بازی‌های Nintendo 64 و Sega Genesis به سرویس اشتراکی جدید نینتندو سوئیچ می‌آیند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شایعات صحت داشتند و شرکت Nintendo بالاخره رسما اعلام کرد که عناوین دوران نینتندو 64 را در قالب یک سرویس اشتراکی جدید، به کنسول سوئیچ می‌آورد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
کنترلر کنسول‌های Nintendo 64 و Sega Genesis

این سرویس اشتراکی جدید، Nintendo Switch Online + Expansion Pack نام دارد و علاوه بر عناوین کلاسیک کنسول Nintendo 64، تعدادی از بازی‌های بزرگ سگا جنسیس مانند Sonic the Hedgehog و Contra: Hard Corps و Phantasy Star 4 را نیز شامل می‌شود.

در هنگام عرضه سرویس، لاین‌آپ بازی‌های نینتندو 64 را نیز عناوینی مانند Super Mario 64 و WinBack و The Legend of Zelda: Ocarina of Time و چندین اثر کلاسیک دیگر تشکیل می‌دهند که مشترکان می‌توانند به تجربه آن‌ها بپردازند. به مرور زمان بازی‌های بیشتری مانند F-Zero و The Legend of Zelda: Majora’s Mask هم به لیست اضافه خواهند شد.

سرویس Nintendo Switch Online + Expansion Pack برای اواخر ماه اکتبر برنامه‌ریزی شده، اما در حال حاضر قیمت و تاریخ عرضه نهایی آن نامشخص است. با این‌حال، اعلام شده که مشترکان سرویس Nintendo Switch Online می‌توانند در آینده به Nintendo Switch Online + Expansion Pack ارتقا پیدا کنند.

نینتندو علاوه بر معرفی سرویس مذکور، از کنترلرهای ویژه نینتندو 64 و سگا جنسیس نیز رونمایی کرده تا تجربه جادویی بازی‌های کلاسیک را تمام و کمال برای علاقه‌مندان باز گرداند. هر دوی این کنترلرها به‌صورت بی‌سیم قابل استفاده هستند مشترکان سرویس، می‌توانند آن‌ها را با قیمت 50 دلار (هر کدام) تهیه کنند.​

البته برای ما مهم نیست زیاد
سوییچ هکی میگیریم همه اینا رو مفتی میزنیم. همون سه سال پیشم بازیای nes کلاسیک چند تا داشت واقعا خاطره انگیز بود لامصبا هیچ وقت قدیمی نمیشن
کنترل نینتندو 64 فقط داغش به دلم میمونه مگه اینکه دست دومش رو اینجا سی دلار گیر بیارم🤣

کلا نینتندو همینه
یکی خساست
یکی تو پاچه کنی
یکی رو زیاد

سیستم آنلاین راه انداخته بازیا میکرو گذاشته
کلا همه چیش تو دیواره
۵۰ دلارم میخواد 😁
نه این یک مورد از خساستش نیست از حماقت هست چون طبق لیک امیلی بیشتر افزایش قیمت به خاطر دادن هزینه لایسنس سنگین به سگا (البته چنتا شرکت دیگه اما اصل کار همون سگا هست) هست. برای بازیهای که سگا خودش کیلویی تو کالکشن های مختلف داده بیرون. ~X(x_x

البته برای ما مهم نیست زیاد
سوییچ هکی میگیریم همه اینا رو مفتی میزنیم. همون سه سال پیشم بازیای nes کلاسیک چند تا داشت واقعا خاطره انگیز بود لامصبا هیچ وقت قدیمی نمیشن
کنترل نینتندو 64 فقط داغش به دلم میمونه مگه اینکه دست دومش رو اینجا سی دلار گیر بیارم🤣

چرا سوییچ هکی
شما گوشی ماقبل تاریخی نوکیا با سیستم عامل سیمبین بگیر
دقیقا شبیه ساز میکرو ، سوپر میکرو ، سگا جنسیس ، گیم بوی ادونس و ..... براش هست 😁

