با سلام
lol:laughing:
به در ميگم ديوار ميشنوه :laughing::laughing::laughing::laughing:
من ميگم:
1-از مقايسات عجيب شما متعجبم مياين بازي هاي عالي امروزه رو با بازي هاي ابتدايي ايران مقايسه ميكينيد
مثل اينه كه بگي دارم سوار ماكسيما ميشم :laughing: اونا رو دارن پيكان سوار ميشن :laughing:
2- اين بازي هاي ايران هم اولشه و هم براي القاي فرهنگه
3- سابقه ي ديگر شركت ها واقعا زياده بعلاوه ي تجربه ي بالاشون
lol:laughing:
به در ميگم ديوار ميشنوه :laughing::laughing::laughing::laughing:
من ميگم:
1-از مقايسات عجيب شما متعجبم مياين بازي هاي عالي امروزه رو با بازي هاي ابتدايي ايران مقايسه ميكينيد
مثل اينه كه بگي دارم سوار ماكسيما ميشم :laughing: اونا رو دارن پيكان سوار ميشن :laughing:2- اين بازي هاي ايران هم اولشه و هم براي القاي فرهنگه
3- سابقه ي ديگر شركت ها واقعا زياده بعلاوه ي تجربه ي بالاشون
آخرین ویرایش:

در ضمن ما به برتری شرکتهای بازیسازی خارجی هیچ کاری نداریم چون هرچی اونا دارند ما هم با پول می تونیم بدست بیاریم چون بازی سازی که مثل صنعت نیست که برای ساختش محتاج مواد طبیعی یا کارخونه باشیم
[نه اینکه مثل لطفعلیخان زند بیایم از انجین اشغالC4استفاده کنیم].تو طراحی گرافیک هم اگه انجین حسابی داشته باشیم هیچ مشکلی نداریم و راحت می تونیم با انریل انجین3با شرایطی که توضیح دادم یه بازی درست حسابی بسازیم که تمام تکنیکهای روز مثل depth of filed-HDR-mation blurو...[که ساخت mation blurرو متخصصهای خودمون هم بلد هستند]رو بدون مشکل اجرا کنه..........
همین تبیان فکر کردین زیر نظر ماروله که داره تند تند بازی[مینی گیم]می سازه[مجوز از کجا میاره]:biggrin1:مگه همین سازنده لطفعلیخان زند اخر تو تلویزیون نگفت ارشاد کمکمون کرده