بازی انلاین تحت وب دنیای مجازی ( هم اکنون به ایران کمک کن )

• Thread starter Thread starter arjol
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک بازی جدید و نوپایی ساخته شده که خوشبختانه ایران هم تو اون قدرت زیادی داره اخیرا هم با جنگ های زیاد تونستیم وسعت ایران رو زیاد کنیم ولی برای نگه داشتن مرز های ایران نیاز به کمکت داریم داداشه من

تو این بازی شما یه فرد عادی هستی که میتونی یا روزنامه نگار بشی یا تاجر یا مجلسی و رئیس جمهور یا یکی از سربازای با غیرت ایران که تانکینگ های میلیونی کنه

خوبیش به اینه که تازه سرور شروع شده و اگه امروز بیای به جمع 5000 نفری ایران و 60000 نفری دنیا بپیوندی تا یه ماه دیگه میشی معروف ترین تانک ایران مجازی
این عکس رو ببین ؟؟ از 4 طرف داریم وسعت ایران رو زیاد میکنیم برای اینکه به اروپا برسیم باید حتما باشی دوست عزیز
این عکس قدیمیه و الان وسعت ایران 3 برابر
Screenshot

اینم لینک ثبت نام
برای ثبت نام روی لینک کلیک کنید
edo.ir/onlinegame

اگه توضیح و کمک خواستی در خدمتم

زبان فارسی هم داره

یک بازی جدید و نوپایی ساخته شده که خوشبختانه ایران هم تو اون قدرت زیادی داره اخیرا هم با جنگ های زیاد تونستیم وسعت ایران رو زیاد کنیم ولی برای نگه داشتن مرز های ایران نیاز به کمکت داریم داداشه من

تو این بازی شما یه فرد عادی هستی که میتونی یا روزنامه نگار بشی یا تاجر یا مجلسی و رئیس جمهور یا یکی از سربازای با غیرت ایران که تانکینگ های میلیونی کنه

خوبیش به اینه که تازه سرور شروع شده و اگه امروز بیای به جمع 5000 نفری ایران و 60000 نفری دنیا بپیوندی تا یه ماه دیگه میشی معروف ترین تانک ایران مجازی
این عکس رو ببین ؟؟ از 4 طرف داریم وسعت ایران رو زیاد میکنیم برای اینکه به اروپا برسیم باید حتما باشی دوست عزیز
این عکس قدیمیه و الان وسعت ایران 3 برابر
Screenshot

اینم لینک ثبت نام
برای ثبت نام روی لینک کلیک کنید
edo.ir/onlinegame

اگه توضیح و کمک خواستی در خدمتم

زبان فارسی هم داره

من ثبت نام کردم...به نظر جالب میاد.
ولی شما هیچ راهنمایی و هیچ مطلبی که از کجا شروع کنیم توی تاپیک نگفتی درسته اول تبت نام یه چیزایی یادت میده اما فوت و فن بازی رو سریع یادت نمیده.
به نظرم چند تا مطلبم برای اینکه چطوری سریع بیایم بالا یا...بزار.
بعد اینکه داداش من 360 روز از ساخت سرور و شروع بازی گذشته...:D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or