بازی ایرانی : سرزمین رویا

• Thread starter Thread starter ELISAN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ELISAN

کاربر سایت
DreamLand_cd cover.jpg

بعضی از نظرات اعضای سایت های مختلف درباره این بازی:

WoW! this game is really awsome! nice music also :)
I will rate 9/10
-----------------------
I didn't even get through the first level yet, but this is my new favorite Game Maker Game!

You polished the great graphics, and made it interactive. I liked some of the "puzzles" i guess you could call them.

Just great.
------------------------
اقا عالی بود یه لحظه یاده بازی لوکو روکو افتادم خیلی حال داد واقعا عالی بود
-----------------------------
بالاخره یه بازی سرگزم کننده ایرانی دیدیم . آ . هرچی بازی ایرانی بوده تا حالا اصلا خوب نبودن . ولی این یکی خیلی جالب بود .
----------------------
بازی جالبی به نظر میرسه و قشنگ هستش . هر چی هست از حسنی و لوبیای سحر امیز قشنگ تر هستش!! تو این قحطی بازی ایرانی واقعا همچین بازی لازم بود.
--------------------------------------

برای دانلود سرزمین رویا به سایت آن مراجعه نمائید.

سایت بازی سرزمین رویا

آخرین ویرایش:
احتمالا توی خونتون جنی چیزی دارید که به بازی های کامپیوتری علاقه داره! ;)
اينم حرفيه! بايد با جنگير صحبت كنم يك تك پا بياد خونمون :biggrin1:
فقط يك سوال برام پيش اومده. اين بازي رو شما ساختيد يا اين كه فقط معرفيش مي كنيد؟

همشهری جوان :

2a5ysn8.jpg

دوستان توجه داشته باشند که: سیستم دانلود بوسیله ثبت نام از سایت بازی برداشته شده. پس لطفا لینک دانلود بازی را در سایت ها یا وبلاگ های دیگر بصورت مستقیم قرار ندهید. و صرفا آدرس www.Fanaei.com را به عنوان لینک ذکر کنید. تشکر.

dl2.jpg

مراحل ابتدايي ساخت بازي سرزمين رويا 2: بازگشت تاریکی با همكاري تعدادي ديگر از كاربران سايت طراحان پارسی همچون آرش خواجویی و تعدادی از کاربران انجمن های دیگر شروع شد.
فعلا (تا قطعی شدن همه چیز) هیچ گونه اطلاعات و جزئیاتی از بازی و سبک آن ارائه نمی شود و توجه داشته باشید که تنها این بازی ادامه ی واقعی بازی سرزمین رویاست.

به زودی اطلاعاتی درباره داستان قسمت جدید این بازی در اختیارتان خواهیم گذاشت.

این بازی فقط توی ایران ترکونده یا تو خارج هم ازش تعریف و تمجید میشه ؟ ( سایت های خارجی رو میگم )
اخه با گیم میکر یه کمی باور کردنش سخته :cheesygri
من بازی کردم بازی رو ، یه مشکلی داشت اون هم اینکه با یه ضربه میمردی و دیگه این که هر جا هم که میمردی می یومد از اول اول
یعنی باز باید بازی رو از اول شروع میکردی واسه همین من هم خسته شدم دیگه فعلاً که بازی نکردمش:p
ولی خیلی بازی قشنگی ساختین. مبارک شما باشه.

اگر علاقه مندید در ساخت بازی سرزمین رویا 2 : بازگشت تاریکی همکاری کنید، اینجا کلیک نمائید.

خلاصه داستان : ده سال بعد از اتفاقات قسمت نخست... ستاره سرزمين رويا به خاطر پيري و (گرفته شدن بيشتر قدرت و نورش توسط جارجار) كم كم رو به خاموشي است. اكثر قسمت هاي سرزمين رويا در تاريكي فرو رفته و دوباره موجودات باز مانده از سرزمين تاريكي به آنها هجوم آورده اند. تنها نقطه امن و نوراني در نزديكي خانه اليسان است كه ستاره پير در آنجا قرار دارد. به همين علت بيشتر ساكنين سرزمين رويا كه از حملات نيروهاي تاريكي جان سالم به در برده اند٬ محل سكونتشان را ترك كرده اند و به نزديكي خانه اليسان آمده اند.
تا اينكه يك روز... ستاره ي پير٬ اليسان را فرا ميخواند و برايش از 2 ستاره دو قلو مي گويد كه در سرزمين ديگري هستند. و از اليسان مي خواهد (به كمك نيروي جديدي كه ستاره پير به او مي دهد) به آنجا رفته و هر چه سريعتر يكي از ستاره ها را راضي به آمدن به سرزمين رويا كند. حال اليسان بايد در اين زمان كوتاه كه جان دختر نوجوان و مردم سرزمينش نيز هر لحظه در خطر است٬ نور و آرامش را دوباره به سرزمين رويا باز گرداند...

اگه تونستی تو شماره دوم بازی صدا هم اضافه کن-
در ضمن اگه تونستی از
سعید که ای دیش اینه کمک بگیر فکر کنم بتونه کمکی بهت بکنه
MRGAME
براش pmبده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or