بازی آنلاین یعنی وقت تلف کردن. نظر شما چیه؟

من زیاد آنلاین بازی نمی کنم ولی مخالفم. چون وقتی آنلاین بازی هوش طرف مقابل در سطح پلانگتون نیست! دقیقاً مثل حالت بازی های تحت شبکه. وقتی شما کانتر استرایک، وارکرفت، کال آو دوتی و . . . بازی کنی نه در حالت شبکه و نه در حالت آنلاین هوش مصنوعی با شما بازی نمی کنه که فرمانی خاص برای حرکت و عمل شما داشته باشه! طرف مقابل قدرت تشخیص و فکر داره.

این قضیه به سلیقه هر کس بستگی داره
ولی به نظر من لذتی که بازی آنلاین داره هیچوقت آفلاین نداره
نمونش همین گیم نتای خودمون!! تا حالا شده کسی بگه من از گیم نت بدم میاد...همه حال میکنن
ولی بازم میگم سلیقه هم مطرحه...
البته ما لذت نبریم بهتره با این وضع بن شدن...:(:(

الان طوری شده که بازی های آنلاین طلبه خیلی خیلی بیشتری نسبت به Single داره و به خاطر همین شرکت های بازیسازی 95 درصد بازیهاشون قابلیت مولتی پلیر داره.
در حقیقت میشه گفت که الان بازی های آنلاین حرف اصلی را میزنه تا Single و اکثر بازی های مطرح 7 تا 8 ساعت در حالت Single داره ولی آنلاینش نقطه پایانی نداره مثل Call of duty4 که هنوز هم Mapهاش پر از هم ایرانیه و خارجی
در ضمن الان که حرف اصلی را هیجان میزنه، با این وضعیت هوش مصنوعی در سطح مرغ ، مسلما ملت دوست دارن خودشون را با یکی در حد خودشون بسنجن نه با کی که 2 ساعت روبه روش وایسی اصلا نبینتت:biggrin1::biggrin1:

به نظر من بستگی به طرف هم داره
مثلا من خودم نشستم پشت کنکور همش کانتر انلاین زدم حداقل روزی 4 -5 ساعت رو میزدم به طور معمول ولی واقعا اشتباه کردم ! در اون موقعیت با وضعیت من و این همه انلاین به نظر من وقت تلف کردن بود :biggrin1: چون واقعا بازی هایی مثل کانتر معتاد میکنن بخاطر جذابیت قسمت انلاین
حالا الان دیگه کانتر رو پاک کردم البته نه بخاطر درس بخاطر این sxe که واقعا کانتر انلاین رو مسخره کرده با این انتی چیتاش:|
در کل بازی انلاین بدون شک یک سرو گردن بالاتره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or