بازی اوریجینال PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mohsenrd

کاربر سایت
Rating - 90.9%
10   1   0
تعدادی بازی اوریجینال PS3

سلام دوستان
بازی های زیر به فروش میرسن :

Gran Turismo 5 - (گرن توریسمو 5) ----------------------------------------------- فروخته شد

Need for Speed Shift Greatest Hits - (شیفت 1 - نسخه گریتست هیتز) ---------- فروخته شد

Need for Speed Shift 2 Unleashed Limited Edition - (شیف 2 - نسخه محدود) --- فروخته شد

Silent Hill 5 HomeComing - (تپه سکوت 5 بازگشت به خانه) ----------------------- فروخته شد

Dead Space Greatest Hits - (فضای مرده - نسخه گریتست هیتز) ---------------- فروخته شد

توضیحات:
- بعد از فروش به هیچ عنوان پس گرفته نمی شود!
- قیمت پیشنهادی برای تغییر نرخ مزایده فقط و فقط با سقف 5000 تومن قابل تغییره و اولویت با رعایت نوبت هستش.
- اگه دستگاهتون Crack نشده باشه، بدون نیاز به ریجن بازی، میتونید بازی کنید.
- کلیه بازی ها Used (استفاده شده) هستن ولی DVD ها بدون خط یا لکه، همراه با Original Cover و دفترچه اوریجینال هستن. میشه گفت از آکبند دست کمی ندارن.
- قیمتها بر اساس سال بازی، Game Rating یا همون امتیاز بازی و قیمت بازیه استفاده شده در ریجن بازی ، داده شده.
- اگه تو install و یا load کردن بازیها دستگاهتون فریز شد، ایراد از DVD ها نیست؛ یا هِدِ دستگاهتون کثیفه که با blu-ray lens cleaner مشکلتون حل میشه و یا internet connection ایراد داره که باید چک کنین.
- هزینه ارسال پستی به شهرستان جداگانه توسط خریدار به خودم و ارسال با پیک در تهران جداگانه و توسط خود خریدار به پیک پرداخت میشه.

مخلص همگی - محسن

آخرین ویرایش:
محسن جان پیشنهاد من همون 25 تومنه
اگر با اون مشتری 30 تومنی به توافق نرسیدی خبر بده

سینا جان! با عرض شرمندگی، مشتری قبلی به قیمت مزایده خرید کردن. اگه بازیهای مونده مدنظرت هستن، در خدمتتم :)

سلام دوستان

Gran Turismo 5 Platinum - (گرن توریسمو 5 پلتینوم) ------------------------------- 30.000 تومن (ریجن 2) آمادۀ فروش

Gran Turismo 5 - (گرن توریسمو 5) -------------------------------------------------- 40.000 تومن (ریجن 1) فروخته شد

Need for Speed Shift Greatest Hits - (شیفت 1 - نسخه گریتست هیتز) ---------- 15.000 تومن (ریجن 1) فروخته شد

Need for Speed Shift 2 Unleashed Limited Edition - (شیف 2 - نسخه محدود) --- 20.000 تومن (ریجن 1) پایان مزایده : 25.000 تومن فروخته شد

Silent Hill 5 HomeComing - (تپه سکوت 5 بازگشت به خانه) ----------------------- 25.000 تومن (ریجن 1) پایان مزایده : 30.000 تومن فروخته شد

Resident Evil 5 Gold Edition - (اِویل 5 - نسخه طلایی) ------------------------------ 35.000 تومن (ریجن 1) آمادۀ فروش

Dead Space Greatest Hits - (فضای مرده - نسخه گریتست هیتز) ------------------- 25.000 تومن (ریجن 1) فروخته شد

توضیحات:
- قیمت پیشنهادی برای تغییر نرخ مزایده فقط و فقط با سقف 5000 تومن قابل تغییره و اولویت با رعایت نوبت هستش.
- کلیه بازی ها Used (استفاده شده) هستن ولی DVD ها بدون خط یا لکه، همراه با Original Cover و دفترچه اوریجینال هستن. میشه گفت از آکبند دست کمی ندارن.
- قیمتها بر اساس سال بازی، Game Rating یا همون امتیاز بازی و قیمت بازیه استفاده شده در ریجن بازی ، داده شده.
- اگه تو install و یا load کردن بازیها دستگاهتون فریز شد، ایراد از DVD ها نیست؛ یا هِدِ دستگاهتون کثیفه که با blu-ray lens cleaner مشکلتون حل میشه و یا internet connection ایراد داره که باید چک کنین.
- هزینه ارسال پستی به شهرستان جداگانه توسط خریدار به خودم و ارسال با پیک در تهران جداگانه و توسط خود خریدار به پیک پرداخت میشه.