نخواستی رو pc با شبیه ساز مفتی برو
بازم نخواستی رو گوشی اندرویدی glx هم راحت اجرا میشه 😁
رو پلی ۱ و پلی ۲ هم این بازیا میشه اجرا کرد راحت 😁
خود پلی ۲ به تنهایی شبیه ساز ۱۵ تا کنسول داره

یعنی حتما باید ۱۰ میلیون حداقل پول کنسول سوییچ بدی
پول گیم پد جدا هم بدی که ۲ میلیون تومنه
و اکانت ۵۰ دلاری بخری
که بازی میکرو و سگا بازی کنی ؟ 😁
خدا یه ..... بده

آخرین ویرایش:
به جای اینهمه هزینه طرف میتونه با ۲۰ دلار همه شبیه ساز کنسول هارو تا ps2 و wii روی xbox های نسل ۹ با بهترین کیفیت ممکن اجرا کنی

من الان خودم همه شبیه سازهارو روی series x دارم و حتی یه نمونه بگم که شبیه ساز سگا جنسیس واید اسکرین هم داره :D

یعنی خودش بازی رو واید میکنه که روی tv های جدید فوق العادست

به جای اینهمه هزینه طرف میتونه با ۲۰ دلار همه شبیه ساز کنسول هارو تا ps2 و wii روی xbox های نسل ۹ با بهترین کیفیت ممکن اجرا کنی

من الان خودم همه شبیه سازهارو روی series x دارم و حتی یه نمونه بگم که شبیه ساز سگا جنسیس واید اسکرین هم داره :D

یعنی خودش بازی رو واید میکنه که روی tv های جدید فوق العادست

بله کاملا درسته

من شنیدم اگر اثبات کنی دانشجویی انگار همون ۲۰ دلارم نمی‌خواد و رایگان میشه

و رو xss با نصب ریترو آرچ ، بدون هیچ مشکلی بازیا پلی ۲ و گیم کیوب و wii و ...... اجرا میشه راحت

images

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ravi and mqg1387
چرا سوییچ هکی
شما گوشی ماقبل تاریخی نوکیا با سیستم عامل سیمبین بگیر
دقیقا شبیه ساز میکرو ، سوپر میکرو ، سگا جنسیس ، گیم بوی ادونس و ..... براش هست 😁

نخواستی رو pc با شبیه ساز مفتی برو
بازم نخواستی رو گوشی اندرویدی glx هم راحت اجرا میشه 😁
رو پلی ۱ و پلی ۲ هم این بازیا میشه اجرا کرد راحت 😁
خود پلی ۲ به تنهایی شبیه ساز ۱۵ تا کنسول داره

یعنی حتما باید ۱۰ میلیون حداقل پول کنسول سوییچ بدی
پول گیم پد جدا هم بدی که ۲ میلیون تومنه
و اکانت ۵۰ دلاری بخری
که بازی میکرو و سگا بازی کنی ؟ 😁
خدا یه ..... بده
با گوشی میتونی واقعا این بازیا رو بزنی؟؟
اونم که باز همین دو تومن گیم پد می خواد :))
کیفیت پورت رسمیم چیز دیگه س ندیدی چیه اینطوری ما رو میخندونی. بهترین شبیه ساز n64 کلی مشکلات کانفیگ دسته و... داشت این بدون کانفیگ دسته نینتندو 64 همین این یا مال 8bit do میزنی بازی می کنی حالا با شبیه ساز بشین دسته کانفیگ کن فرضا کنسول رو بیست سال قبلم داشتی کجا یادته تو فلان بازی کار فلان دکمه چی بوده. فایل کانفیگ کنترلر برای عناوین مختلف هم که خدا پدرشو بیامرزه. گیر نمیاد
شبیه ساز مشکل زیاد داره حتی روی همین کنسولای نسل پنج و قبل حوصله ندارم الان لیست کنم شما هم کلا تو رویا سیر میکنی پورت رسمی با صفر ایراد رو میای با شبیه ساز یکی میکنی
کالکشن بازیهای رترو سوییچ واقعا حرف نداره، هم اینا رو بازی میکنم هم عناوین ناب خود سویبچ رو به هیچ وجه هم کیفیت بازیهای رتروش با شبیه ساز قابل مقایسه نیست
در کل اول چند تا پست فنی مث من تو تاپیک شبیه سازا بزن بعد نظر بده چیکار کنم بنده
فقط اونجای حرفت که گفتی با گوشی میشه امثال ماریو و بازیای سخت nes رو بازی کرد اونم با کیپد جاوا و سیمبین دنیا رو سرم چپه شد :))
بعد به منی که یه عمر تو فرومای خارجی امولاتور و gba temp اینا بودم داری اینا رو یاد میدی دوباره یه بار باز سر این چپ کردم:))

