شایعه بازی بعدی ناتی داگ IP جدید با اسم رمز Stray’s Cross

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
بر اساس شایعات مدیران ناتی داگ به دنبال عرضه The Last of Us Part 2 در زمستان 2020 بودن ( علت کرانچ و اضافه کاری های زیاد همین بوده ) اما در دیدار مدیر بازاریابی سونی با مدیران و کارگردانان استودیو 22 می به عنوان تاریخ انتشار تعیین شده و در پاییز امسال (به احتمال زیاد در مراسمplaystation experience ) رسما اعلام خواهد شد
این بازی مورد انتظار در تاریخ 22 می 2020 برابر با 2 خرداد 99 برای PS4 عرضه می‌شه

در همین جلسه تیم دوم ناتی داگ برای اولین بار از IP جدید و نسل بعدی خودشون رونمایی کردن

این پروژه که در حال حاضر با نام رمزی Stray’s Cross شناخته می‌شه ، یک بازی اکشن ماجراجویی اول شخص با المان های استیم‌پانک
داستان کلی بازی در ارتباط با یک اتفاق محرمانه است که آینده‌ی بشریت را به خطر انداخته
این بازی دو شخصیت اصلی داره؛ یک شخصیت مونث که محقق بااستعداد که سابقاً دانشمند بوده و به بحث فضا‌زمان علاقه‌ی زیادی داره به اطلاعات محرمانه‌ای دسترسی پیدا می‌کند که از طریق این اطلاعات به راز بسیار بزرگی پی می‌بره . شخصیت دوم مذکر ، یک مجرم تحت تعقیب که سابقا به کارگر ساختمان بوده اما در جریان یک تیراندازی، به دلیل دفاع از دوست مجرم و تحت تعقیب خود، توسط پلیس به عنوان مجرم شناخته شده و دستگیر می شه .داستان از جایی شروع می‌شه که دو شخصیت اصلی بازی در شرایط متفاوتی یکدیگر را ملاقات می کنند و به طور ناخواسته با یکدیگر همکاری کرده تا چیزی که به دنبال آن هستند رو پیدا کنند.

SNLS2Dw.jpg

آخرین ویرایش:
همون موقع که کی بود تو ناتی داگ گفته ممکنه بازی اول شخصم بسازیم باید دوزاریمون میوفتاد:D
ولی خیلی کنجکاوم ببینم ناتی داگ با اکشن اول شخص می‌خواد چیکار کنه:D

همون موقع که کی بود تو ناتی داگ گفته ممکنه بازی اول شخصم بسازیم باید دوزاریمون میوفتاد:D
ولی خیلی کنجکاوم ببینم ناتی داگ با اکشن اول شخص می‌خواد چیکار کنه:D
رو 4Chan زیاد اعتباری بهش نیست ولی از پلات و چیزی که توضیح دادن + ناتی داگ + اول شخص به شدت استقبال میشه :D
چرا فرست پرسون ؟
چرا که نه ؟ :دی

اول شخص با طعم ND ... معجون جالبی میشه و سریع یاد بایوشاک افتادم نمیدونم چرا !
الان سال هاست که بازی های اول شخص افتادن رو یه حالت تکرار بدون کمپین و داستان و استوری تلینگ خاصی و در بهترین حالت همراه با MP یه کمپین آبکی و تکراری دارن , از طرفی هم سونی نسل بعد یه شوتر اول شخص دهن پرکن داشته باشه فکر کنم استقبال بشه (چون GG هم که زده تو کار اکشن آرپی جی سوم شخص و عالی هم بودن) درسته بازار خیلی شلوغی داره ولی وقتی اسم یکی از بهترین استدیوهای بازی سازی دنیا میاد دیگه میتونه همه چیو عوض کنه . اگر حقیقت داشته باشه شاید بعد از سال ها بتونیم یه اول شخص با سینگل پلیر شاهکار ببینیم و متای 90+
من که استقبال میکنم فقط طوری که از شواهد پیداست ND قطعا دوتیمه به کارش ادامه میده و اینکه رهبر این پروژه کی بشه خودش خیلی مهمه