مخلص همگی - محسن

با سلام خدمت دوست عزیزم درخواست خرید بازی گرن توریسمو 5 رو داشتم با تشکر من اهل کرج هستم:d

گرن توریسمو خریدارم چک کنید لطفا واقعا میخام

سلام دوست عزیز
قیمتها مال 6 ماه پیش بود. قیمت جدید رو نوشتم. در صورت تمایل، در خدمتم :)

---------- نوشته در 10:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 PM ارسال شده بود ----------

زير خاكي مياري بالا
دمت گرم
چاکرتیم .
از قدیم گفتن: اصل باشه، کهنه باشه :>

---------- نوشته در 10:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:18 PM ارسال شده بود ----------

pm دادم
جواب دادم به خدا

سلام دوستان

Gran Turismo 5 Platinum - (گرن توریسمو 5 پلتینوم) ------------------------------- 99.000 تومن (ریجن 2) آمادۀ فروش

Gran Turismo 5 - (گرن توریسمو 5) -------------------------------------------------- فروخته شد

Need for Speed Shift Greatest Hits - (شیفت 1 - نسخه گریتست هیتز) ---------- فروخته شد

Need for Speed Shift 2 Unleashed Limited Edition - (شیف 2 - نسخه محدود) --- فروخته شد

Silent Hill 5 HomeComing - (تپه سکوت 5 بازگشت به خانه) ----------------------- فروخته شد

Resident Evil 5 Gold Edition - (اِویل 5 - نسخه طلایی) ------------------------------ 66.000 تومن (ریجن 1) آمادۀ فروش

Dead Space Greatest Hits - (فضای مرده - نسخه گریتست هیتز) ------------------- فروخته شد

توضیحات:

مخلص همگی - محسن

granturismo platinium 99000 تومن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

قربان چند تا سوال داشتم از خدمتتون ممنون ميشم جواب بديد
١-جريان اين عبارت "آماده ي فروش" كه جلوي بازي هاي نوشتيد چيه؟
٢-مگه فرمت بازي هاي PS3 دي وي دي هست؟
٣-آيا فريز شدن در هنگام نصب بازي ربطي به internet concection داره؟
4-دستگاه كرك شده يا نشده چه تفاوتي از نظر اجراي بازي ها با ريجن هاي مختلف داره؟
ممنون از پاسخ تان!:)

آخرین ویرایش:
آقا من یه سری از این باز هاتو دارم من به شما 5 تومن ارزون تر میفروشم شما 5 تومن سود کنی.
شما نفروشش! بذا در کوزه آبشو بخور که ضرر نکنی

---------- نوشته در 02:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 PM ارسال شده بود ----------

قربان چند تا سوال داشتم از خدمتتون ممنون ميشم جواب بديد
١-جريان اين عبارت "آماده ي فروش" كه جلوي بازي هاي نوشتيد چيه؟
٢-مگه فرمت بازي هاي PS3 دي وي دي هست؟
٣-آيا فريز شدن در هنگام نصب بازي ربطي به internet concection داره؟
4-دستگاه كرك شده يا نشده چه تفاوتي از نظر اجراي بازي ها با ريجن هاي مختلف داره؟
ممنون از پاسخ تان!:)
1- یعنی موجوده و فروخته نشده
2- بعضی هاش بله بعضی هاش خیر
3- بعضی اوقات بله
4- دستگاه کرک شده، بازی اوریجینال رو ران نمیکنه، آپدیت نمیکنه، خود کنسول رو هم آپدیت نمیکنه و اگه بکنه، یا کنسول قفل میشه یا کرکش میپره. گیمهای کپی شدۀ بدون قفل رو اجرا میکنه

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or