آخرین ویرایش:
با گوشی میتونی واقعا این بازیا رو بزنی؟؟
اونم که باز همین دو تومن گیم پد می خواد :))
کیفیت پورت رسمیم چیز دیگه س ندیدی چیه اینطوری ما رو میخندونی. بهترین شبیه ساز n64 کلی مشکلات کانفیگ دسته و... داشت این بدون کانفیگ دسته نینتندو 64 همین این یا مال 8bit do میزنی بازی می کنی
شما اول چند تا پست فنی مث من تو تاپیک شبیه سازا بزن بعد نظر بده چیکار کنم بنده
فقط اونجای حرفت که گفتی با گوشی میشه امثال ماریو و بازیای سخت nes رو بازی کرد اونم با کیپد جاوا و سیمبین دنیا رو سرم چپه شد :))

مگه بازی پلی ۳ و ۴ نتونی بزنی؟
اسمش روشه بازی میکرو و سگا 😁
بازیا میکرو ۵۰ کیلوبایت به زور میشن
بازیا سگا فوقش ۲ مگابایت 😁

نه بابا خیلی تو عهد عتیق به سر میبری 😁
گوشی نوکیا مدل ۷۰۱ سیمبین ، otg ساپورته
چه برسه گوشیا اندرویدی
با otg راحت دسته کامپیوترتو وصل میکنی گوشی راحت بازی می‌کنی
حتی دسته پلی ۲ با تبدیل usb میتونی وصل کنی گوشی راحت و مفت بازی کنی

پولت زیادی کرده بجا ریختن تو جوب
بیا به ما بده ثواب داره 😁

بجا این پول دور ریختن ها ( که تازگی درگیر کرونا بودید ) پولتو نگه دار تو حسابت مواقعی لازم میشه
می‌دونی چی میگم که ( یهو مشکلات پیش میاد و تو این کشور همه چی پوله )

وقتی پول لازم شدی ، بگن پول داری مرگ و زندگیت به اون بسته اس ؟
بگی نه ۱۵ میلیون خرج کردم بازی میکرو بازی کنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mqg1387
مگه بازی پلی ۳ و ۴ نتونی بزنی؟
اسمش روشه بازی میکرو و سگا 😁
بازیا میکرو ۵۰ کیلوبایت به زور میشن
بازیا سگا فوقش ۲ مگابایت 😁

نه بابا خیلی تو عهد عتیق به سر میبری 😁
گوشی نوکیا مدل ۷۰۱ سیمبین ، otg ساپورته
چه برسه گوشیا اندرویدی
با otg راحت دسته کامپیوترتو وصل میکنی گوشی راحت بازی می‌کنی
حتی دسته پلی ۲ با تبدیل usb میتونی وصل کنی گوشی راحت و مفت بازی کنی

پولت زیادی کرده بجا ریختن تو جوب
بیا به ما بده ثواب داره 😁
خدا سایه ات رو از سر ما کم نکنه موجبات خنده مونو فراهم میاری. چشم دسته n64 با تبدیل طبق فرمایشتون به گوشیم وصل میکنم و تو مترو بازی میکنم. درسته کانفیگم درست نمیشه (رو project 64 که کاملترین امولاتورش بود هم عشقی باید تنظیم میکردی) - برخلاف دسته های رسمی که به سوییچ میخوره و همون کانفیگ دیفالت هر بازیه، اما امکان زیاد وایرال بشم با اون منظره که یه متر سیم زدم به گوشی و دارم مثلا زلدا بازی میکنم:دی