دوتا احتمال میشه داد
یکی اینکه کسی که این شایعه رو پخش کرده امده الکی براساس حرف های گذشته ناتی داگ و کانسپت های کنسل شدس یه چرتی گفته یکی دیگه هم اینه که درست گفته:D که در این صورت مشخصه ناتی داگ رفته سراغ کانسپت های کنسل شدش که این عالیه چی بهتر از یه fps از طرف nd اونم استیم پانک (البته بنظر من سای فای)@-) داستانی که گفتم جالب بنظر جالب میاد فقط دعا کنید بازی توش چرندیات sjw نداشته باشه یا دست کم شامل داستان و شخصیت های اصلی نشه و اون شایعه که میگفت شخصیت بازی بعدیشون سیاه چرت باشه البته بعید میدونم این موارد توش نباشه چون مثل اینکه ناتی داگ خیلی خوشش امده از این چیزا:D بهرحال این کانسپتا با چیزی که میگه بنظرم همخونی داره تا حدودی

فرست پرسون، فرست پرسون چیه می گید... :دی
بابا اوّل شخص هم خیلی لفظ قشنگیه مرگ من :D
===
طبیعتا اول شخص بودن مزایای خودشو داره..
اشاره به تم استیم پانک منو یاد Dishonored میندازه که اونم اول شخصه و من عاشقشم
فلذا ایول :دی

چیزی که از ND میخوام: یه پلتفرمر رنگارنگ با طنز جالب و آیتم‌های جمع‌کردنی توی یه دنیای عظیم پرجزییات با شخصیت‌های بامزه
چیزی که از ND نصیبم میشه: یه FPS شیک و سنگین با شخصیت‌های تاریک و خفن و صحنه‌های تأثیرگذار
چه کنیم که دوران نوین بازی‌های کامپیوتری همچین چیزهایی رو می‌طلبه و دیگه ساختن پلتفرمر، بی‌کلاسی محسوب میشه و استودیوهای خفن نباید سراغش برن و فقط ذائقه امثال من هست که کهنه و قدیمی مونده! :(

چیزی که از ND میخوام: یه پلتفرمر رنگارنگ با طنز جالب و آیتم‌های جمع‌کردنی توی یه دنیای عظیم پرجزییات با شخصیت‌های بامزه
چیزی که از ND نصیبم میشه: یه FPS شیک و سنگین با شخصیت‌های تاریک و خفن و صحنه‌های تأثیرگذار
چه کنیم که دوران نوین بازی‌های کامپیوتری همچین چیزهایی رو می‌طلبه و دیگه ساختن پلتفرمر، بی‌کلاسی محسوب میشه و استودیوهای خفن نباید سراغش برن و فقط ذائقه امثال من هست که کهنه و قدیمی مونده! :(
نگو...نگو...نگو.... :(( :(( :((
فکر نمیکنم تو دنیا دیگه غیر از نینتندو هیچ استودیو یا ناشر خفنی، بخواد پلتفرمر AAA بده:( کلا سبک مُرده ای هست و در بهترین حالت هم که یه استودیو خفن پلتفرمر بسازه ، اینسامنیاک و رچت هستن که پلتفرمر-شوترن! (که همونم باید دست به دعا باشیم براش! )

حرف دل منو زدی آریا هزاران لایک :D
بعضی موقع ها فکر میکنم که چطور نمیتونم جذب دنیاهای جدی و تاریک بازی های جدید بشم! چیزی که این روزا ترند شده جذاب نیست برام یا سلیقه من سبکای قدیمی مثل همین پلتفرمر های بامزه ای که نسلشون داره منقرض میشه رو میپسنده.

این امیر آکیبا بندا خدا هم مثل ما اسیر شده ازین وضع :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or