بازی ایرانی جزیره ابوموسی در مرحله کارشناسی تولید قرار گرفت

rahyarpaul

کاربر سایت
بالاخره بازیسازان ایرانی بدین فکر افتادند که غیر از اکشن سبکهای دیگری وجود دارد

کارشناسان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای طرح اولیه بازی "جزیره ابوموسی" را مورد بررسی قرارمی‌دهند.

به گزارش معاونت ارتباطات بنیادملی بازی های رایانه ای، "امیر محمدرضایی " تولیدکننده بازی جزیره ابوموسی گفت:طرح اولیه این بازی آماده و جهت بررسی به کارشناسان این بنیاد ارایه شده است.

وی ادامه داد: پس از بررسی کارشناسی ، گروه تولید کننده برای زمان بندی و تولید بازی تصمیم گیری می کنند.

در این بازی بازیکن در سبک مدیریت منابع در ابتدای بازی دارای منابعی هر چند کم اما با ارزش است، نحوه سرمایه گذاری و تخصیص درست منابع و مدیریت صحیح باعث پیشرفت او شده و احساس رضایت از این پیشرفت او را به سمت ادامه بازی در مراحل بالاتر و پیشرفت با منابع کمتر سوق می دهد. معمولا افراد خوش فکر و دقیق، طرفدار پر و پا قرص این سبک از بازی‌ها به شمار می‌روند.

بر این اساس، روند بازی "جزیره ابوموسی" به گونه ای است که بازیکن بر خلاف بازیهای متداول سبک مدیریت منابع، جزیره را جز به کل مدیریت نمی کند بلکه با سیستم جدید پیشنهادی ما در این بازی، مانند یک مدیر عمل می کند. بطور مثال یک مدیر هیچ وقت خودش تک تک درختها را در شهر نمی کارد اما تصمیماتش در اینکه درختها چگونه چیده شوند نقش دارد. در بازی ابوموسی بازیکن باید دقیقا مانند یک شهردار عمل کند.
به امید روزی که صنعت بازیسازی جایگاهی در دنیا پیدا کند.

بنیاد ملی بازی های رایانه ای | اخبار | بازی رایانه‌ای "جزیره ...
بازی رایانه‌ای "جزیره ابوموسی" در جشنواره خلیج فارس معرفی می‌شود
files_news_IMG11534349[e2c688f415a64a82c7b2d0b1c20f51ec].jpg
1055615_702.jpg

بالاخره باید از یک جا شروع کرد
الان بازی های خوب دو نوع هستن.. یک نوع اونهای که هزینه های وحشتناکی براش می کنن و از صدها نفر در ساختش دخیل اند و یک نوع هم بازی های نو آورانه هست که هزینه خیلی پایین تر و گرافیک خیلی پایینی داره ولی چون نو آورانه هست و از خلاقیت سرچشمه می گیره موفق میشه

در کل ما ایرانی ها شاید نتونیم 70 80 میلیارد خرج یک بازی بکنیم چون زیر ساختشو نداریم ولی می تونیم یک بازی از نوع دوم بسازیم و به نظرم به این سمت کشیده بشن خیلی بهتر هست

الان از پست اول ب اینور ۸۰٪ پستها رو مارک کرده بودم ک نقل‌قول کنم و در جوابشون یه چیزی بگم ولی بعدش از عواقبش ترسیدم:دی
اونایی ک میگن اسم مهم نیست!ب نظرم سخت در اشتباهن چون این بازی رو حتی اگه دست بچه‌هم بدی، با چند تا تصویر و نوشته خعلی راحت میشه بهش فهمود ک عمو جون" این ک همه‌ی ادم بزرگای این مملکت میگن ابوموسی اشتباهه...تو دیگه اشتباه نکن!"
اون چیزی ک توی پست دوم یا سوم راجع ب بوموسی نوشته شده بودم واقعا منم نمیدونستم و خعلیای دیگم نمیدونستن...
جریان بودجه‌هم ک خب واقعا دیگه از اون بحث‌های مسخره و خنده‌دار و همینطور بی‌پایان شده توی بحث آثار ایرانی...سازنده‌ی بیچاره از هیچی یه بازی متوسط رو ب بالا میسازه بعد ماها برمیگردیم با سازنده‌ی metro مقایسش میکنیم!
==================
بازی در نوع خودش میتونه جالب باشه، این تغییر نگرش و ایده‌پردازی گروه‌های مختلف هم نشونه‌ی خوبیه...

اونایی ک میگن اسم مهم نیست!ب نظرم سخت در اشتباهن چون این بازی رو حتی اگه دست بچه‌هم بدی، با چند تا تصویر و نوشته خعلی راحت میشه بهش فهمود ک عمو جون" این ک همه‌ی ادم بزرگای این مملکت میگن ابوموسی اشتباهه...تو دیگه اشتباه نکن!"
شما کدوم شهر زندگی می کنی ؟ امیدوارم ابوموسی در حال حاضر زندگی نکنی :d
بچه که بزرگ میشه یا حتی خودمون این همه کلمات عربی در زندگی مون استفاده می کنیم , همین فارسی خودمون خیلیش عربی ـه آخه چه کسی ذره ای درست ذره ای اهمیت در مورد این طور مسائل اون هم در صنعتی که تا همین چند روز پیش مضر می دونستنش برای بچه ها , حالا دارند ''امپراطور'' تبلیغ می کنند ؟!
اصلا این ها رو ول توی این جامعه چوب بستنی الویت زیادتری نسبت به دیگر مسائل کشور داره , یا مسئول ها فقط ... بازی در میارند چه کسی گوش شنوا داره ؟ شما اگر تونستی یک روش درست پیدا کنی منم کمک ـت می کنم !

