بازی‌کست BaziCast

619
ای داد بیداد بچه بودیم زدیم بنت کردیم بعد این همه سال هنوز یادته لامصب =)))))))
هر چقدر هم کار بدی بود باعث شکل گیری دوستی شد که خیلی خاطرات ساختیم و کارا کردیم و خوشحالم ازشون ....
علی کسری ممد دمتون گرم .

واقعا ممنون خیلی خوب بود.
خصوصیات این قسمت را به صورت تیتروار می تونم این طور بیان کنم:
بسیار طولانی ، مهمان با شخصیت ، راوی خوب برای یک داستان خوب و تیم خوب محمد و کسری که گرمای دوستی ان ها روی شنونده اثر مثبت می گذارد.
ممنونم ازت بازی کست که این دفعه هم با شنیدنت حس خوب روزهای خوب را برایم تکرار کردی.

عالی بود، مهمان ویژه هم که کارش درسته .. :دی نمی دونم چرا تا الان دنبال نکردم BaziCast ـرو!
اپیزودهای قبلش رو حتماً سر فرصت دانلود می کنم و از این به بعد حتماً دنبال خواهم کرد.

در کل خسته نباشید.

ممنون از محمد و کسری عزیز(دلم تنگ شد)
راستش خیلی وقت نکرده بودم بازیکست رو گوش کنم. اتفاقی تونستم این یکی رو گوش بدم،که خیلی هم جالب بود،
صحبت با علی خیلی نوستالژیکش کرد.
منو برد به 11 - 12 سال پیش تو BaziDot که اتفاقآ مسئول اصلیش اگه درست یادم باشه اسمش کسری بود.
ضمنآ این محمدرضا(R.I.P هم حرف نداشت. حتمآ یه کار ی کرده بودی:d.
با تشکر از پرهام که اصلآ بخشی از هویت بازیسنتره.:d

Last edited by a moderator:
سلام
من تا حالا هیچکدوم از بازیکست ها رو گوش نکردم :دی
الان از گوشه و کنار شنیدم که تو این آخریه بهله :دی
گوش میدم و میام اینجا به حساب ( حریف علی و کسرا خو نیستم ) ممد طالبیان میرسم :دی

آخرین ویرایش:
نامبر وان
حرف نداشت خاطرات خیلی فوق العاده بود از مهمونتون به خاطر اون یه هفته حرص خوردن و زحمت کشیدن (البته نه فقط اون یه هفته همه ی این سال ها)ممنون دمش گرم دم شمام گرم که اوردینش واقعا اون خاطره تاثیر گذاری بود
آقای طالبیان بازم ممنون بابت داستان حالا به این زودیا نه ولی منتظر هستیم برای داستان متال گیر 5

سلام
این بازیکست خیلی‌ استقبالش از اون چیزی که پیشبینی‌ می‌کردم کمتره
خیلی‌ها بازیکست رو گوش نمیکنند
پیشنهاد برای گوش کردن بازیکست:
وقتی‌ با قطار اتوبوس و یا مترو اینور اونور میرید
وقتی‌ تو صف هستید یا باید منتظر چیزی باشید
وقتی‌ که پیاده روی میرید ،.... میتونید به بازیکست گوش بدید
بازیکست محصول خیلی‌ با کیفیتی هست
من که تا حالا در حدو اندازهٔ بازیکست, پادکستی رو نشنیدم
حیف که ممد, کسرا, و امیر زحمت میکشند از وقتشون میذارند... اما بهش کم توجهی بشه
همانطوری که کسرا عزیز در صندلی داغ فرمودند : بازیکست رو که گوش میدید لطفا نظر هم بدید که باعث دلگرمیشون بشه و خستگیشون از تنشون در بره
یک پیشنهاد دیگه هم دارم:
برای استقبال بیشتر از بازیکست و برای بالا بردن کیفیت اون شما میتونید بازیکست رو در شبکه های اجتماعی و یا سایتهایی که در آنها عضو هستید معرفی‌ کنید
لینک یا عکسش رو تو امضا تون قرار بدید،...
ممد, امیر, کسرا دمتون گرم
با انرژیه بیشتر ادامه بدید
ما از شما حمایت می‌کنیم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or