بازی اورجینال xbox360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

bazibaz

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام دوستان خریدار بازیه red dead redmption نسخه xbox360 اورجینال هستم پلمپ یا باز شده هم فرقی نداره
هر بازیه به درد بخور دیگه هم اگه دارید برا 360 که اورجینال باشه اعلام کنید احتمالا خریدارم :)

تاپیک ماله من بوده اما از قرار بعضی دوستان فرصت رو مغتنم شمرده و به فروش اجناسشون با قیمتای فضایی رو اوردن :)) از 100 بگیر بیا تا 35 خوبه گفتم مناسب باشه قیمتا اقلا با انصاف قیمت بدید مناسب نخواستیم

تاپیک ماله من بوده اما از قرار بعضی دوستان فرصت رو مغتنم شمرده و به فروش اجناسشون با قیمتای فضایی رو اوردن :)) از 100 بگیر بیا تا 35 خوبه گفتم مناسب باشه قیمتا اقلا با انصاف قیمت بدید مناسب نخواستیم
دوست عزیز تا گل گیر کردی با xbox slimچرا اینجا گریه میکنی پیام خصوصی میدادی مجانی بهت میدادم:d:))

دوست عزیز تا گل گیر کردی با xbox slimچرا اینجا گریه میکنی پیام خصوصی میدادی مجانی بهت میدادم:d:))
مجانی رو برو سره کوچتون بده من لازم ندارم
اینجام پست بی ربط نده خراب نکن تاپیکو

با سلام من یک بازی اورجینال call of duty دارم برای فروش به بالاتربن قیمت تحویل در تهران در شهرستان بعد از واریز به حساب با پیک پیشتاز یا تیپاکس

من سه تا بازی دارم.

PGR4
BANJO KAZOOIE
SEGA tneeis

اینا بود بقیه کپیه ....:)

با سلام من یک بازی اورجینال call of duty دارم برای فروش به بالاتربن قیمت تحویل در تهران در شهرستان بعد از واریز به حساب با پیک پیشتاز یا تیپاکس
هزار تا شماره داره این بازی کدومشو داری؟

forza motor sport II
Viva Pinata

هردو ریجن J
قیمتشو نمیدونم...منصفانه بگین میفروشم.
فروش کنسولمم تو امضام هست...
در خدمتیم...

سلام
تو امضام هم برای بچه ها نوشتم
MW2 رو من یه 6 تایی دارم
همش هم پال هستش و پلمپ
صاحب تاپیک و دوستانی که می خوان بگن
خدایی 70 خریدم
اصلا گیر نمیاد
>:d<

خرید فوری

سلام دوست عزیز من دسته مشکی رو خریدارم اگر شوک هم دارد و کیبورد هم خریدارم
09125629407
09354199009
یک اس یا ایمیل بزن مرسی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or