بازی‌های رایانه‌ای خارجی جمع‌آوری نمی‌شوند

Young Tiger

کاربر سایت
جمع‌آوری بازی‌های رایانه‌ای خارجی از بازار ایران، موضوعی است که چندی پیش در رسانه‌ها مطرح شد و نگرانی برخی کاربران بازی‌های رایانه‌های در ایران را به دنبال داشت که ممکن است دیگر نتوانند از بازی‌های روز دنیا استفاده کنند اما این تنها یک برداشت اشتباه از یک خبر است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای «حسن کریمی قدوسی» قائم مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در همین راستا تاکید کرد که قرار نیست بازی‌های رایانه‌ای خارجی از سطح بازار جمع‌آوری شوند.
کریمی قدوسی گفت: ساماندهی بازار بازی در ایران به معنای جمع‌آوری بازی‌های خارجی نیست. هدف؛ جمع‌آوری بازی‌هایی است که به‌صورت قاچاق و زیرزمینی در بازار عرضه می‌شوند. در نتیجه قرار نیست مخاطبان را از دست‌یابی به بازی‌های خارجی محروم کنیم.
قائم مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تاکید کرد: امروزه تمام کشورها حتی کشورهای همسایه از جمله امارات متحده عربی، کنترل کاملی بر روی بازار بازی خود دارند و همین مسئله به آنها کمک کرده تا بتوانند بازاری جهانی و با رعایت کپی‌رایت داشته باشند. اگر بخواهیم روزی در ایران بازاری جهانی داشته باشیم، اولین قدم این است که کنترل کاملی بر روی بازار داشته و کانال‌های انتشار را قانونی کنیم.
لازم به یادآوری است در حال حاضر تنها محصولی که بیشترین ضرر را از عرضه قاچاق متحمل می‌شود، بازی‌های رایانه‌ای است و در سال‌های گذشته بازار رسانه‌هایی همچون موسیقی و فیلم به طور نسبی سامان‌دهی شده که این مهم باعث بهبود وضعیت بازار برای فعالان آن عرصه‌ها شده است.

http://ircg.ir/sn/news/pt/full/lang/fa/id/3290 منبع

آخرین ویرایش:
طرف هیچی از بازی رایانه ای نمیدونه شده رئیس
بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای کاریش نمیشه کرد.
ولی عمرا اگه من برم بازی که
هولوگرام
این بنیاد روش باشه بخرم.
:horse: «خر مال کسی است که سوار است.»

دیگه کم مونده بیان ارشیومون رو بگردن ببینن بازی ضد اسلامی نباشه یوقت!
لارا روسری نداره توش
بازیای هولوگرامی هم ک همه ویدئوهاشو زدن فقط credits مونده ازش :|
اخرین بازی شرکتی ک گرفتم just cause 2 بود ک همه ویدئوهاش نصفه (من واقعا نمیدونم مگه چی داسته ک ازش زدن)
کلا ی سری خوددرگیری های توی صنعت گیم ایران داره شکل میگیره ک باید بخاطرش از بنیاد ملی (؟!) تشکر کنیم :|
راجع ب فیلمهام ک من نشده تو تهران خیابون اصلی برم ی فیلم فروش رو نبینم (همشون کیفیت SD )
موسیقی ک کسی ک مجاز گوش بده هیچی غیر مجازارو هم اراده کنی باهر کیفیتی میتونی دانلود کنی (حتی بعضی از سایتا بدون قند شکن )
کلا من عاشق اینجور ساماندهی ها هستم!تا باشه از این کارا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or