شما کدوم شهر زندگی می کنی ؟ امیدوارم ابوموسی در حال حاضر زندگی نکنی :d
بچه که بزرگ میشه یا حتی خودمون این همه کلمات عربی در زندگی مون استفاده می کنیم , همین فارسی خودمون خیلیش عربی ـه آخه چه کسی ذره ای درست ذره ای اهمیت در مورد این طور مسائل اون هم در صنعتی که تا همین چند روز پیش مضر می دونستنش برای بچه ها , حالا دارند ''امپراطور'' تبلیغ می کنند ؟!
اصلا این ها رو ول توی این جامعه چوب بستنی الویت زیادتری نسبت به دیگر مسائل کشور داره , یا مسئول ها فقط ... بازی در میارند چه کسی گوش شنوا داره ؟ شما اگر تونستی یک روش درست پیدا کنی منم کمک ـت می کنم !
علیرضا چرا میزنی منو!!!من منظورم این بود نسل ما ک ب فنا رفت بخاطر نااگاهی قدیمیا...حداقل ماها بیایم یه سری مسائل جزئی و جزمی رو درست یاد بچه‌ها نسل بدیم ک اونا بزرگ شدن یه پیش‌زمینه‌ای داشته باشن...
بعد این متنی ک نوشتی فارسیه؟؟؟به خدا هیچی ازش نفهمیدم من!!!

مشخص نیست بعضی از دوستان چه موقع میخوان بحثهایی که مستقیم یا غیر مستقیم مربوط به مسائل قومی و قبیله ای میشه رو تموم کنند. این اولین بار نیست که تو بازیسنتر بعضی از دوستان بحثهای این مدلی راه میندازن و چند بار هم بنده وارد بحث شدم و پاسخ دادم اما افاقه نکرد.

در حال حاضر در بخشهای بسیار مهمی از کشورمون، اعراب عزیز زندگی میکنند و حتی در 8 سال جنگ ایران و جهان هم این قوم به همراه کردهای عزیز بیشترین آسیبها رو متحمل شدن. حالا نمیدونم چرا بعضی از دوستان روی "فارسی" حساسیت دارن و میگن باید "پارسی" گفته بشه و یا میگن "ابوموسی" باید "بوموسو" گفته بشه.

باز هم تاکید میکنم که وقتی گروهی از مردم ما متعلق به قومیت خاصی هستند، به هیچ وجه معنا نداره که ما زبان و فرهنگ اونها رو بیگانه بدونیم. عربی، فارسی، آذری، کردی و ... همه زبانهای "ما" هستند.

وقتی به قول دوستمون از 100 سال پیش تا الان به اون جزیره ابوموسی گفته میشه، حالا تاکید روی اسم دیگه فقط حساسیت قومی ایجاد میکنه.

آخرین ویرایش:
مشخص نیست بعضی از دوستان چه موقع میخوان بحثهایی که مستقیم یا غیر مستقیم مربوط به مسائل قومی و قبیله ای میشه رو تموم کنند. این اولین بار نیست که تو بازیسنتر بعضی از دوستان بحثهای این مدلی راه میندازن و چند بار هم بنده وارد بحث شدم و پاسخ دادم اما افاقه نکرد.

در حال حاضر در بخشهای بسیار مهمی از کشورمون، اعراب عزیز زندگی میکنند و حتی در 8 سال جنگ ایران و جهان هم این قوم به همراه کردهای عزیز بیشترین آسیبها رو متحمل شدن. حالا نمیدونم چرا بعضی از دوستان روی "فارسی" حساسیت دارن و میگن باید "پارسی" گفته بشه و یا میگن "ابوموسی" باید "بوموسو" گفته بشه.

باز هم تاکید میکنم که وقتی گروهی از مردم ما متعلق به قومیت خاصی هستند، به هیچ وجه معنا نداره که ما زبان و فرهنگ اونها رو بیگانه بدونیم. عربی، فارسی، آذری، کردی و ... همه زبانهای "ما" هستند.

وقتی به قول دوستمون از 100 سال پیش تا الان به اون جزیره ابوموسی گفته میشه، حالا تاکید روی اسم دیگه فقط حساسیت قومی ایجاد میکنه.

دوست گرامی همه چیز رو به هم وصل نکنید و در این مورد در اشتباهید و این چیزی که شما میگید یعنی مثلا کانادا باید بیاد زبان فارسی رو به عنوان زبان های کشورش به رسمیت دربیاره و اگه ایرانی خواستن اسم قسمتی از کانادا رو که دارن توش زندگی میکنند تغییر بدن با کمال میل قبول کنه و اجازه بده ایرانی ها براش تبلیغ هم بکنند!

بحث طولانیه و نمیشه توی چند تا پست توضیح بدم و بهتره در این مورد که به بازی هم ارتباطی نداره ادامه ندیم!

اصلا قضیه عرب و فارس ترک و کرد نیست وقتی یه جا اسم داره اونم اسم اصیل که به زبون فارسی هست چرا نباید با اسم اصلی نوشته و خونده بشه؟ وقتی روی اسم واقعی یک مکان حساسیت نشون داده نشه یواش یواش هویت اونجارو ازمون میدزدن اسم خلیج فارس شاخاب پارس بوده اومدن کلمه عربی خلیج رو بهش اضافه کردن شد خلیج پارس بعد چون عربها نمیتونستن حرف پ تلفظ کنن شد خلیج فارس بعد هم که فارسش رو یواش یواش حذف کردن الان میگن خلیج عربی! اسم این جزیره رو هم همین کارو باهاش کردن اول اسمشو عربی کردن الانم ادعا میکنن برای اونها هست قضیه هم اصلا قوم و نژادی نیست اینا میراث و خاک ملت بدبخت ایرانه حالا از هر قوم و نژاد که باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or