بازی‌کست BaziCast

بهترین قسمت تا حالا !
اوپنینگ فوق العاده،اِندینگ فوق العاده و قسمت پِریویو مالیده! :d
سوال این قسمت با روح و روان بازی کرد!
در ارتباط با قسمت آخر بازی کست، تنها چیزی که از اون دوران برام مونده :
6q5oqppygejvaqxt8rdk.jpg

ضمنا تو این قسمت روی هر چی Beep ـه کم کردین .:d

پ.ن : جواب سوال هم فرستاده شد.

این پادکست از بقیه پادکست ها فوق‌العاده تر بود :دی
از همون شروعش که با موزیک PS بود و تا اون آخرش که با موسیقی آنچارتد همراه شده بود فقط داشت گوشم رو نوازش میداد. بخش بیست سالگی پلی استیشن هم که اصلاً نابود کننده بود :دی اون خاطراتی که گفته شد و یاد قدیم رو زنده کرد :دی این قسمت واقعاً بدون نقص بود.
کسری هم هی می گفت سوال هفته پیش سخت بود :دی ولی خدایی پیدا کردن دقیق جوابش کار یه سرچ کوچولو بود :دی

در ضمن جواب این قسمت هم پ.خ شد :دی

آخرین ویرایش:
واقعاً کارتون فوق العاده ـست!!! :دی همیشه منتظر همچین چیزی بودم، چیزی که توی ایران خیلی کمبودش حس میشه. یه میزگرد جالب که توش با زبون خودمونی (نه خیلی رسمی و خسته کننده) در مورد بازی ها و جریانات این صنعت و ... صحبت بشه.
امیدوارم حالا حالاها این پادکست جالب ادامه داشته باشه و ولش نکنین! :دی یعنی حتی اگه زبونم لال نتونستین هفتگی کار کنین هم دو هفته ای، ماهانه ای چیزی بذارین و هر جوری شده ادامه ـش بدین.
باز هم تشکر بابت این کار جالب

تشکر ویژه از همه ی دوستانی که این پادکست بسیار بسیار خوب و خاطره انگیز رو ساختن. ایشالاه که ادامه پیدا کنه.
واقعا خاطراتم زنده شد.
جواب مسابقه رو هم فرستادم.
بازم تشکر از دوستان گلی که این پادکست رو ساختند.:)

این فسمت و خصوصا تیکه ای که شایسته اومده بود عالی بود ، خیلی خوب بود :دی اصلا اون بخش نوستالژی و موقع حرف هایی که شایسته میزد اشک تو چشام جمع شد :crying1:
قسمت Evolve هم نمیدونم اون اصلیتون که پریده در چه حدی و چجوریا بوده ، ولی قسمتی که پخش کردین خیلی به دلم ننشست :-"

جواب سوالتون هم ارسال شد :دی

جواب سوال ارسال شد
ضمنا بخش نوستالژی فوقالعاده بود حتما ادامه بدین لطفا موزیک gowهم خیلی خوب بود موزیک نهایی هم فنا کرد منو اصلا محو شدم تو افق رفت

آخرین ویرایش:
هر چقدر از قسمت چهارم تعریف کنم کم گفتم :x :دی وجدانا ایول دارید ، دستتون درد نکنه :دی

یعنی اون قسمت نوستالوژی تا شروع شد رفتم تو اون دوران کلوپ بغل بستنی بندی سر کوچه مادربزرگم ! خیلی عالی بود ، اقای شایسته خیلی قشنگ و زیبا بخش خودش رو انجام داد و ترغیب کرد من رو که حتما مقاله هاشون رو تو روزنامه ها بخونم :دی

از موسیقی ها و موضوع ها و مجری ها همه چیز بی نقص بود این قسمت :دی فدایی دارید :دی

=====================

جواب هم ارسال شد :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or