND اینکه حتی اگه الان بگن داریم ی بازی side scrolling میسازیم هم کسی بخودش شک راه نمیده و مطمعنیم حتما بازم کاندید بازی سال میشه

شما رو نمیدونم ولی بنظر من که rare مرده.........درسته rare خودش تو نسل شش یکم ضعیف شد ولی بازم داشت به خوبی به کار خودش ادامه می داد و داشت banjo3.conker2.donkey kong racing اماده میکرد اما از وقتی مایکروسافت خریدش با مدیریت زیباش rare نابود کرد میگید نه اگه بخوایید دونه دونش براتون میگم بنظرم مسئولای rare درباره اینکه تا وقتی یه استودیو بیاد که یه ایده خوب داشته باشه اونوقت میریم سراغ ip های قدیمی حرف مفت زدن چرا چون battletoads داریم میبینیم چی شد و از طرف دیگه خالقین banjo . conker هنوز هستن و علاقه مندن که ادامه بسازن مخصوصا خالق conker که اصلا میخواست یه ادامه غیر رسمی از کانکر بسازه خب چرا اینا رو برنمی گردونه؟
بانجو رو که در نهایت نسل قبل ساختن. به نظر شما مرده میاد اما من این طور فکر نمی کنم. سیاست های کلیشون تغییر کرده اما هنوز هم میشه امضای کارهای قدیمی rare رو روی بازی جدیدشون دید.
در ضمن از کجا میدونی که نخواستن که نفرات قبلی برگردن؟! الان کلی پوریشن خالی دارن که چند باری هم آگهی کردن که نیرو جذب کنن! چرا فکر می کنی که به نفرات سابقشون پیشنهاد برگشت ندادن؟!
در مورد battletoads هم به نظرم بحث سلیقه مطرح! کسایی که بازی رو از نزدیک دیده و بازی کرده بودن نظراتشون میکس بود، اون هم فقط بخاطر ارت استایلش بود. من نقد بدی نسبت به گیم پلی نخوندم و از بخش موتورسواریش که فقط تعریف شنیدم:دی
در کل تا بازی بیرون نیاد نمیشه نظر جدی داد اما برای من متا دور بر 80 بشه کافی بدونم با یک بازی خوب طرفم:دی

من نمی خواستم به این اشاره کنم چون فکر می کردم یه عده ناراحت شن
ولی خب اگه واقعا بخوان مثل این بتل تودز برن جلو با فرنچایزهاشون، میشه دور اون گزینه هم خط کشید :D
برای شما هم بحث سلیقه باز مطرح، چرا باید کسی از صحبت شما ناراحت بشه!
من هم با ارت استایل بازی حال نکردم و به نظرم باید تم دارک می بود تا جیغ!:دی اما گیم پلی که اولویت داره برام، چیز بدی در موردش نشنیدم.

در ضمن با کمی اغراق(در نظر نگرفتن بازی های نینتندو!) بهترین پلتفرمر این نسل هنوز منتشر نشده!:دی

من هم با ارت استایل بازی حال نکردم و به نظرم باید تم دارک می بود تا جیغ!:D اما گیم پلی که اولویت داره برام، چیز بدی در موردش نشنیدم.

نمیخوایم بحث بتل تودز رو این جا بکشم وسط
ولی به شخصه یا انتظار داشتم تو همون آرت استایل یه کار خفن کنن
یا خیلی وفادارانه باشه خیلی هم تر و تمیز باشه
یه سال بعد معرفیش اولین چیزی که می بینیم هیچ کدوم از اینا نیست... انیمیشن های تیکه تیکه اش واسه من رو مخ ترین چیز بود به شخصه

• Like
Reactions: g4mer and Cj_sa

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or