بازی بزرگ Red Dead Redemption 2 برای Xbox Game Pass

Ali Venom

کاربر سایت
کمپانی مایکروسافت در طی خبر رسمی اعلام کرد بازی بزرگ Red Dead Redemption 2 به زودی به سرویس XboX Game Pass اضافه خواهد شد. آخرین اثر کمپانی راک استار که بیش از 175 جایزه بهترین بازی سال را دریافت کرده است در تاریخ هفدهم اردیبهشت ماه به سرویس Xbox Game pass برای کنسول اضافه خواهد شد.

RDR_XBOX_1920X1080-WIRE.jpg
همچنین باید بدانید در همین روز بازی GTAV سرویس مذکور را ترک خواهد نمود و اگر علاقه به نگه داشتن این بازی در لایبری خود هستید میتوانید از تخفیف 20% این سرویس استفاده کنید.

Coming Soon to Xbox Game Pass for Console: Red Dead Redemption 2

حالا دوباره بحثای تکراری پیش میاد
اما مساله اینه که ps now با گیم پس زمین تا آسمون متفاوته
روی ps now نهایتا با بهترین نت بتونی یازیو 1080p با اینپوت لگ بالا اونم ۱۵ درصد مردم دنیا بازی کنم اما با گیم پس خیلی راحت افلاین و همینطور با بهترین کیفیت ممکن بازی کنی ضمن اینکه لامصب این گیم پس انقدر خوبه اشتراکشو بگیری میشه به کلی بازی دیگه هم دسترسی پیدا کرد
برادر من حداقل چهارتا خبر راجع به psnow میخوندی بعد پروندشو میبستی :D
psnow چندین ماهه که میتونی بازیهای ps4 و ps2 رو دانلود کنی اتفاقا آرشیو خیلی خوبی هم داره سرعت پیشرفتش هم واقعا فوق العاده بوده درسته هنوز از نظر کیفیت با گیم پس فاصله داره ولی داره به سرعت خودشه به گیم پس میرسونه (اگر سونی دوباره خر بازیش گل نکنه :| )

گیم پس سرویس فوق العاده ای هست ، در این واقعا شکی نیست. ولی برای مقایسه این دو سرویس شاید بد نباشه به اختلاف قیمتشون هم توجه ای بشه... شاید اگر اشتراک سونی قیمت مشابه ای با مایکروسافت داشت اختلاف کیفیت این دو به حداقل میرسید ...

۱۲۰ دلار چون اپشن ۱ ساله نداره فقط ماهیانست ولی هر چند وقت کلی تخفیف میزنن که ۱ دلاری میتونی بگیری یا ۳ ماه میدن ۱۰ دلار و ...
مثل سال پیش که میتونستی ۱ دلار بدی و گلدتو تبدیل کنی به گیم پس التیمیت. که خیلی ها ۲ ۳ سال گلد خریدن ۱ دلار دادن تبدیل شد به گیم پس التیمت که قیمتش ۱۵ دلار ماهیانه.
به هرحال سالی ۱۲۰ دلار میشه. و در مقایسه ، دو برابر ps در میاد. اینکه آپشن یکساله رو هم نذاشتن دلیلش درآمد بیشتر از این سرویس و در ادامه سرمایه گذاری بهتر هست که بتونن بازیای با کیفیت تری بذارن.
در مورد تخفیف ها هم اطلاعی نداشتم و چه خوب هست.

۱۲۰ دلار چون اپشن ۱ ساله نداره فقط ماهیانست ولی هر چند وقت کلی تخفیف میزنن که ۱ دلاری میتونی بگیری یا ۳ ماه میدن ۱۰ دلار و ...
مثل سال پیش که میتونستی ۱ دلار بدی و گلدتو تبدیل کنی به گیم پس التیمیت. که خیلی ها ۲ ۳ سال گلد خریدن ۱ دلار دادن تبدیل شد به گیم پس التیمت که قیمتش ۱۵ دلار ماهیانه.
شما میگی ۱ دلار من میگم رایگان!چن وقت پیش سایت alienware اومده بود giveaway گذاشته بود بچه ها زحمت کشیدن و تا خرخره گیم پسشون رو پر کردن،فک کنم تا ۲۰۲۳ اینا... :Dهرکی هم واسه ۱۰ نفر شیر کرده و همه دور هم داریم حال میکنیم،یه کلک رشتی هم زدن و با ۵ دلار گیم پس از معمولی شد آلتیمیت!!!!

آخرین ویرایش:
شما میگی ۱ دلار من میگم رایگان!چن وقت پیش سایت alienware اومده بود giveaway گذاشته بود بچه ها زحمت کشیدن و تا خرخره گیم پسشون رو پر کردن،فک کنم تا ۲۰۲۳ اینا... :Dهرکی هم واسه ۱۰ نفر شیر کرده و همه دور هم داریم حال میکنیم،یه کلک رشتی هم زدن و با ۵ دلار گیم پس از معمولی شد آلتیمیت!!!!
آره ... این حرکتاشون واسه جذب مشتری واسه من خیلی خفن بود مخصوصا همین کارسایت AlienWare :))

• Like
Reactions: Sobhan_23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or