• Like
Reactions: Sepi_60
بجا این پول دور ریختن ها ( که تازگی درگیر کرونا بودید ) پولتو نگه دار تو حسابت مواقعی لازم میشه
می‌دونی چی میگم که
وقتی پول لازم شدی ، بگن پول داری ؟
بگی نه ۱۵ میلیون خرج کردم بازی میکرو بازی کنم
این حرفا برای کسیه که درآمد نداره من دستم تو جیب خودمه 15 تومنم برام رقمی نیست خیلیم آدم با حساب کتابیم و سر همین تا الان سوییچ نخریدم دادم خرجهای مهم تر البته اینا رو میگم دوستان بدونن شما داری مغرضانه یه چیزی میگی زیربار نمیری قطعا
دقیقا خرج گیم الان بالاست حتی بخوای میکرو بازی کنی البته شما با گوشی جی ال ایکس و دکمه میزنی خب نوش جونت کانال یوتوب بزن مطمئن باش وایرال میشی
این حرفها هم درمورد پول تو محیط واقعی نزن خنده داره حالا به آدم خسیسی مثل من :دی میگی اشکال نداره، اما همین سوفورهای محل که میشناسم بعضیا مسافرکشی و کارگریم میکنن دو سه تا شغل دارن ماهی همین قدر درمیارن
یکی از رترو کلکسیونهای همینجا چند سال پیش کارگر ساده بود کالکشنی داشت باورنکردنی تو ایران تک

• Like
Reactions: Sepi_60
شبیه ساز مشکل زیاد داره حتی روی همین کنسولای نسل پنج و قبل حوصله ندارم الان لیست کنم شما هم کلا تو رویا سیر میکنی پورت رسمی با صفر ایراد رو میای با شبیه ساز یکی میکنی
حالا من کاری به بحثتون ندارم اما دو تا نکته:
۱- خود اینا رو سوییچ هم پورت رسمی با صفر ایراد نیستن و همه شبیه‌سازن (حتی اون ماریو سان شاین که عینا باگ‌های تو شبیه ساز دلفینش تو سوییچ هم بود)
۲- ایرادات شبیه‌ساز‌ها اونم این کنسول خیلی قدیمیا الان نزدیک به صفره

مطمین هم باش تیم توسعه دهنده نینتندو از کد‌های اوپن سورس این شبیه‌ساز‌ها برای توسعه این کالکشنا کمک گرفته

زیباترین چیزی که ملت کشف کردن این بوده که فایل‌های رامم همشو خود نینتندو تولید نکرده و یه سریشو از رو اینترنت کش رفته (از این که تو فایل امضای اون سایته بوده این موضوع رو فهمیدن)

در کل خیلی قضیه شبیه‌سازی رو بد ندون =)

۱- خود اینا رو سوییچ هم پورت رسمی با صفر ایراد نیستن و همه شبیه‌سازن (حتی اون ماریو سان شاین که عینا باگ‌های تو شبیه ساز دلفینش تو سوییچ هم بود)

مطمین هم باش تیم توسعه دهنده نینتندو از کد‌های اوپن سورس این شبیه‌ساز‌ها برای توسعه این کالکشنا کمک گرفته

زیباترین چیزی که ملت کشف کردن این بوده که فایل‌های رامم همشو خود نینتندو تولید نکرده و یه سریشو از رو اینترنت کش رفته (از این که تو فایل امضای اون سایته بوده این موضوع رو فهمیدن)

همین بازی super Mario 3D All-Stars
3 تا بازی ماریو قدیمی بود

new_and_sealed_nintendo_switch_1606305479_dad6912b_progressive

ریمیک که نبود جا خود
حتی ریمستر هم نبود
جالب اینجاست پورت هم نبود
👈 با شبیه ساز روی روی کنسول اجرا میشه

