بازی آنلاین یعنی وقت تلف کردن. نظر شما چیه؟

sadmanman

کاربر سایت
به نظر من بازی آنلاین یعنی وقت تلف کردن چون بازی کردن رو به فقط سرگرمی بودن و وقت گذروندن نزدیکتر می که و از شبیه فیلم بودن و رسانه بودن خارج می کنه. چون اعتیاد به بازی رو بیشتر می کنه. چون خرج اضافی برای شارز سرویس آنلاین بازی رو ایجاد می کنه.

خدا رو شکر من که بن شدمو زوری باید ترک کنم.

نظرتونو بگید بازی آنلاین خوبه؟

دوست عزیز
ارسال دو یا چند پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ممنوعه. شما میتونید از دکمه ویرایش برای ادیت کردن پست قبلی و افزودن نظراتتون استفاده کنید.
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
به نظر من بازی آنلاین یعنی وقت تلف کردن چون بازی کردن رو به فقط سرگرمی بودن و وقت گذروندن نزدیکتر می که و از شبیه فیلم بودن و رسانه بودن خارج می کنه. چون اعتیاد به بازی رو بیشتر می کنه. چون خرج اضافی برای شارز سرویس آنلاین بازی رو ایجاد می کنه.

خدا رو شکر من که بن شدمو زوری باید ترک کنم.

حدس میزنم که جز xbox live تجربه آنلاین دیگه ای نداشتید .. درست میگم؟

چطور مگه؟
مگه بقیه بهتره؟

خوب شاید این محیط با سلیقه شما سازگار نبوده، شاید بقیه محیط های آنلاین بهتر باشه (البته سرورهای آنلاین CounterStrike ایران اصلا پیشنهاد نمیشه). هزارجور بازی آنلاین دیگه اعم از مجانی و پولی داریم.

بحث کردن در این مورد میشه وقت تلف کردن چون این موضوع کاملا سلیقه ایه . من که 100 برابر در بازیهای Online بیشتر لذت میبرم !

آخرین ویرایش:
بحث کردن در این مورد میشه وقت تلف کردن چون این موضوع کاملا صلیقه ایه . من که 100 برابر در بازیهای Online بیشتر لذت میبرم !
موافقم
انلاین بازی کردن سلیقه ایه
البته نمیشه گفت چیز بدی هست یا وقت تلف کردنه
انلاین بازی کردن یه جور ورزش الکترونیکیه مثل مسابقات WCG
خوب وقتی میدونی طرف مقابل به جای هوش مصنوعی اندازه مرغ یه حرفه ای هست (F4TALITY :biggrin1: )
وقتی باهاش بازی میکنی پیروز شدن خیلی برات مهم میشه چون SAVE , LOAD , RESET وجود نداره
هیجان بالا میره و هر لحظه از بازی بهت حال میده

البته وقتی ادم یه چیزی رو از دست میده سعی میکنه خودشو راضی کنه که اون چیز همچین چیز خوبیم نبود :دی
سو تفاهم نشه من اصلا در مورد خودم حرف میزنم :دی
ولی در کل موافقم بازی انلاین هم وقت گیره هم معتاد کننده هم بی نتیجه
مثلا نیم ساعت mgs1 مساوی با 10 هزار ساعت cod4 انلاین بازی کردن:دی

آخرین ویرایش:
آنلاین بازی کردن ، با توجه به هوش طبیعی افراد حاظر در بازی و حرکات غافلگیر کننده بازی کننده ها خیلی جالبه.
ولی خب بالاخره هر چیزی هزینه ای داره (پول - زمان - دل مشغولی و ...) که باید ببینی میازره برای آنلاین بازی کردن هزینه کنی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or