بازی بعدی سازندگان Journey امسال منتشر خواهد شد !

SGT-Amir

کاربر سایت
journeytower_610a.jpg

شرکت "That Game Company" سازنده بازیهای پرطرفدار و رویایی Flow . Flower و Journey که به تازگی منتشر شده است، اعلام کرده است که برای بازی امسال خود به دنبال ناشری بجز Sony میباشد.

بنیانگذار That Company Game در یک مصاحبه با VG 24/7 گفته است که ما حداکثر تا آخر این ماه با چند ناشر مختلف مذاکره کرده و به زودی کار خود را شروع خواهد کرد و ما طبق روال گذشته که ابتدا بعد از نیم سال از انتشار Flow بازی Flower را معرفی و نیم سال بعد از عرضه Flower هم Journey را معرفی کردیم، پیش رفته ایم.
باید توجه داشت که بازی Journey که تنها برای PSN منتشر شده بود فروش عالی در این شبکه داشته و جزو بازی های اول از لحاظ فروش محسوب میشد.

به گفته Game Informer بازی بعدی این شرکت به احتمال زیاد تنها بر روی PSN نبوده و ممکن است Multi-Platform باشد

آخرین ویرایش:
امیدوارم بازی های بعدیشون هم شبیه Flower , Journey باشه. بازی هایی که واقعآ بی نظیر هستن و نمیشه سبکی براشون در نظر گرفت و نمونه مشابهی پیدا کرد. و باز هم امیدوارم یه دفعه نرن سراغ بازی های همراه و موبایلی و ...

مگه سونی چی واسشون کم گزاشته بود ؟
سونی که خوب ساپورت کرده بود و فروش خوبی هم داشتن ، ولی خودشون گفتن میخوایم مولتی پلتفورم بشیم و افراد بیشتری بازی هامون رو تجربه کنن ! :دی

ولی خودشون گفتن میخوایم مولتی پلتفورم بشیم و افراد بیشتری بازی هامون رو تجربه کنن ! :biggrin1:
به اینا می گن سازنده ی خوب.ازینا نیستن که هدفشون از بازی سازی 99 درصد فروش باشه.>:d

ما که خسیس نیستیم ! :biggrin1: بزار دوستان Xbox Live هم تجربه کنن ( یا هر شبکه دیگه ای ) :biggrin1:

اما فکر نکنم بتونن یه چیزی مثل Journey رو بسازن ! این شاهکار تقریباً هر چند سال یبار مثل ـش میاد !

اینا از اول هم با سونی قرارداد داشتن که 3تا بازی به صورت انحصاری واسه Sony بسازن که Flower , Flow , Journey رو ساختن ، حالا قراردادشون تموم شده میخوان Multi بسازن...

journey یعنی بازی که حداکثر سه ساعت طول میکشه تمومش کنی رو سه سال طول کشید تا ساختن!!!
امیدوارم ناشربعدیشون مثل سونی اینقدر دست و دلباز باشه و ساپورتشون بکنه که بتونن شاهکاری مثل journey رو بسازن وگرنه بعیئ میدونم به این حد برسه.

ما که خسیس نیستیم ! :biggrin1: بزار دوستان Xbox Live هم تجربه کنن ( یا هر شبکه دیگه ای ) :biggrin1:

اما فکر نکنم بتونن یه چیزی مثل Journey رو بسازن ! این شاهکار تقریباً هر چند سال یبار مثل ـش میاد !

چرا فک ميکني نميتونن بازي اي مثل journey رو بسازن دوباره?
مگه اين شرکت جز شاهکار چيزي ساخته????
به نظر من روند رو ب رشد خيلي خوبي هم داشتن....

چرا فک ميکني نميتونن بازي اي مثل journey رو بسازن دوباره?
مگه اين شرکت جز شاهکار چيزي ساخته????
به نظر من روند رو ب رشد خيلي خوبي هم داشتن....
من نگفتم چیزی جز شاهکار ساخته ! گفتم ؟ خودم به این کمپانی بیش از اندازه ایمان دارم
به نظر من بازی بعدیشون عالی میشه اما به Journey نمیرسه ! ( نظر شخصیه ! فکر نکنم مشکلی باشه ؟؟؟ )
اون وقت که بازی جدیدشون اومد و بهتر از Journey شد شما بیا به من بگو نظرت اشتباه بود و تموم شد رفت !

