I imankazami کاربر سایت Rating - 100% 15 0 0 Jul 18, 2011 #1 سلام هرکسی بازی اورجینال WII Super Smash Bros. Brawl داره بگه البته سالم:d آخرین ویرایش: Jul 21, 2011
mohi110 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 18, 2011 #2 داداش ببخشید البته ها من این بازی رو برای گیم کوبشو دارم uc اگر به کارت میاد پی ام بده
I imankazami کاربر سایت Rating - 100% 15 0 0 Jul 18, 2011 #3 نوشته شده توسط mario1: داداش ببخشید البته ها من این بازی رو برای گیم کوبشو دارم uc اگر به کارت میاد پی ام بده بیشتر... نه ممنون از پیشنهادت
نوشته شده توسط mario1: داداش ببخشید البته ها من این بازی رو برای گیم کوبشو دارم uc اگر به کارت میاد پی ام بده بیشتر... نه ممنون از پیشنهادت
I imankazami کاربر سایت Rating - 100% 15 0 0 Jul 21, 2011 #4 uppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
pspbaz کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 24, 2011 #6 نوشته شده توسط mario1: داداش ببخشید البته ها من این بازی رو برای گیم کوبشو دارم uc اگر به کارت میاد پی ام بده بیشتر... مگه نسخه Brawl برای GC همم اومده؟! من فکر می کردم فقط برای Wii هست ---------------------------------------- شما برای Wii می خواید دیگه. نه؟
نوشته شده توسط mario1: داداش ببخشید البته ها من این بازی رو برای گیم کوبشو دارم uc اگر به کارت میاد پی ام بده بیشتر... مگه نسخه Brawl برای GC همم اومده؟! من فکر می کردم فقط برای Wii هست ---------------------------------------- شما برای Wii می خواید دیگه. نه؟
Mr.Ok کاربر سایت Rating - 100% 22 0 0 Jul 25, 2011 #8 آقا شرمنده اسپم میدم ولی بعیده بتونی گیرش بیآری . بآزی های اورجینآل وی فوق العآده کمن حآلآ این smb که قدیمیه بعیده بتونی تو بآزآرچه پیدآ کنی . بهتره بری مغآزه ها ببینی دآرن یآ نه ! بآزم شرمنده
آقا شرمنده اسپم میدم ولی بعیده بتونی گیرش بیآری . بآزی های اورجینآل وی فوق العآده کمن حآلآ این smb که قدیمیه بعیده بتونی تو بآزآرچه پیدآ کنی . بهتره بری مغآزه ها ببینی دآرن یآ نه ! بآزم شرمنده
I imankazami کاربر سایت Rating - 100% 15 0 0 Jul 25, 2011 #9 نوشته شده توسط Mr.Ok: آقا شرمنده اسپم میدم ولی بعیده بتونی گیرش بیآری . بآزی های اورجینآل وی فوق العآده کمن حآلآ این smb که قدیمیه بعیده بتونی تو بآزآرچه پیدآ کنی . بهتره بری مغآزه ها ببینی دآرن یآ نه ! بآزم شرمنده بیشتر... خواهش میکنم :d
نوشته شده توسط Mr.Ok: آقا شرمنده اسپم میدم ولی بعیده بتونی گیرش بیآری . بآزی های اورجینآل وی فوق العآده کمن حآلآ این smb که قدیمیه بعیده بتونی تو بآزآرچه پیدآ کنی . بهتره بری مغآزه ها ببینی دآرن یآ نه ! بآزم شرمنده بیشتر... خواهش میکنم :d