بازی ایرانی : سرزمین رویا

• Thread starter Thread starter ELISAN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ELISAN

کاربر سایت
DreamLand_cd cover.jpg

بعضی از نظرات اعضای سایت های مختلف درباره این بازی:

WoW! this game is really awsome! nice music also :)
I will rate 9/10
-----------------------
I didn't even get through the first level yet, but this is my new favorite Game Maker Game!

You polished the great graphics, and made it interactive. I liked some of the "puzzles" i guess you could call them.

Just great.
------------------------
اقا عالی بود یه لحظه یاده بازی لوکو روکو افتادم خیلی حال داد واقعا عالی بود
-----------------------------
بالاخره یه بازی سرگزم کننده ایرانی دیدیم . آ . هرچی بازی ایرانی بوده تا حالا اصلا خوب نبودن . ولی این یکی خیلی جالب بود .
----------------------
بازی جالبی به نظر میرسه و قشنگ هستش . هر چی هست از حسنی و لوبیای سحر امیز قشنگ تر هستش!! تو این قحطی بازی ایرانی واقعا همچین بازی لازم بود.
--------------------------------------

برای دانلود سرزمین رویا به سایت آن مراجعه نمائید.

سایت بازی سرزمین رویا

آخرین ویرایش:
کند بودن سرعت بازی مربوط به این میشه که سیستم شما احتمالا از مینیموم سیستم مورد نیاز پایین تره.
و در وسط و پایان هر مرحله بازی به طور خودکار سیو میشه.
دستت درد نكنه! من Crysis رو روي High بازي ميكردم! :biggrin1:
فقط مرحله دومش اينجوريه!
براي من كه هر بار رد ميكنم! وقتي روي ادامه كليك ميكنم از نو مياد.

سلام من بازی شما رو بازی کردم راستش یه چیزایی در موردش خیلی توجهم رو جلب کرد که گفتم بگم بد نیست ...
نمیدونم چرا کسی به این نکته دقت نکرد که موزیک غول این بازی دقیقاَ کات شده از بازی زیبای اویل کدورونیکا بود ;).
و نکته بعدی این که داستان و سبک بازی دقیقاَ مال یه کارتونی بود که خیلی وقته پیش دیده بودم فکر می کنم اسمش کوتلاس بود توی اونم یه همچین داستانی بود تقریباَ و حتی سبک نقاشی اون هم همین بود ...

راستش نمیدونم چرا دیگه هیچکس ایده جدیدی رو نمی کنه البته شاید همه ایده ها انتخاب شدن و دیگه این کار سخت شده ولی به نظرم هنوزم میشه کار تکی انجام داد فقط باید بخواهیم در کل موفق باشید کار خوبی بود بازم نسبت به کارای داخلی .

آخرین ویرایش:
JARJAR این عکسه که زنه آشپزی میرد کی بود اصلا تو بازی نبود . آخرش چرا اینجوری تموم شد فکر کنم زنش از اون دنیا تلفن کرد گفت حالم خوبه نه !:biggrin1:

نقل قول JARJAR : همش نه نه :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
دست سازندش درد نکنه.
با بازی های امروزی که مقایسه کنی خیلی مسخرس اما به عنوان یه شروع خیلی هم کار خوبیه و واقعا همت کرده و همینجا میگم خسته نباشی و ادامه بده

ابتدا باید register بشی (ثب نام توی این سایت خیلی راحته) بعد یه ایمیل فعال سازی برات میاد. بعد از اینکه با اسم خودت login شدی... به صفحه این بازی بیا (یا از لینک اینجا استفاده کن یا اسم بازی رو سرچ کن) و در قسمت Rating امتیاز مورد نظرتون رو به این بازی بدید.
در حال حاضر این بازی در سایت یویو گیمز امتیاز 4 از 6 رو کسب کرده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or