من نگفتم چیزی جز شاهکار ساخته ! گفتم ؟ خودم به این کمپانی بیش از اندازه ایمان دارم
به نظر من بازی بعدیشون عالی میشه اما به Journey نمیرسه ! ( نظر شخصیه ! فکر نکنم مشکلی باشه ؟؟؟ )
اون وقت که بازی جدیدشون اومد و بهتر از Journey شد شما بیا به من بگو نظرت اشتباه بود و تموم شد رفت !
اخه شما فرموديد فک نکنيد بتونن چيزي مثل جورني بسازن..بنده تصور کردم flower يا flow رو بازي نکرديد...واسه همين گفتم!!
وگرنه سليقه هر کي ي چيزه!
جسارت نکردم به سليقتون!

امیدوارم بازی های بعدیشون هم شبیه Flower , Journey باشه. بازی هایی که واقعآ بی نظیر هستن و نمیشه سبکی براشون در نظر گرفت و نمونه مشابهی پیدا کرد. و باز هم امیدوارم یه دفعه نرن سراغ بازی های همراه و موبایلی و ...

سونی که خوب ساپورت کرده بود و فروش خوبی هم داشتن ، ولی خودشون گفتن میخوایم مولتی پلتفورم بشیم و افراد بیشتری بازی هامون رو تجربه کنن ! :دی

اشکالش چیه؟ :دی استدیو های خلاقی مثل اینا نیاز به سخت افزار خفن ندارن چون هدف اصلیشون خلق یه تجربه جدیده و از نظر زیبایی بصری هم چون هنر توی بازی هاشون نقش اصلی رو بازی می کنه هیچ نیازی به به پردازنده 8 هسته ای ندارن. الانم که آیپد جدید اومده و صفحه نمایشگر با رزولوشن خیلی خفن داره موقعیت خیلی مناسبه که یه بازی واسه iOS و اندروید بیرون بدن :دی

اشکالش چیه؟ :دی استدیو های خلاقی مثل اینا نیاز به سخت افزار خفن ندارن چون هدف اصلیشون خلق یه تجربه جدیده و از نظر زیبایی بصری هم چون هنر توی بازی هاشون نقش اصلی رو بازی می کنه هیچ نیازی به به پردازنده 8 هسته ای ندارن. الانم که آیپد جدید اومده و صفحه نمایشگر با رزولوشن خیلی خفن داره موقعیت خیلی مناسبه که یه بازی واسه iOS و اندروید بیرون بدن :دی

اره درسته نياز به سيستم قوي اي ندارن ولي من خودم اصلا حال نميکنم با تبلت يا گوشيم بازي کنم!!
بازي جدي منظورمه!نه انگري بردز و بازي هايي که فقط بايد رکورد بزني توش!!اونا خوبه دم دست باشن!

اشکالش چیه؟ :biggrin1: استدیو های خلاقی مثل اینا نیاز به سخت افزار خفن ندارن چون هدف اصلیشون خلق یه تجربه جدیده و از نظر زیبایی بصری هم چون هنر توی بازی هاشون نقش اصلی رو بازی می کنه هیچ نیازی به به پردازنده 8 هسته ای ندارن. الانم که آیپد جدید اومده و صفحه نمایشگر با رزولوشن خیلی خفن داره موقعیت خیلی مناسبه که یه بازی واسه iOS و اندروید بیرون بدن :biggrin1:
بزرگ ترین مشکلش اینه که من نمیتونم بازی کنم ! :دی :دی
گذشته از اون ، همون طور که نیما جان گفت منم فکر نمیکنم بازی های TGC مناسب iOS و اینا باشه. یعنی اون عمق و تآثیرگذاریش رو توی یه وسیله همراه (حتی کنسول های دستی) از دست میده.
راستی در مورد پردازنده و اینا مخالفم ! :دی هم Journey هم Flower به نظرم از نظر فنی هم عنوان های فوق العاده ای بودن. Journey که افکت های جالبی داره و صحرا و شن هاش هم واقعآ عالی طراحی شده و نمیشه روی سخت افزار پایین اجرا کرد. Flower هم اولین بار که بازی کردم حیرت کردم ! :دی یه دشت وسیع پر از چمن و گل و ... که تک تک ـشون هم از حرکات ما تآثیر میگیرن و کیفیت بصری خیلی بالایی هم دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or