و بخاطرش ۷۰ دلار نینتندو پول گرفت
بخاطر شبیه ساز ۷۰ دلار گرفت

⭐ بعد ما میگیم شبیه ساز استفاده کن بازیا میکرو بازی کن ۵۰ دلار نده برا میکرو
طرف می‌خنده و شبیه ساز مسخره می‌کنه

( فکر کرده بازیا میکرو رو سوییچ با شبیه ساز اجرا نمیشه با وحی الهی اجرا میشه )

پورت رسمی اسمش روشه بحث در این مورد واقعا ندارم، ضمنا شما حتما مسئله کانفیک کردن دسته رو در نظر بگیر شبیه ساز اصلا به صورت پیش فرض دکمه ها رو کانفیگ نمیکنه این بازیام فقط داری برای گیم پلی بازی میکنیم نه گرافیک و دقیقا همین دسته نقش حیاتی داره من سر زلدا ocarina of time هر کاری میکردم تو حالت اول شخص آنالوگا رو چند تا از دسته هام تنظیم نمیشد
از لحاظ کیفیت اجرا هم وقتی یه بازی حالا شما بگو قدیمی چند نسل پیش فقط برای یه پلتفرم پورت و بهینه شده مطمئن باش از چیزی که کلی برای کلی پلتفرم اومده بهتره حالا شما بگو خیلی کم
وگرنه آره روی یخچالم اجرا میشه
بعد من اگه شبیه سازی رو بد میدونستم انقدر ازش اطلاعات نداشتم این رفیقمون کم بیارن:)
در کل هم الان گیمینگ خرج داره همین شبیه ساز حداقل حداقل بخوای اسمشو تجربه گیمینگ بذاری دسته رترو خوب میخوای بحث سر چیز دیگه ای بود رفیقمون میفرمودن با گوشی دکمه ای صاایران هم میشه از اینا لذت برد بابا ما با دسته خودشم مشکل داشتیم بس که این بازیا سخت بودن. چقدر دسته میکرو و سگا خراب میشد سر بازیهایی مثل کامبت
من خودم تمام سوابقم تو بخش شبیه ساز هست البته اصلش تو همون gba temp و فرومای خارجی والا بعضا مشکلاتی میخوردم قابل حل نبود
الان روی اندروید و damon ps گوشی قوی دارم چند تا بازی تست کردم دیدم تمام هر چی درمورد این شبیه ساز میگن دروغه و کار زیاد داره صرفا رفتن کد دزدیدن یه چیزی دادن بیرون و بدتر از همه پولیه. در کل من تجربه کردم نظر میدم و واقعا هم بدون تجربه نمیشه به چیزی پی برد مثلا همین مساله کانفیگ کردن دسته که گفتم اونم وقتی دسته مدنظر چیز خاصی باشه مثل دسته n64

آخرین ویرایش:
پورت رسمی اسمش روشه بحث در این مورد واقعا ندارم، ضمنا شما حتما مسئله کانفیک کردن دسته رو در نظر بگیر شبیه ساز اصلا به صورت پیش فرض دکمه ها رو کانفیگ نمیکنه این بازیام فقط داری برای گیم پلی بازی میکنیم نه گرافیک و دقیقا همین دسته نقش حیاتی داره من سر زلدا ocarina of time هر کاری میکردم تو حالت اول شخص آنالوگا رو چند تا از دسته هام تنظیم نمیشد
از لحاظ کیفیت اجرا هم وقتی یه بازی حالا شما بگو قدیمی چند نسل پیش فقط برای یه پلتفرم پورت و بهینه شده مطمئن باش از چیزی که کلی برای کلی پلتفرم اومده بهتره حالا شما بگو خیلی کم
وگرنه آره روی یخچالم اجرا میشه
بعد من اگه شبیه سازی رو بد میدونستم انقدر ازش اطلاعات نداشتم این رفیقمون کم بیارن:)
در کل هم الان گیمینگ خرج داره همین شبیه ساز حداقل حداقل بخوای اسمشو تجربه گیمینگ بذاری دسته رترو خوب میخوای بحث سر چیز دیگه ای بود رفیقمون میفرمودن با گوشی دکمه ای صاایران هم میشه از اینا لذت برد بابا ما با دسته خودشم مشکل داشتیم بس که این بازیا سخت بودن. چقدر دسته میکرو و سگا خراب میشد سر بازیهایی مثل کامبت
من خودم تمام سوابقم تو بخش شبیه ساز هست البته اصلش تو همون gba temp و فرومای خارجی والا بعضا مشکلاتی میخوردم قابل حل نبود
الان روی اندروید و damon ps گوشی قوی دارم چند تا بازی تست کردم دیدم تمام هر چی درمورد این شبیه ساز میگن دروغه و کار زیاد داره صرفا رفتن کد دزدیدن یه چیزی دادن بیرون و بدتر از همه پولیه. در کل من تجربه کردم نظر میدم و واقعا هم بدون تجربه نمیشه به چیزی پی برد مثلا همین مساله کانفیگ کردن دسته که گفتم اونم وقتی دسته مدنظر چیز خاصی باشه مثل دسته n64
منم با تمام حرفای دوستمون موافق نبودم فقط دیدم عصبی شدی زیادی داری به شبیه‌سازا گیر میدی گفتم دفاع کنم:):)

اره سر قضیه کانفیگ واقعا داستانن و همیشه easy to use نیستند و این کار نینتتندو خب خیلی راحت کرده استفاده ازشونو مخصوصا که امکانات انلاین واسه ماریو کارت قدیمی هم گذاشته (هرچند تو قیمت گند زده شدید)
اونام البته همون اسمشون پورته ولی emulation هه پشتشون متاسفانه (البته توقع دیگه هم نمیره دوباره بیلد کردن اون همه بازی سخته اگر تازه کدشون موجود باشه)

به عنوان نکته اخر اگر سوییچ نداری این نکته رو بدون
رو سوییچ هکی داستان دارن این شبیه‌ساز‌های نینتندو به خاطر قضیه اکانت (قبل از هک کردن حتما باید با اکانت رسمی لاگین کرده باشی بعد هک کنی) و منم کلا بیخیال شدم و با رترو ارچ کلا دارم بازیای قدیمی رو میرم

منم با تمام حرفای دوستمون موافق نبودم فقط دیدم عصبی شدی زیادی داری به شبیه‌سازا گیر میدی گفتم دفاع کنم:):)

اره سر قضیه کانفیگ واقعا داستانن و همیشه easy to use نیستند و این کار نینتتندو خب خیلی راحت کرده استفاده ازشونو مخصوصا که امکانات انلاین واسه ماریو کارت قدیمی هم گذاشته (هرچند تو قیمت گند زده شدید)
اونام البته همون اسمشون پورته ولی emulation هه پشتشون متاسفانه (البته توقع دیگه هم نمیره دوباره بیلد کردن اون همه بازی سخته اگر تازه کدشون موجود باشه)

به عنوان نکته اخر اگر سوییچ نداری این نکته رو بدون
رو سوییچ هکی داستان دارن این شبیه‌ساز‌های نینتندو به خاطر قضیه اکانت (قبل از هک کردن حتما باید با اکانت رسمی لاگین کرده باشی بعد هک کنی) و منم کلا بیخیال شدم و با رترو ارچ کلا دارم بازیای قدیمی رو میرم
سوییچ هکی داشتم خودم
باز بازیای خود نینتندو رو فاکتور نگیریم کالکشن شرکتهای دیگه به بهترین نحو در دسترسه تعدادی از بهریناشون:
Reddit - NintendoSwitch - Suggested retro games/collections for switch
mescollections_for_switch/

خود بازیهای نینتندو هم با شبیه ساز فکر نکنم مشکلی داشته باشن بازیهای nes و snes جویکان کاملا مناسبه براشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or